durun ya daha kimse yapmadi dogru durust transfer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Trabzonspor yönetimi Dünyanin en ünlü hocasini getirse,En iyi tarsnferlerini yapsa bazilarina yaranmasi mümkün degil Çünki arkadaslar bastan odaklanmislar,SARTLANMISLAR,Daha önce Umut neden transfer edilmiyor diye veryansin edenler Umut imza atinca Yildiz bu mu,Isimiz umudami kaldi dediler.,Murat için 1 aydir neler yazildi çizildi,Yok Istanbul takimlari talip oldu bizim bu beceriksiz yönetim alamaz,Yok bir Murati alamadilar vs vs diyenler Simdi Muratla dalga geçmeye baslamislar bile,Murat hayirli olsun Sol kanatta iyi isler yapacak diye düsünüyorum.
Su ana kadar 4 tane oyuncu alinmis Cem bu gelecege dönük,Çagdas alinmis Milli takima kadar yükselmis BJK da sorunlari oldugu için alinmis Direk oynamasa bile alternartif olabilecek bir oyuncu,Umut Milli takima yükselmis Golcü direkt oynayabilecek bir oyuncu,Murat sol kanatta Boslugu doldurcak nitelikte genç gelecek vaat eden FB nin GS nin BJK nin gündeminde olan bir oyuncu
Insallah 2 tane yabanci oyuncu kontenjanimiz bosalir 2 tanede yabanci oyuncu alirsak kadronuzu kurun bakalim kimler yedek kalacak,Kimler ilk 16 ya giremeyecek
1-JEFERSON-2FATIH-3-STEPENOV-4ÇAGDAS(UFUKHAN)5-MURAT6-SIMEK- 7-GÖKDENIZ-8-YENI YABANCI-9-YENI YABANCI-10FATIH-11-UMUT
yedek kadroya bak Hüseyin-Yattara-Ömer riza-Ferhat-cello-M.yilmaz-Erdinç-çagdas yada Ufukhan-Ali güzeldal-Adem Koçak
2 TANE yabnci oyuncu ile Yedegi alternatifi bol bir kadro ama bazi arkadaslar kendilerini felaket tellali ilan etmisler Onlara göre disardan birisi baksa Trabzonsporu Küme düsecek zanneder.FB liler mutlaka buraya girip bakiyordur.Nereleri ile gülerler bilmiyorum.Adamlar Kura çekti SL ön eleme oynayacaklar,Hoca belli degil,Transferler ne olacak belli degil.Yönetim daha yeni sekllendi.Biz olsaydik herhalde simdi Smandira tesilerini yerle bir etmistik.
Bu kadar acimasiz olmak kimseye bir sey kazandrimaz,Sadece kendimize zarar veririz.
SABREDEN DERVIS MURADINA ERMIS.
Abi Murat'i sola koydun Yattara'yi yedek mi yaptin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Her neyse, sabretmek gerek. Yönetim verdigi sözleri tutmak zorunda oldugunu, aksi halde tekmeyi yiyecegini biliyordur mutlaka. Bu yüzden -yine mutlaka- baskanimiz kulübe 10 milyon dolarlik bir oyuncu hibe eder. Geri kalan transferleri akillica yapar.. Kolay degil tabi transfer meselesi..
Geçen devre aralarinda bile Tolga Seyhan, Szymek gibi transferler yapabilmis olan yönetimlerimiz vardi. Yattara'lar gelmisti. Onlari begenmedik. Demek ki bu yönetim iyisini yapacak. Yapmali.
Sabir."Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."
