kötü ha<ber TRT 1 Spor : Yattara Uefa ilk tur ilk macında oynaması çok zooor. lanet olsun boyle şansa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet kardeşim kalecinin % 100 oldugunu yazdım ve % 100 idi de .... ama başkan sürekli yazdıgım sebeplerden dolayı almadı alamadı değil almadı .. ve ben dediğim gibi daha foruma da girmiyecegim çünkü yalan yazan durumuna düştüm .. ve ben yarın hırvat kalecinin gelecegini sanıyordum daha dogrusu öle denmişti ... muhalefet ve lazaroni kazanmış ..
nasıl bi sebep varki bu olay gerçekleşmiyo lazaroni haşim s. ve yandaşları yüzünden bu yıl kaç maç kaybedicez kaleci nedeniyle giden puanları kaleci transferine engel olanlar geri alabilecek mi
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaydaaaaa bu nerden çıktı ya stichus da yanıldı hemen başlayalım araştırmaya mevkisi neresiymiş bilen varmı
Yorum
-
TRT1 e göre de Musampa Trabzonspor'da .Şimdi verdiler haberi. TRT genelde kesinleşmeyen haberleri vermezdi umarım bu da öyledir.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet arkadaşlar Iloveyu suzmek in verdiği haber doğru daha doğrusu brezilyalı isim doğru bu futbolcu ile kancanın dönebileceği söylendi.
bu kez kaynak: kuzey tv
Ayrıca musampanın trabzon havalanı görüntülerini de gördüm artist gibiydi bu sefer.
EEEEEEEEEEE KARDEŞ BİZDE YALAN YOK....sTİCHUS NERDE YAAAAAAA göremiyorum Mr. Sir Stichus u...Duyum almaya gitmiştir birazdan döner sanırım..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSzymek'e elveda şarkısı söylemeye hazırlanalım.Bu akşam Ankaraspor'lu olabilir, görüşmeler devam ediyor
Ruh sağlığımı bozdun abi beeeeeee...."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Naim
İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSzymek'e elveda şarkısı söylemeye hazırlanalım.Bu akşam Ankaraspor'lu olabilir, görüşmeler devam ediyor
ne oluyor anlamış değilim
bu arada devre arasında gelmesi muhtemel eller için yerimiz nedir
Ayrıca kaleci mevzuğuda sarpa sarmış entresan
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün futbolcular para için takım değiştirir.Para için geldiyse iyi yapmış....alex fenere,hagi saraya karakaşları içinmi geldiler,bu arada marceyi unutmayalım
Yorum
-
kutoz
Yorum
Yorum