Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kötü ha<ber TRT 1 Spor : Yattara Uefa ilk tur ilk macında oynaması çok zooor. lanet olsun boyle şansa
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• bi dakka bi tel bağlantısı var sşimekle ilgili ttv de

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet kardeşim kalecinin % 100 oldugunu yazdım ve % 100 idi de .... ama başkan sürekli yazdıgım sebeplerden dolayı almadı alamadı değil almadı .. ve ben dediğim gibi daha foruma da girmiyecegim çünkü yalan yazan durumuna düştüm .. ve ben yarın hırvat kalecinin gelecegini sanıyordum daha dogrusu öle denmişti ... muhalefet ve lazaroni kazanmış ..
        kaleci transferi bana göre önliberodan sonra en gerekli transferdir çok iyi bi kaleci tek başına çok şeyi değiştirebilir kaleci olmazsa olmazdır hal böyleyken
        nasıl bi sebep varki bu olay gerçekleşmiyo lazaroni haşim s. ve yandaşları yüzünden bu yıl kaç maç kaybedicez kaleci nedeniyle giden puanları kaleci transferine engel olanlar geri alabilecek mi

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          haydaaaaa bu nerden çıktı ya stichus da yanıldı hemen başlayalım araştırmaya mevkisi neresiymiş bilen varmı
          ortasaha sol iç oynuyor cruzeroda, ordaki wagner daha kaliteli ama sol dış oda.

Yorum

• TRT1 e göre de Musampa Trabzonspor'da .Şimdi verdiler haberi. TRT genelde kesinleşmeyen haberleri vermezdi umarım bu da öyledir.
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet arkadaşlar Iloveyu suzmek in verdiği haber doğru daha doğrusu brezilyalı isim doğru bu futbolcu ile kancanın dönebileceği söylendi.
              bu kez kaynak: kuzey tv

Ayrıca musampanın trabzon havalanı görüntülerini de gördüm artist gibiydi bu sefer.

EEEEEEEEEEE KARDEŞ BİZDE YALAN YOK....sTİCHUS NERDE YAAAAAAA göremiyorum Mr. Sir Stichus u...Duyum almaya gitmiştir birazdan döner sanırım...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Szymek'e elveda şarkısı söylemeye hazırlanalım.Bu akşam Ankaraspor'lu olabilir, görüşmeler devam ediyor

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Szymek'e elveda şarkısı söylemeye hazırlanalım.Bu akşam Ankaraspor'lu olabilir, görüşmeler devam ediyor

Ruh sağlığımı bozdun abi beeeeeee....
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Şu transfer haberlerini başka bir ülkeye geçsek, liglerin 4 haftadır başladığına hayatta inanmazlar. Ne günlere kaldık...

Yorum

Szymek'e elveda şarkısı söylemeye hazırlanalım.Bu akşam Ankaraspor'lu olabilir, görüşmeler devam ediyor
                      Ya işin Garibi Ankara bize Gagalıyor Biz ankaraya gagalıyoruz
                      ne oluyor anlamış değilim
                      bu arada devre arasında gelmesi muhtemel eller için yerimiz nedir
                      Ayrıca kaleci mevzuğuda sarpa sarmış entresan

Yorum

• Naim (ironmaster) kalecideki son durum, daha öncede söylediğim gibi tamamıyla ''İnatoroni''ye bağlı.

Yorum

• Takım Gittikce Solcu oluyor
                          Sonumuz Hayır olsun

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bütün futbolcular para için takım değiştirir.Para için geldiyse iyi yapmış...
                            hangi yabancı türkiyeye para için gelmiyor.bu nasıl bir kıyastır anlamak mümkün değil .alex fenere,hagi saraya karakaşları içinmi geldiler,bu arada marceyi unutmayalım

Yorum

• ya arkadaşlar bizim şu forumdaki heyecanımızın yarısını futbolcular gösterse şampiyon olurduk. herşeye rağmen değişik görüşlere rağmen futboldan anlayan güzel bir taraftarımız var

Yorum

Recep, Szmek'i verip yerine Murat Hacıoğlu'nu mu alacağız. Yok ya, bu çocuğa da yazık. Daha dün gitti Ankaraspor'a.

Yorum

Çalışıyor...
                                X