Yorum
-
cafer 52 sana aynen katiliyorum. Yönetimi elestirmek dogal ama abartmayalim arkadaslar. Ben gene de ümidimi korumak istiyorum. Devre arasi olmasina ragmen fatih,stepne ve djokayi aldilar. Basarili olmalarini ummaktan ve sabredip destek vermek bizim görevimiz olmali. elestiriyi tabi yapacagiz ama seviyeli olarak. bir de bizim takim bayagi saglam olmus. bu takima bir yabanci yeter gençlerimize sans verelim. öyle yildiza da gerek yok. Baskanimiz demecinde bonservisi önemli degil oyuncular çok para istiyor demisti hatirlatirim. Trabzonsporda bir ouncunun Sultan dan daha fazla para almasina benim de gönlüm elvermez.
Sevdim Seni Bir Kere
Baskasini Sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler degisemem
Yorum
-
İlk olarak Moyunçur tarafından gönderildiİlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Trabzonspor yönetimi Dünyanin en ünlü hocasini getirse,En iyi tarsnferlerini yapsa bazilarina yaranmasi mümkün degil Çünki arkadaslar bastan odaklanmislar,SARTLANMISLAR,Daha önce Umut neden transfer edilmiyor diye veryansin edenler Umut imza atinca Yildiz bu mu,Isimiz umudami kaldi dediler.,Murat için 1 aydir neler yazildi çizildi,Yok Istanbul takimlari talip oldu bizim bu beceriksiz yönetim alamaz,Yok bir Murati alamadilar vs vs diyenler Simdi Muratla dalga geçmeye baslamislar bile,Murat hayirli olsun Sol kanatta iyi isler yapacak diye düsünüyorum.
Su ana kadar 4 tane oyuncu alinmis Cem bu gelecege dönük,Çagdas alinmis Milli takima kadar yükselmis BJK da sorunlari oldugu için alinmis Direk oynamasa bile alternartif olabilecek bir oyuncu,Umut Milli takima yükselmis Golcü direkt oynayabilecek bir oyuncu,Murat sol kanatta Boslugu doldurcak nitelikte genç gelecek vaat eden FB nin GS nin BJK nin gündeminde olan bir oyuncu
Insallah 2 tane yabanci oyuncu kontenjanimiz bosalir 2 tanede yabanci oyuncu alirsak kadronuzu kurun bakalim kimler yedek kalacak,Kimler ilk 16 ya giremeyecek
1-JEFERSON-2FATIH-3-STEPENOV-4ÇAGDAS(UFUKHAN)5-MURAT6-SIMEK- 7-GÖKDENIZ-8-YENI YABANCI-9-YENI YABANCI-10FATIH-11-UMUT
yedek kadroya bak Hüseyin-Yattara-Ömer riza-Ferhat-cello-M.yilmaz-Erdinç-çagdas yada Ufukhan-Ali güzeldal-Adem Koçak
2 TANE yabnci oyuncu ile Yedegi alternatifi bol bir kadro ama bazi arkadaslar kendilerini felaket tellali ilan etmisler Onlara göre disardan birisi baksa Trabzonsporu Küme düsecek zanneder.FB liler mutlaka buraya girip bakiyordur.Nereleri ile gülerler bilmiyorum.Adamlar Kura çekti SL ön eleme oynayacaklar,Hoca belli degil,Transferler ne olacak belli degil.Yönetim daha yeni sekllendi.Biz olsaydik herhalde simdi Smandira tesilerini yerle bir etmistik.
Bu kadar acimasiz olmak kimseye bir sey kazandrimaz,Sadece kendimize zarar veririz.
Abi Murat'i sola koydun Yattara'yi yedek mi yaptin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Her neyse, sabretmek gerek. Yönetim verdigi sözleri tutmak zorunda oldugunu, aksi halde tekmeyi yiyecegini biliyordur mutlaka. Bu yüzden -yine mutlaka- baskanimiz kulübe 10 milyon dolarlik bir oyuncu hibe eder. Geri kalan transferleri akillica yapar.. Kolay degil tabi transfer meselesi..
Geçen devre aralarinda bile Tolga Seyhan, Szymek gibi transferler yapabilmis olan yönetimlerimiz vardi. Yattara'lar gelmisti. Onlari begenmedik. Demek ki bu yönetim iyisini yapacak. Yapmali.
