Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oo daha niye yıldız arıyolar zaten takımda fatih fazlalıktı yerine mehmeti getirdiler yıldız açığımız kapandı
    http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Kaptanin yerini Mehmet Yilmaz mi dolduracak
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• fatihin gitmesine üzülmedim ama mehmet in geri dönmesine(yeni forvet alınınca gider fatihin yerine mehmet oynayacak değil ya ) üzüldüm cem ve umut un daha az süre oynamalarına neden olmaz inşaallah

Yorum

• Cem ve Umut iyi performans sergilediler hazirlik maclarinda. bence Kaptan gitsede forvette fazla sorun yasamayiz
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• mehmet yilmaz geri dönüyor iste bu muhtesem oldu..fovet acigimiz kapandi..yildizada ihtiyacimiz yok artik..simdi lig baslayabilir biz haziriz.. baskan yak püronu
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
              Cem ve Umut iyi performans sergilediler hazirlik maclarinda. bence Kaptan gitsede forvette fazla sorun yasamayiz
              anlamadim??? Cem ve Umut kim??? tarbzonu bu iki genc futbolcu mu sirtayacak??..

bunlarin ikisi fatihin yüzde 30u olur ancak..
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• şimdi diyorsunuz ki fatih cidden gitti kesin
                http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• mehmet yilmaz ha? desene trabzonda en sevdigim 2 oyuncudan biri geri geliyor.
                  bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

Cem ve Umut iyi performans sergilediler hazirlik maclarinda. bence Kaptan gitsede forvette fazla sorun yasamayiz
                    forvette sorun yaşamayız demişsin neye dayanarak dedin anlamadım fatih kalsaydı bile forvete ihtiyacımız varken gitmişken kesinlikle iyi golcü almalıyız
                    trabzonspor gibi bi takım sadece cem ve umuta güvenerek yola çıkamaz çıkmamalı biz böyle düşünürsek eziklere bakın anelka semih murat zafer bi tane daha almayı düşünüyolar biz ne yapıyoruz elimizde sadece cem ve umut var sorun yaşamayız diyoruz 2 tane 11 için kaliteli forvet 2 tane de yedek kalıcak 4 forvete ihtiyacımız var yedekler var 11 için bi forvet daha lazım
                    En son champions tarafından düzenlendi; 27.07.2006, 20:28.

Yorum

puhahaaaaahhhaaaaaaaaaaaaaa koskoca Trabzonsporun forveti cemle umut, ya habu gülme smileyini nasıl ekliyoduk buraya, neyse hehahhahahahahahahahha kimse tutamaz bizi seneye

Yorum

• forvette sorun yasamayiz dedim ama sampiyon olacak kadar gol atamayiz tabii
                        gecen sezonki gibi oynariz demek istedim
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                          puhahaaaaahhhaaaaaaaaaaaaaa koskoca Trabzonsporun forveti cemle umut, ya habu gülme smileyini nasıl ekliyoduk buraya, neyse hehahhahahahahahahahha kimse tutamaz bizi seneye
                          arkadaş gülcek bişey yok fatih giderse mecbur bunlara kalcaz.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• satıyolarsa elbette kaliteli birini alırlar.gerçi bu zamana kadar kimi aldılar ki!!!!!!
                            inadına TRABZON
                            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

forvette sorun yasamayiz dedim ama sampiyon olacak kadar gol atamayiz tabii
                              gecen sezonki gibi oynariz demek istedim
                              hem forvette sorun yaşamayız diyosun hemde şampiyon olacak kadar gol atamayız o zaman sorun nerde şampiyon olcak kadar gol atmak diye bişey yoktur bu tamamen savunmaya bağlı hiç gol yemezsiniz her maçı 1-0 kazan 34
                              golle de şampiyon olabilirsin forvette sorun yaşayacağımız kabak gibi ortada
                              bi sezonda en az 25 gol atan bi forvet gittiyse bunun yeri ne olursa olsun dolmalı (mehmet yılmazla değil tabi )

Yorum

• UMUT-CEM-ERGİN-ÖMER dörtlüsünün birsenede attıhı golu FATİH atıyodu yanı FATİH'in yerine biri lazım böyle idare edemeyiz
                                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

Çalışıyor...
                                X