Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yıldırım demirören yabancı sayısının artmasını ben engelledim diyodu n0bREYİ TÜRK YAPTI gercektende sözünün arkasındaymıs tüpçü

onun dısında nobrenin onaylanmasını sezerin bjkli olmasına bağlıyorum bakalım sezer efendi 3 yılı asmıs futbolcular icin kulüpleri basvurunca nasıl reddedecek

cünkü diğer kulüplerede bu hak doğmus oluyo

aferin size aferin

Yorum

• Alelacele Nobre'yi "Türk" yaptılar hem de sessiz sedasız. Şimdi hemen kapıyı kapatmaları lazım kurnazların. Yattara'nın işi yaş
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de Hüseyin'in oynamadığı TS maçlarının skorlarına bi bak diyorum..

en fazla yeniliyoruz...Hüseyin olsa da olmasa da ..daha ne olabilir ki...ya da ne olmuş ki..ben hatırlayamadım Hüseyin siz oynadığımız maçlarda ne olmuş diye..Buyrun siz hatırlatıverin..Fakat MAĞLUP olduk falan diye yazmayınız zira Hüseyin oynadığında da çok mağlubiyetler aldık...FArk ta yedik..
        Valla merak ettim..ne olmuş Hüseyinsiz oynadığımız maçlarda ?
        ....................Celliac ..................

Yorum

• ben şunu söyliyim Hüseyinin oynamadığı bi maç dışında hiç bi maç hatırlamıyorum.ondada kart cezası almıştı.
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Yine TTV ve Halil Şanlı çıkışlı bir haber: Faruk Kanca'nın orada bunca zaman kalmasının sebebi "geleceğin dünya starı" Alberto Carlos'u almak içinmiş. Kulüp bunun için bütün imkânları seferber etmiş.dengeleri altüst etmiş. Ama kulübü 7 milyon dolardan bir kuruş aşağı inmemiş. Eğer 5 milyona inseler alınacakmış. Bu arada Alex Alberto Carlos'tan sonra Brezilya'nın en iyi ikinci sol kanat oyuncusuymuş. Cuma günü Kanca Hazretleriyle birlikte Trabzon'da olacakmış.
            Ne diyeyim. Bu adamın sunduğu haberler hakkındaki fikrimi daha önce söylemiştim.

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en fazla yeniliyoruz...Hüseyin olsa da olmasa da ..daha ne olabilir ki...ya da ne olmuş ki..ben hatırlayamadım Hüseyin siz oynadığımız maçlarda ne olmuş diye..Buyrun siz hatırlatıverin..Fakat MAĞLUP olduk falan diye yazmayınız zira Hüseyin oynadığında da çok mağlubiyetler aldık...FArk ta yedik..
              Valla merak ettim..ne olmuş Hüseyinsiz oynadığımız maçlarda ?
              En basiti FB ile şampiyonluk yarışında olduğumuz dönemde Antep deplasmanında aldığımız yenilgi..Takır takır oynayan takım,Antep 3 adet pas ile oluşan ataklarında goller yemişti..Hüseyin cezalıydı..

Hüseyin oynadığında hiç yenilmeyeceğimiz şeklinde bişe sözkonusu mu da bunu sölüyosunuz yani..

Hüseyin'i hadi ben anlamıyorum bi ton adam anlamıyo da Ersun Yanal,Fatih Terim,Vahid Halilhodziç,Şenol Güneş,Sebastiao Lazaroni de mi anlamıyo hiçbiri ne bu adamı kesti ne de yerine adam aradı..Biz bilmiyoruz heralde..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yine TTV ve Halil Şanlı çıkışlı bir haber: Faruk Kanca'nın orada bunca zaman kalmasının sebebi "geleceğin dünya starı" Alberto Carlos'u almak içinmiş. Kulüp bunun için bütün imkânları seferber etmiş.dengeleri altüst etmiş. Ama kulübü 7 milyon dolardan bir kuruş aşağı inmemiş. Eğer 5 milyona inseler alınacakmış. Bu arada Alex Alberto Carlos'tan sonra Brezilya'nın en iyi ikinci sol kanat oyuncusuymuş. Cuma günü Kanca Hazretleriyle birlikte Trabzon'da olacakmış.
                Ne diyeyim. Bu adamın sunduğu haberler hakkındaki fikrimi daha önce söylemiştim.
                En sinirlendiğim iş türüdür bu. Yani geleceğin en büyük oyuncularından birini alacaksın ama 2 milyon dolar veremediğin için alamıyorsun. Çok saçma. Umarım doğru bir haber değildir. Yani düşünün Ronaldinho'yu almıyorsunuz 2 milyon dolar fark var diye sonra adam dünya starı oluyor

Zamanında Shevchenko'dan kalma bir travma sanırım...
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• alberto Carlos u tanıyan bir arkadaş varsa bizi bilgilendirebilir mi? Ben arkadaşın adını ilk kez duyuyorum da şahsen hepimiz aynı durumdaysak Faruk Kanca gelince üstüne çullanırız...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Zar atıyoruz..kolay deil..
                    ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Hüseyin'i eleştirenlere:

Hüseyin ofans oynayamıyor diyorsunuz ve defansta pres yiyince kızıyorsunuz?