Sabir.
Yattara böyle disiplinsiz davranislara devam ederse Birak yedek kalmayi Kadroya bile giremez,Adam her sene mutlaka gecikmeli geliyor,Tamam anladik Güzel oynuyorsun,Iyisin Ginede Millete Trabzonspor sevdasi asiliyorsun ama biraz kendine dikkat et be kardesim.Hiç kimse Trabzonspordan büyük degildir.
Benim orda anlatmak istedigim Yattara bile yedek kalabilir.Ayrica Murat sol kanatta defansta oynar,Yattara Orta saha forvete dönük oynuyor o yüzden Benim vurgu yapmak istedigim,YATTARA -SIMEK-GÖKDENIZ-HÜSEYIN-bunlar bile yedek kalabilir Onu anlatmak istedim.Yoksa kadroyu ben kurmuyorum.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildiİlk olarak tsmaniac tarafından gönderildiİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildiİlk olarak saaalih tarafından gönderildi<T><T></T></T><T></T><T></T>
<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center><T><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<H3>Trabzon Murat Ocak ile imzaliyor!</H3>
<DIV id=metin>Trabzonspor, daha önce prensip anlasmasina vardigi Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin (A) milli futbolcusu Murat Ocak'in transferine büyük olasilikla yarin resmiyet kazandiracak.
Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Baseryaptigi açiklamada, Murat Ocak'in transferi konusunda herhangi bir sorunun bulunmadigini belirterek, ''Murat, bu aksam Trabzon'da olacak. Büyük olasilikla da yarin imza töreni düzenleyecegiz'' dedi.
Baser, Murat Ocak ile 4 yillik sözlesme imzalayacaklarini da sözlerine ekledi.</DIV></TD></TR>
<TR>
<TD align=right>29.06.2006</TD></TR>
<TR>
<TD align=left>
Kaynak : AA</TD></TR></T></T></T></TABLE>
simdi Sampiyonuz..beklenen transfer gerceklesit[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Allah rizasi icin bir kapa ceneni.. senin bu sacma sapan yorumlarini okumaktan gina geldi.. seninki elestiri degil resmen Trabzonsporla ve yönetimle dalga gecmek.. senin gibi taraftar olmaz olsun... sizin gibiler yüzünden gercek taraftarla, taraftarcilik oynayan karisiyor..
o kadar bilgilisin, o kadar takimi seviyorsun koy baskanliga adayligini o cok sevdigin özkan sümer gibi ay boyunun ölcüsünü yada sükut ikrardandir lafini ilke edinip sus..
suraya bak adamlar transfer yapsa elestiriliyor, yapmasa elestiriliyor bu kadarida pes.. insanda bir arlanma , utanma olur.. elestirecegiz bu bizim en dogal hakkimiz ama Trabzonsprla, Trabzonsporun yönetimiyle ve Trabzonspora transfer edilen futbolcuyla dalga gecmek kimsenin haddi degildir ve hadlerini bilmeyenlerede haddi bildirilir..
yönetimi bende elestiriyorum transferleri zamaninda yapmadi, baskani bende elestiriyorum eldeki mevcudiyeti göz önüne almadan yildiz sözü verdigi icin ama bunu edep, seviye ne en önemlisi Trabzonspor taraftarina yakisi bir sekilde belirtiyorum.. senin gibi her baslikta saklabanlik yaparak, milletin huzurunu kacirarak ve her transferi elestirerek degil..
