Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oliviera gelse süper olur. Ama Nerdeee. Mossoro ve Wagner'e raziyiz. Insallah kontenjan bosalir. Yerli bir sagbek ve orta sahaya Adnan alinirsa transferi kapatabiliriz. Edited by: ovacik_61
    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• ben bunlarin yildiz felsefesini anlamadigim için bise söylemek istemiyorum. sabirla beklicem bakalim yildiz diye kimi getiricek

6-7 ay öncee yildiz alicam dedi kanp basladi daha kimi alicagini bilmiyo

not:Mossoro ve Wagner yildiz degil BENCE !
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

sonbomba(insaallah dogrudur)

Transfer çalismalarini sürdüren Trabzonspor, Ispanyol ekibi Real Betis?in Brezilyali golcüsü Ricardo Oliveira?yla ilgilendigi ortaya çikti
        ROTA OLIVEIRA?YA DÖNDÜ
        TRABZONSPOR?un yeni gözdesi Real Betis?in 26 yasindaki forveti Ricardo Oliveira. Mossoro, Wagner, Marcelinho ve Ricardinho?da somut bir gelisme kaydedemeyen Trabzonspor yönetimi teknik direktör Lazaroni?nin istegi dogrultusunda rotasini Real Betis?in Brezilyali forvet oyuncusu Ricardo Oliveira?ya çevirdi. Bu oyuncu ile teknik direktör Lazaroni?nin de temas kurdugu belirtilirken, Betis kulübü ile de görüsmelerin baslatildigi kaydedildi.

BETIS?LE GÖRÜSÜLÜYOR
        1980 dogumlu olan Ricardo Oliviera?nin daha önce Valencia kulübünde de oynadigi ifade edilirken, geçtigimiz sezonun ikinci yarisinda Sao Paolo ekibine kiralik olarak verilmisti. Oliveira?nin Agustos?ta tekrar Real Betis?e dönecegi kaydedildi. Lazaroni?nin bu oyuncu ile temas kurdugu ve olumlu cevap aldigi dile getirilirken, Baskan Nuri Albayrak?in da Ispanyol kulübü ile yogun görüsmelerini sürdürdügü ögrenildi

Benim çok iyi bildigim bir adamdir kendisi ve birçogumuzda bilir zaten o adami almak biraz degil epey zor be inanmamak lazim.sonra kursak meselesi olur[img]smileys/smiley17.gif[/img]
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Mossoro</span> hakkinda Lemi ÇELIK </span>Yattara ve Gökdeniz'in oldugu takimda Mossoro</span> fazladir diyordu. Sebebide hepsi ayni tarz oyuncular olmasiymis. Açikçasi Lemi'nin bu görüsü karsisinda Mossoro'nun bizim aradigimiz orta sahayi çekip çevirecek yildiz futbolcu</span> oldugu konusunda endiselerim var.</span>
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Kim vermis bu haberi, kaynak?
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• bence tam tersi lemi öyle demisse kesin almaliyiz.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Dogru. Lemi öyle dediyse kesin almaliyiz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Arkadaslar Lemi'nin söyledigi bana mantikli geldi çünkü Mossoro ile Gökdeniz in tarzlari asiri benziyor.

Yorum

• ama gökdeniz karsi karsiya gol atamiyo belki mossoro atiyordurrr..%100 lük golleri kaçiriyor gökdenzz mossoro onun kaçirdiklarinin yarisini gol yapsa trabzonspor sampiyon olur......

Yorum

• arkadaslar delgado arjantinli mi uruguayli mi?

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arjantinli

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                          ama gökdeniz karsi karsiya gol atamiyo belki mossoro atiyordurrr..%100 lük golleri kaçiriyor gökdenzz mossoro onun kaçirdiklarinin yarisini gol yapsa trabzonspor sampiyon olur......

Bakiyorumda 2 satirla bitirmissin gökdenizi son vuruslari tamam çok iyi degil ama onun kadar sahada herkez çalissa keske Fatih bile onun kadar enerji harcamiyordur sahada , Arti olmayacak golleride çok atmistir.

Dinamokiev maçinda onlarca gol kaçirmasina ragman attigi gol nasil olur dedirtecek cinstendi[img]smileys/smiley2.gif[/img]Çogaltilabilir.
                          38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• yapmis oldugu tüm hatalara ragmen gökdeniz bir süper yildiz ve onun oynadigi mevkiye ragmen girdigi gol pozisyonlari attigi ve attirdigi goller çok iyi dir. Hele fatihle yaptigi paslarla kaleye inmeleri bence süper ben gökdeniz kalitesinde bir yabanciyi trabzonun göremiyecegini iddia ediyorum .
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• arkadaslar yaptiniz beni gökdeniz düsmani ben gökdenize bise demedim..farkini söyledimm..ve buda çok açik gökdeniz kendiside söyledi bunu gol atamiyorum dedi karsi karsiya falan.d.kiev maçinda attig gol zordu ve güzeldi ama kaçirdiklarii en az 4 5 tane atardkk ve atsaydk elerdik ama atamadik...haa gökdenizi kötüledim mi hayir eksik bi yanini söyledim ve belki gelecek adam o golleri atar dedimm...hiç efor sarf etmesin ama o golleri atsin bizde tur atlayalim galip gelelim fark atalim ama gökdenizde oynasi o da pas atsinn eee sonuz,cta o bizim GÖKDENIZ KARADENIZIMIZZZZ

Yorum

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi
                                İlk olarak champions tarafından gönderildi

sonbomba(insaallah dogrudur)

Transfer çalismalarini sürdüren Trabzonspor, Ispanyol ekibi Real Betis?in Brezilyali golcüsü Ricardo Oliveira?yla ilgilendigi ortaya çikti
                                ROTA OLIVEIRA?YA DÖNDÜ
                                TRABZONSPOR?un yeni gözdesi Real Betis?in 26 yasindaki forveti Ricardo Oliveira. Mossoro, Wagner, Marcelinho ve Ricardinho?da somut bir gelisme kaydedemeyen Trabzonspor yönetimi teknik direktör Lazaroni?nin istegi dogrultusunda rotasini Real Betis?in Brezilyali forvet oyuncusu Ricardo Oliveira?ya çevirdi. Bu oyuncu ile teknik direktör Lazaroni?nin de temas kurdugu belirtilirken, Betis kulübü ile de görüsmelerin baslatildigi kaydedildi.

BETIS?LE GÖRÜSÜLÜYOR
                                1980 dogumlu olan Ricardo Oliviera?nin daha önce Valencia kulübünde de oynadigi ifade edilirken, geçtigimiz sezonun ikinci yarisinda Sao Paolo ekibine kiralik olarak verilmisti. Oliveira?nin Agustos?ta tekrar Real Betis?e dönecegi kaydedildi. Lazaroni?nin bu oyuncu ile temas kurdugu ve olumlu cevap aldigi dile getirilirken, Baskan Nuri Albayrak?in da Ispanyol kulübü ile yogun görüsmelerini sürdürdügü ögrenildi

Benim çok iyi bildigim bir adamdir kendisi ve birçogumuzda bilir zaten o adami almak biraz degil epey zor be inanmamak lazim.sonra kursak meselesi olur[img]smileys/smiley17.gif[/img]

kimi almak kolay yildiz sözü verirken ne düsünüyodu acaba bay baskan

zor oldugunu biliyorum ama zaten bizim kolay transfer yaptigimiz görülmemis murat ocagi yaklasik 15-20 günde imza attirabilidik

Yorum

Çalışıyor...
                                X