Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
    Yaw millet götürüyo mali bizimkiler hala uyuyolar.Nobre bjkye aurelio gsa adamlar veronu bile alacaklar nerdeyse.Yaw kardesim alamiyosan salla bisey alacam diye.Artik patlasin bombalar tek tek.

Az önce NTV'de altyazi geçti. Nobre bjkye 3 yillik imza atmis. Aurelo'da fbde kalmis.
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak hakanh tarafından gönderildi

Travelair,

Umut Bulut ? Isteruk !
      Gokhan Unal ? Isteruk !
      Hayrettin (Sivasspor) ? Isteruk !
      Ugur Boral ? Isteruk !
      Wome (Inter) ? Elbette Isteruk !

Lucescu ? Elbette Isteruk !

Dee... Hani ???

Bugünlerde herkes bi alingan olmaya basladi. Dostum o dedigin isimleri elbette isteriz. Ama söyle ki;

Umut Bulut: 6 milyon $

Gökhan Ünal: 10 milyon $

Hayrettin: en az 2,5 3 milyon $

Ugur Boral: Feybeli diye istenmedi zaten o da istemedi

Wome: Werder Bremen istedi orayi tercih etti

Lucescu: Senelik 3 milyon $ aliyor. Futbol takimi tas gibi. Sampiyon olmus. Bir dedigi 2 edilmiyor. Takim sahipleri mafya zaten basarisiz olma ihtimalleri yok

Hepsini aldik diyelim, kendi alacaklari parayi da dahil et 30 milyon $

Ben daha çok sözlesmeleri bitmis "0" maliyet oyunculardan bahsettim. Bir tek Lazarov'un sözlesmesi 2007'de bitiyor o da ihtilafli oldugu için ucuza gelecek ve hepsi kaliteli oyuncular. Neyse benim anlatmaya çalistigim aslinda ayri bir düsünceyi sorgulamakti. Anlatamadiysam hata bendedir
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hem ucuz olacak
        hem de yildiz olacak...

onu ancak özkan sümerayarlar brezilyadan 5-10 kopil toplar getirir... [img]smileys/smiley36.gif[/img]

arkadaslar isimler mühim degil en az 15 milyon $ harcamadan sampiyonluk düsünmek en iyi ihtimalle polyannaciliktir.
        bugün vasat üzerinde bi görev adami bile 3-4 milyon$'dan ucuz degil
        yildiz dedin mi en az 7-8 milyon $ ki o da sansin varsa

hayale gerek yok dostlar..
        "Trabzonspor bir çember gibi,
        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Sevgili arkadaslarim,

Fahri,Baki,Burak hattaGökhan Güleç'i bile bu isimlere ekleyebiliriz.Basarili oldugumuz dönemlerde bu tip basarili olacak isimleri biz bulup yildiz yapardik.Bu yönetim en azindan bu isimlerden 1 yada 2'sine imza attiramazmiydi ? Bunlardan herhangi birine gelecek olan hocaninda hayir diyecegini zannetmiyorum.Evet henüz çok kisa zaman geçti.Fakat su gibi akan zaman bana hep geçen seneki yaz dönemini hatirlatiyor.Çünkü saygideger Aktug yönetimi beyinlerimizde öyle bir travmaya yol açti ki hep geç kalmaktan korkuyorum.Depresyonda miyim acaba ?
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yildiray Türkiye'ye göz kirpti
            Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga takimlarinda Herta Berlin'de forma giyen milli futbolcu Yildiray Bastürk, önümüzdeki sezon sartlar uygun olursa Türkiye'de forma giyebilecegini söyledi.

Hedefinin Sampiyonlar Ligi'nde forma giymek oldugunu ifade eden yildiz futbolcu, bunu bu sene ya da önümüzdeki senelerde mutlaka gerçeklestirmek istedigini söyledi. Fenerbahçe'nin ve Bayern Münih'in kendisiyle ilgilendigini basindan ögrendigini belirten milli futbolcu, bunun kendisini sevindirdigini, bu durumun kendisinin sezon boyunca sergiledigi performansinin bir bedeli oldugunun altini çizdi.

Bir gün mutlaka Türkiye'de futbol oynamak istedigini vurgulayan Yildiray, "Mutlaka bir gün Türkiye'de oynamak istiyorum. Bu sene mi olur önümüzdeki yillarda mi olur onu bilemem. Bunu söylemek için henüz erken. Bir kaç ay içinde önümüzdeki sezon nerede oynayacagim belli olur. Bu sene sonunda 28 yasina giriyorum ve Türkiye kesin olmaz demiyorum" dedi.

Yildiray, Fenerbahçe ve Bayern Münih haricinde sampiyonlar liginde oynayan birkaç kulübün daha kendisiyle ilgilendigini belirterek, "Ilk önce kulübüm kulübü Herta Berlin'le oturup konusacagim. Onlarin önümüzdeki yillar için hedeflerini ögrenip ona göre bir karar verecegim" diye konustu.

Milli futbolcu Almanya'da yapilacak olan 2006 Dünya Kupasi'yla ilgili olarak ise "Kaliteli bir sampiyona olacagini düsünüyorum. Kupadaki favorim bugüne kadar resmi ve hazirlik maçlarinda çok iyi bir performans sergileyen Brezilya. Brezilya'nin disinda Arjantin ve Italya'nin da sürpriz yapabilir. Almanya Milli Takimi'nin da yari finale kadar çikacagina inaniyorum. Almanya bir turnuva takimi 2002 yilinda da gördügümüz gibi hazirlik maçlarinda kötü görünseler de turnuvalarda iyi seyler yapabiliyorlar. Kupanin Almanya'da oynanmasi da onlar için bir avantaj ve bunu degerlendirip yari finale kadar çikabileceklerini tahmin ediyorum" dedi.

18.05.2006

yildiz diye buna derim ben..

Yorum

• arkadaslar siz ne düsünüyosunuz ama ben burda kuduruyorum resmen herkes birseyler yapiyor bizimkilerde ses yok yaziklar olsun
              bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• al bende de o kadar daha teknik adami bile netlestiremedik .bu gidisle trasfer yapacagimiz dosyadaki tüm oyunculari cizmis olucaz galiba

bari bilal-umut-gökhan-hayrettin bu saydigim dört ismi alsalar. Teknik direktörün gelmesini beklerlerse geç olur yoksa ellerini çabuk tutsunlar.bjk deli dana gibi heryere saldiriyor.

Su saydigim dört ismi hangi t.drektör begenmez
                BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• devran kim ya?o mu bizi sampyonluga tasiyacak.böylebaslarsak biz yine seneye ligi erken bitiririz.
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• nihayet herkez yönetimin transfer politikasini yavas yavas anlamaya basladi bunlarin transferi sadece lafta icraat yok yine bize hüsran var arkadaslar hazirlikli olun
                    bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• arkadaslar merak etmeyin en kisa zamanda cok ii transferler yapacagiz mesela asas spordan hakki 3 amator kumeden hakki zewahir gibi
                      [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      yok arkadaslar bu adamlar transfer yapamaz
                      bunlar bize bu sene yeniden alfabeyi ogretecekler transfer yapmayi degil

!

Yorum

• Arkadaslar sabirli olalim. Benim de canim sikiliyor ama bu yönetim geçmis yönetimler gibi isimleri basina sizdirip fiyatlarini arttirmiyor. Agizlari siki. Eger kamp dönemine yetistiremezlerse kaliteli isimler o zaman veryansin ederiz [img]smileys/smiley20.gif[/img]
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bizimkilerin transfer falan yapacagi yokk anlasilan

Yorum

• bu hafta sonuna kadar hoca için süre tanidim kendimce
                            kamptan 1 hafta öncesine kadarda Transferler içinsüre tanidim kendimce
                            yok o zamanakadar gerekli adimlar atilmazsa o zaman açarim agzimi

Yorum

• beyler sabirli olalim bu zamana kadar gecmis yonetimler butun transferleri basina yansittigi için gerceklestieremedi zurawski obina bunlardan bazilari insallah baskanimiz eniyisini getirecek yeterki biraz destek olalim

Yorum

• BUYUK TRABZONSPOR TRANSFER ISTIYORUZZZZZZ[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

Çalışıyor...
                                X