Degerli BMN yönetimi lütfen artik birisi bu kisiye dur desin ... bu gibi üyeler yüzünden siteye giresim gelmiyor.. adam daha elestirinin ne demek oldugunu bilmiyor, dalga gecmeyi elestiriyle esedeger saniyor ve sonrada Trabzonsporluluktan bahsediyor.. pes dogrusu ... hem vallahi hem billahi pes dogrusu..
isterseniz beni bu siteden banlayin ancak bu gibi sahsiyetlerin böyle asagilayici, dalga gecici, seviyesiz ve ici bos yorumlarini gördükce hic bir zaman susmayacagimi dile getirerek saygilarimi sunuyorum...
helal olsun abi nedir bu ya sirf elestri yapmak için elalem yazi yaziyo ya bi haberede muhalefet olma ba bi yapilanada karsi cikma kusura bakma ama ben senin trabzonsporluluguna falan inanmiyorum 2 de bir yok surdan su burda bu die yazi yazip camiayla dalga gecme
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildiİlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildiİlk olarak tsmaniac tarafından gönderildiİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildiİlk olarak saaalih tarafından gönderildi<T><T></T></T><T></T><T></T>
<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center><T><T><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<DIV id=metin>Trabzonspor, daha önce prensip anlasmasina vardigi Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin (A) milli futbolcusu Murat Ocak'in transferine büyük olasilikla yarin resmiyet kazandiracak.
Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Baseryaptigi açiklamada, Murat Ocak'in transferi konusunda herhangi bir sorunun bulunmadigini belirterek, ''Murat, bu aksam Trabzon'da olacak. Büyük olasilikla da yarin imza töreni düzenleyecegiz'' dedi.
Baser, Murat Ocak ile 4 yillik sözlesme imzalayacaklarini da sözlerine ekledi.</DIV></TD></TR>
<TR>
<TR>
<TD align=left>
Kaynak : AA</TD></TR></T></T></T></T></TABLE>
Allah rizasi icin bir kapa ceneni.. senin bu sacma sapan yorumlarini okumaktan gina geldi.. seninki elestiri degil resmen Trabzonsporla ve yönetimle dalga gecmek.. senin gibi taraftar olmaz olsun... sizin gibiler yüzünden gercek taraftarla, taraftarcilik oynayan karisiyor..
o kadar bilgilisin, o kadar takimi seviyorsun koy baskanliga adayligini o cok sevdigin özkan sümer gibi ay boyunun ölcüsünü yada sükut ikrardandir lafini ilke edinip sus..
suraya bak adamlar transfer yapsa elestiriliyor, yapmasa elestiriliyor bu kadarida pes.. insanda bir arlanma , utanma olur.. elestirecegiz bu bizim en dogal hakkimiz ama Trabzonsprla, Trabzonsporun yönetimiyle ve Trabzonspora transfer edilen futbolcuyla dalga gecmek kimsenin haddi degildir ve hadlerini bilmeyenlerede haddi bildirilir..
yönetimi bende elestiriyorum transferleri zamaninda yapmadi, baskani bende elestiriyorum eldeki mevcudiyeti göz önüne almadan yildiz sözü verdigi icin ama bunu edep, seviye ne en önemlisi Trabzonspor taraftarina yakisi bir sekilde belirtiyorum.. senin gibi her baslikta saklabanlik yaparak, milletin huzurunu kacirarak ve her transferi elestirerek degil..
Degerli BMN yönetimi lütfen artik birisi bu kisiye dur desin ... bu gibi üyeler yüzünden siteye giresim gelmiyor.. adam daha elestirinin ne demek oldugunu bilmiyor, dalga gecmeyi elestiriyle esedeger saniyor ve sonrada Trabzonsporluluktan bahsediyor.. pes dogrusu ... hem vallahi hem billahi pes dogrusu..
isterseniz beni bu siteden banlayin ancak bu gibi sahsiyetlerin böyle asagilayici, dalga gecici, seviyesiz ve ici bos yorumlarini gördükce hic bir zaman susmayacagimi dile getirerek saygilarimi sunuyorum...
