oo daha niye yıldız arıyolar zaten takımda fatih fazlalıktı yerine mehmeti getirdiler yıldız açığımız kapandı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildiCem ve Umut iyi performans sergilediler hazirlik maclarinda. bence Kaptan gitsede forvette fazla sorun yasamayiz
bunlarin ikisi fatihin yüzde 30u olur ancak..1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildiCem ve Umut iyi performans sergilediler hazirlik maclarinda. bence Kaptan gitsede forvette fazla sorun yasamayiz
trabzonspor gibi bi takım sadece cem ve umuta güvenerek yola çıkamaz çıkmamalı biz böyle düşünürsek eziklere bakın anelka semih murat zafer bi tane daha almayı düşünüyolar biz ne yapıyoruz elimizde sadece cem ve umut var sorun yaşamayız diyoruz 2 tane 11 için kaliteli forvet 2 tane de yedek kalıcak 4 forvete ihtiyacımız var yedekler var 11 için bi forvet daha lazımEn son champions tarafından düzenlendi; 27.07.2006, 20:28.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildipuhahaaaaahhhaaaaaaaaaaaaaa koskoca Trabzonsporun forveti cemle umut, ya habu gülme smileyini nasıl ekliyoduk buraya, neyse hehahhahahahahahahahha kimse tutamaz bizi seneye''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildiforvette sorun yasamayiz dedim ama sampiyon olacak kadar gol atamayiz tabii
gecen sezonki gibi oynariz demek istedim
golle de şampiyon olabilirsin forvette sorun yaşayacağımız kabak gibi ortada
bi sezonda en az 25 gol atan bi forvet gittiyse bunun yeri ne olursa olsun dolmalı (mehmet yılmazla değil tabi )
Yorum
Yorum