Peki aynı şekilde defans yapmayanlara neden kızmıyorsunuz? Onlar da işlerini yarım yapıyorlar. Üstelik işin sefasını onlar alıyor cefasını Hüseyin'e çektiriyorlar.

Bu arada futbolcularımızı çok eleştirmenin tarafı değilim futbolcularımız mutlaka bu forumları takip edip moralleri bozuluyordur. Kendimizi övelim ki kendimizi aşma fırsatımız olsun

Yorum

• İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kim bilir belkide yattarayı türk yapıp iki yabancı getireceğiz brezilyadan.bunlardan biri alex olur diğeride faruk kanca.

eeee adam aylardır orada çoktan brezilya vatandaşı olmuştur...

doğru söze ne denir artık faruk kanca da yabancı oldu
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Son yıllardaki başarısızlığımızın fature edilmesi gereken ilk futbolcu HÜSEYİN dir bana göre...Hüseyin Trabzonlu olmasından dolayı takımda ..Oynadığı mevkiyi meşgul etmekten başka ne yaptı ki? ..Ne kazandırıd bize..Gaziantep e yenildik te ne oldu? Daha sonra bir sürü mağlubiyet daha aldık ..HÜSEYİN li..Önceki yıllarda da .........
                          Bu saatten sonra Hüseyin i fazla konuşmanın da anlamı yok galiba..
                          Sonuçta bu yılda takımda..Kendisine ve tüm futbolcularımaıza Allah kuvvet versin de ..kızartsın(lar) yüzümüzü...
                          Ama ligi nerede bitirirsek bitirelim..Gelecek sezon transfer dönemi HÜSEYİN in topic inin müdaviyim
                          ....................Celliac ..................

Yorum

• Burada tartışacağımız konu Murat Ocak'ın Milli takıma neden çağrılmayışıdır. Bunda kulübümüzün tepkisiz kalmasına anlam veremiyorum. Fatih Terim son oynattığı maçlarda Murat'ı övmedi mi? Bulduk kazandık mükemmel oldu demedi mi? Ne değişti de çağrılmadı? Yoksa 3 ukalalara gitmediği için mi alınmadı? Yöneticilerimiz neden tepki göstermiyor buna? Yöneticilik buralarda belli olur

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hüseyin'i eleştirenlere:

Hüseyin ofans oynayamıyor diyorsunuz ve defansta pres yiyince kızıyorsunuz?

Peki aynı şekilde defans yapmayanlara neden kızmıyorsunuz? Onlar da işlerini yarım yapıyorlar. Üstelik işin sefasını onlar alıyor cefasını Hüseyin'e çektiriyorlar.

Bu arada futbolcularımızı çok eleştirmenin tarafı değilim futbolcularımız mutlaka bu forumları takip edip moralleri bozuluyordur. Kendimizi övelim ki kendimizi aşma fırsatımız olsun
                              Zaten oyuncularımız kendilerini dünya yıldızı zannettikleri için bi adım ilerlemiyorlar.
                              Bi de adamları övelim hepten bıraksınlar çalışmaları.
                              Alper PEKEN
                              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• alın size teknik direktör

Şampiyonluk hayal

Trabzonspor Teknik Direktörü, "Lige kötü başladık. Kadrom hazır değil. İstediğim takviyeler de yapılmadı. Şampiyon olacağız dersem yanlış olur. Biz sadece bunun hayalini kuruyoruz" dedi..

alın size Trabzonsporun teknik direktörüü...Daha ligin başı.... Ey yönetim bu adamı siz bu düşüncelerinden dolayımı başa getirdiniz... O zaman sizde aynı paralelede açıklama yapsanıza...Yda kesin kafasını gitsiin....Böyle olmaz...Sabah sabah güne nasıl başladım yine... Ben daha ne diyeyim size... Sizin gibi tutarsız insanlar bu kulübün başına nasıl geldi bilmiyoruum...Adam birde istediğim takviyeler yapılmadı diyoor... Ey yönetim 7 tane adam alım adamın istediği takviyeleri yapmamışsanız gidin kendinizzi boğaziçinden aşağı atın...Bu nasıl iş yaaaaaaaaaaaaaa....çıldıracaaam....ooof ooooofffffff....
                                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

Çalışıyor...
                                X