Ze robertoymus hahahaha komik olma arkadas biz daha parasiz gaysenin elinden hayrettini alamadik kaldi ze roberto...Bu yönetim elindeki fuybolculari tutsun siz allaha dua edin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Vallahi benim bu takima israrla istedigim tek bi isim var..Tekrar anlastimi? gidiyormu? fiyati nedir? bilmiyorum ama kleberson bizim takimda gerçekten is yapacak bi futbolcu...Onun gelmesini gerçekten isterim..Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
-
Trabzonspor?un Transfer Dosyasi
<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comffice
ffice" />
Umutsuzluk için henüz erken, ancak son iki sezonda yasadigimiz fiyasko, bize sabirsizlanmamiz için büyük bir neden. Son iki sezonda yapilan veya yapilamayan transfer hatalarina bir bakalim.
Sezon 2003-2004. Ligi 2. tamamlamisiz. Önümüzdeki yil sampiyonlar liginde mücadele edecegiz ve genis bir kadro kurmak sart. Önce gidecekler belli oldu: Maxim Romaschenko, Hans Somers, Emre Toraman... Gelenler: Lee Yong, Thijs, Celaleddin, Adem. Genis kadro dediler, gönderdikleri kadar adam alamadilar. Kaldiki gönderdikleri adamlar, aldiklarindan daha verimli isimler. Maxim?in kalitesi belli. Sol kanatta Lee, Celaleddin, Volkan, Djokaj gibi isimlerin çok üstünde bir futbolcu. Emre Toraman Erciyes?teki formuyla milli takima yükseldi. Somers yerine alinan Thijs ise basli basina bir fiyasko. Somers?ten asla daha kaliteli bir adam degil. Neyseki fazla sakatlik ve cezali olmamasi sebebiyle (Bu büyük bir sanstir.) 2004-2005 sezonu kazasiz atlatildi.
Sezon 2004-2005. Ligi yine 2. tamamlamisiz. Yeniden Samp. Ligindeyiz. Bu sefer daha tecrübeliyiz. Genis kadro kurmanin gerekliligi artik herkes tarafindan biliniyor. Gidenler yine gelenleri fazlasiyla aratiyor: Petkoviç, Tolga, D?haene. Ocak ayindan Temmuz?a kadar Polonya?ya 10 sefer düzenleniyor. Ancak 3,4 milyon dolar fazla bulunup Zurawski bir türlü alinamiyor. Daha sonra Jun?a daha yüksek bir rakam 3,5 milyon dolar veriliyor. Transfer geciktigi için Samp. Ligi ön eleme maçinda tribünde oturmak zorunda kaliyor. Baska bir heyet de Brezilya?da çalisiyor. Iki aylik arastirma sonucu dünyaca ünlü iki süperstar olan Jefferson ve Eller getiriliyor. (Ben bu adamlarin, Brezilya?da bizim yöneticilerin kaldigi oteldeki garsonlar oldugunu düsünüyorum.)
Sezon 2005-2006 devre arasi. Takimda büyük bir revizyona gidiliyor. Yedek kulübesi komple degistiriliyor. 8 adam gidiyor, bir o kadar da aliniyor. Sadece bir-iki tanesi takimda yer buluyor. Ara transfer bitince yildiz sözüyle basa gelen baskan Mart ayi itibari ile gelecek sezonun transfer çalismalarinin baslayacagini açikliyor. Mart gelip geçiyor, Mayis da neredeyse bitiyor, ortada hala somut bir sey yok. Takimdaki yildizlarin kalip kalmayacagi ise hala belirsiz. Hoca konusunda ?B? plani bir türlü yürürlüge giremiyor. C,D,E;F.. diye gidiyor.
