Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
    belki meksikali santiako munez dir[img]smileys/smiley2.gif[/img] newcastledan
    real madrite gitcekmis munez,bize gelmez [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• arkadslar bu adebayor'dur...

baskasi yok ki...

travelair'in dedigi gibi golleri karistirmayin simdi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• ljungberg diorum ljungberg en uygunu.

arsen venger vermez adebayoru.ama ljungbergi verir.neden çünkü o takimina 30 yasi sinir kabul ediyo.ama oynamak isteyene de çok agir sözlesme yaptiriyo.örnekires.

eger bu haber dogruysa ljungberg benim aklimda ki ilk isim.
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Valla En Yakin Adebayor Gibi Gözüküyor. Hadi Hayirlisi. Artik Bakmiyorum.. 1 Saattir Attigi Gollere uyruklarina Kupada Olup oLmadiklarina Bakiyorum... En Belirgin Adebayor.

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
            Valla En Yakin Adebayor Gibi Gözüküyor. Hadi Hayirlisi. Artik Bakmiyorum.. 1 Saattir Attigi Gollere uyruklarina Kupada Olup oLmadiklarina Bakiyorum... En Belirgin Adebayor.

Adebayor; Ocak 2006'da, Monaco'dan transfer edildi Ersenal'e. Hatta Arsenalin web sitesine baktim, güncel haberlerde ondan bahsediyor. Yani pek gözden çikarilmis gibi gözükmüyor.

Yorum

• Abi Ben Iptale Bagladim.... Persembeye Kadar Beklicem Aman Ya... Biz Bulup Olasilikklari Degerlendiriyoruz. Allah Bilir Nasi Bisi Cikaracaklar Karsimiza[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
                İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                real madrite gitcekmis munez,bize gelmez [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

bi munez ynai daha dogrusu ronaldinho bulamadik ya yaziklar olsun
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• chelsea drogbayi 36 miljona almisti
                  !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

• Yahu delinin biri kuyuya tas atiyo.. herkeste çikarmaya çalisiyor.. Benim anlamadigim sey yönetimin bile bilmedigini bu pelikan nerden biliyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
                      real madrite gitcekmiþ munez,bize gelmez [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

bi munez ynai daha dogrusu ronaldinho bulamadik ya yaziklar olsun

[img]smileys/smiley36.gif[/img]ikinci film ne zaman çikacamik bilen var mi, bizim dergide yaziyordu bi ara ama tarihini yazmamislardi yada ben hatirlayamadim.
                      BORDO MAVİ

Yorum

• bu yil sonu

Ünal Karaman

Yorum

• bence pelikan için,toplumugalyana getirmek, laf atip kaçmak, türkçe karakter kullanmamakve toplum psikolojisinde onarilmasi zor yaralar açtigi gerekçesiyle site yöneticileri savciliga suç duyurusunda bulunsun.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

sonrasinda savcilik emniyet interpol derken bu vatandas derhal bulunmali, gerçi isler yavas yürüyo bu ülkede bu eleman bulunana kadar biz bir sonraki sezonun transferlerini konusuyor oluruz ama hiç olmazsa pelikan kimdir amaci nedir hangi örgüte mensup bunlarin aydinlanmasi ve birdaha böyle bir olaya kalkisilmamasi bakimindan örnek teskiledebilir[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

bu yil sonu

GOAL filminin 2. bölümüdemi cikicak ??

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                              bu yil sonu
                              GOAL filminin 2. bölümüdemi cikicak ??

öyle duydum

Ünal Karaman

Yorum

• benimde pelikan hakkindaki süphelerim artti bundan sonra sadece yazilarini okuyacagim fazla sorup üzerine gitmek istemiyorm zaten söylemiyorda bu durumda eger sahtekarsa rezil olma durumumuz azalir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                ...anti-klişe timi...

Yorum

Çalışıyor...
                                X