helal olsun abi nedir bu ya sirf elestri yapmak için elalem yazi yaziyo ya bi haberede muhalefet olma ba bi yapilanada karsi cikma kusura bakma ama ben senin trabzonsporluluguna falan inanmiyorum 2 de bir yok surdan su burda bu die yazi yazip camiayla dalga gecme
Lütfen ya benmi yanlis yerdeyim yoksa su transferlerle ilgili bilgi vermekten baska herseyi yapan arkadaslarmi. Bu ne kardesim bende yönetimi elestirdim tamam ama dedimki ''sunu yaparsa bende essek gibi aniririm'' yani kimseye bir sifat vermeden ben kendim aldim bu elestirideki sifati ama millet kopmus abi tartismak isteyen baska bir konu açsin stres atma baslikli orada tartissin ama lütfen burada alinabilecek ve alinan oyuncularin özelliklerini ve bize faydali olup olmayacaklarini yazalim.
Yorum
-
Benim burada gördügüm bir kaç kisi su ana kadar gerçeklesen hiç bir olayi begenmedi. Ronaldinho gelse yok yine bulurlar bisey. Murat gibi genç bir yetenek, milli takima kadar yükselmis bir ismi renklerimize bagliyoruz. Yok yine muhalefet. Almasaydik dafebe alsaydi yine muhalefet "bunlar murat'i bile alamiyor." Bir yönetim kuruluna, görevi yeni baslamis olmasina ragmen bu kadar haksiz elestri yapildigini ilk defa görüyorum. Ancak surasi da bir gerçekki Yönetim sadece yaptigi-yapamadigi icraatler için degil baska sebeplerden dolayi yipratilmaya çalisiyor.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
İlk olarak since1967_ tarafından gönderildiarkadaslar biraz sakin olalim ayip oluyor valla. hem bu siteye hukukçu falan karisamaz. biz bir aileyiz. kimseyide kimseye yedirmeyiz diye biliyorum. lütfen biraz daha birbirinize karsi yapici olun. biz ayni renke gönül vermis büyük trabzonspor taraftariyiz. elestrilerde olacak övgülerde ama lütfen birbirimizi kirmayalim.
en büyük trabzon baska büyük yok.... konu kapansin lütfen.
Tamamiyla hak veriyorum sonuçta burada amaç bir farkli görüsler olacaktir ama en azindan burada yazan insanlar birbirini kirmamali bence. Tamam ortada bir gerçek var yönetim simdiye kadar verdigi vaadleri gerçeklestiremedi elestiriyi hakediyor fakat burada elestirenlerin kötü niyeti olmadigi belli herseyi yazalim ama birbirimize düsmeyelim...
Yorum
-
İlk olarak Moyunçur tarafından gönderildiİlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Sabir.
Geçen yönetimlerde vardi devere arasinda alinan oyunculari ortada iken koskoca bir yaz sezonunda bir tane adam akilli futbolcu alamayanBMN TRABZON
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildiİlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildiİlk olarak tsmaniac tarafından gönderildiİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildiİlk olarak saaalih tarafından gönderildi<T><T></T></T><T></T><T></T><T><T><T></T></T></T><T></T>
<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<TR>
<TR>
<TD align=left>
Kaynak : AA</TD></TR></T></T></TABLE>
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
<O:P></O:P>
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Edited by: Külünkoglu
Yorum
-
Naim
Elestrininde uslubu olani ve akillica yapilani takdir görür fakat senin ne uslubun mevcut ne de akiilica yaptigin bir elestri
kliselesmis yapinin disinda bir cümlenin dahi olmamasi elestri yapamama seviyeni gösteriyor
umarim ya aklini basina alirsin
yada bize zarar vermeden önün kesilir
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiElestrininde uslubu olani ve akillica yapilani takdir görür fakat senin ne uslubun mevcut ne de akiilica yaptigin bir elestri
kliselesmis yapinin disinda bir cümlenin dahi olmamasi elestri yapamama seviyeni gösteriyor
umarim ya aklini basina alirsin
yada bize zarar vermeden önün kesilir
Yorum
Yorum