Bu Tabloya Bakip da umutsuzluga kapilmamak mümkün mü?Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
<DIV style="BACKGROUND-IMAGE: url(/images/nokta_gri.gif); OVERFLOW: ; BACKGROUND-REPEAT: repeat; HEIGHT: 1px"></DIV>
<DIV id=habericerikbaslik>
<DIV id=ustbaslik>
<DIV id=Baslik>Ze Roberto Bayern'den ayriliyor..</DIV>
<DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
<DIV id=onyazi>Bundesliga'da sampiyon olan Bayern Münih'de oynayan Brezilyali milli futbolcu Ze Roberto, takimindan ayriliyor.. Bayern menajeri Uli Hoeness, yildiz oyuncuyla yeni sezon için anlasamadiklarini söyledi..</DIV>
<DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
<DIV id=tarih>18Mayis2006, 19:19</DIV></DIV></DIV>
<DIV id=haberic><LINK href="../css/icerik.css" type=text/css rel=stylesheet target="_blank">
Uli Hoeness, sözlesmesi 30 haziranda sona erecek Ze Roberto ile yeni sezon için anlasamadiklarini söyledi.
Brezilya Milli Takim kadrosunda yer alan Ze Roberto, 4 yil önce 9,5 milyon avro karsiliginda Bayer Leverkusen takimindan Bayern München'e transfer olmustu. </DIV>...anti-klişe timi...
Yorum
-
Takimda 8 yabanci futbolcunun bulundugunu kaydeden Sayitoglu, ?6 yabanci oynatmak durumundayiz. Fabiano Eller kiralik, ocak ayinda sözlesmesi bitiyor. Lee Yong'un sözlesmesi bitti. Sayi 6'ya düsüyor, ancak yabanci transferi için 1-2 oyuncu kontenjanimizi açabiliriz? dedi.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
yaa bir saatlik rizedeki fahriyi alamiyoruz daha ne olsun..yonetim sen uyumaya devam et..fatih tekke sende cikda bi aciklama yapda artik nedir hergun fenere gidiyosun gazetelerde(yeri burasi diil ama sinirime hakim olamadim kusura bakmayin)
Yönetimm uyuma,artik uyan..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=636>
<T>
<TR>
<TD>Ingiltere Premier Ligi?nde son iki sezondur hayal kirikligi yaratan Manchester United "yeni Ronaldihno" lakabi takilan Brezilyali Kerlon Moura Souza?yi almak için için harekete geçti. Kirmizilar?in transferde son noktaya ulastigi ve transfer için mali detaylarin büyük oranda asiladigi kaydedildi. </TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD =D2>
Ingiliz gazetesi The Times, gelecek sezon bile Chelsea ile basa bas mücadelede güçlük geçecek olan Manchester United?in, en azindan genç bir yildizi kadrosuna katmak üzere oldugunu yazdi. Ingiliz gazetesi Cruzeiro da forma giyen ve "Yeni Ronaldinho" ile Manu yönetiminin anlasmak üzere oldugunu belirtti.
Haberde, Manu delegelerinin Güney Amerika?ya giderek Cruzerio yetkilileriyle bir araya geldikleri ve önümüzdeki bir kaç gün içerisinde imzanin atilacagi belirtildi.
The Times Cruzerio baskan yardimcisi Zeze Perrella?nin"Kerlon?la çok sayida ilgilenen takim var. Bir ingiliz ekibine gitmesi çok yakin. Ancak para konusunda tam anlasma saglayamadik" ifadelerini kullandi.
Ronaldinho?nun yetistigi Cruzerio?nun dünya futboluna bir baska armagani olarak gösterilen Kerlon Moura Souza, yine Ronaldinho gibi ortasahada ve forvette görev yapabiliyor.
Teknik, taktik ve hiz olarak Brezilya otoritelerinin Tanri armagani bir yetenek olarak degerlendirilen Souza, maç sirasinda kafasiyla topu tasimasiyla da taniniyor.
Cruzerio taraftarlarinin kahramani Souza, geçen yil yapilan Güney Amerika 17 Yas-alti milli Takimlar sampiyonasinda hem gol krali olmus hem de, basin mensuplari tarafindan turnuvanin en degerli oyuncusu seçilmisti.
Gazetede ayrica United?in, Kerlon?un yanisira Cruzerio?nun takim kaptani ve defans oyuncusu 24 yasindaki Edu Dracena?yi da transfer etmek istedigi haberi yer aldi. </TD></TR></T></TABLE>
Kerlon da gitti Yönetim uyuma [img]smileys/smiley36.gif[/img]Saka bir yana umarim biz de böyle transferler yapabilirizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum