Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
    yaa beyler yönetimi begenmiyor olabiliriz. ama bu sekilde dalga geçilmesi normalmi sizce? suan da öyle yada böyle bizim yönecilerimiz onlar. tepki verilecekse baska sekilde olmali. BMN ye sadece biz girmiyoruz. Eminimki suanda bu yazilanlari okuyup siritan hosuna giden bi çok ezik taraftari var. Onlarin keyfini getirecek seyler yazmayin buraya lütfen.
    [img]smileys/smiley20.gif[/img]KESIN YÖNETIMDEN BIRILERIDE TAKIP EDIYORLARDIR.BIRAZ DAHA ÖLÇÜLÜ OLALIM LÜTFEN.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi
      İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
      İlk olarak sbay tarafından gönderildi
      İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi
      H SIKKI: para var, verecek yürek yok- beyin var içinde birsey yok

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

güzel özetledin......

Bu tip taraftara h sikkindaki yönetim fazla bile...

Abartmayin oha ........ yani..

biraz daha saygi çerçevesinde konus.ohalik bise yok ortada..

Ohalik bir sey yok cezalik durum var Kimsenin burda Yönetime hakaret etmeye hakki yok Yok beyin yokmus yok bilmem ne yokmus Bunu söyleyenlerde Beyin in B si yok Yönetimdeki arkadaslar Lütfen görevinizi yapin
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• vay be birbirimize karsi ne kadar kibar yazilar yaziyoruz böyle düsman görse fesatindan çat diye çatlar valla, sey pardon sevincinden diyecektim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        .

Yorum

• Pardon arkadaslar bu arada bu oha falan hangi takimda oynuyor bonservisi ne kadar hangi mevkide, malum transfer bölümündeyiz ya bagislayin ben bu topçuyu taniyamadim.
          .

Yorum

• Kunteper aynen öyle...Gelde anlat birseyler
            BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
              <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center><T>
              <T>
              <TR>
              <TD vAlign=top>
              <H3>Trabzon Murat Ocak ile imzaliyor!</H3>
              <DIV id=metin>Trabzonspor, daha önce prensip anlasmasina vardigi Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin (A) milli futbolcusu Murat Ocak'in transferine büyük olasilikla yarin resmiyet kazandiracak.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Baseryaptigi açiklamada, Murat Ocak'in transferi konusunda herhangi bir sorunun bulunmadigini belirterek, ''Murat, bu aksam Trabzon'da olacak. Büyük olasilikla da yarin imza töreni düzenleyecegiz'' dedi.

Baser, Murat Ocak ile 4 yillik sözlesme imzalayacaklarini da sözlerine ekledi.</DIV></TD></TR>
              <TR>
              <TD align=right>29.06.2006</TD></TR>
              <TR>
              <TD align=left>
              Kaynak : AA</TD></TR></T></T></TABLE>

simdi Sampiyonuz..beklenen transfer gerceklesit[img]smileys/smiley11.gif[/img]
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
                İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
                <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center><T><T>
                <T>
                <TR>
                <TD vAlign=top>
                <H3>Trabzon Murat Ocak ile imzaliyor!</H3>
                <DIV id=metin>Trabzonspor, daha önce prensip anlasmasina vardigi Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin (A) milli futbolcusu Murat Ocak'in transferine büyük olasilikla yarin resmiyet kazandiracak.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Baseryaptigi açiklamada, Murat Ocak'in transferi konusunda herhangi bir sorunun bulunmadigini belirterek, ''Murat, bu aksam Trabzon'da olacak. Büyük olasilikla da yarin imza töreni düzenleyecegiz'' dedi.

Baser, Murat Ocak ile 4 yillik sözlesme imzalayacaklarini da sözlerine ekledi.</DIV></TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right>29.06.2006</TD></TR>
                <TR>
                <TD align=left>
                Kaynak : AA</TD></TR></T></T></T></TABLE>

simdi Sampiyonuz..beklenen transfer gerceklesit[img]smileys/smiley11.gif[/img]

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]al bendende o kadar
                .

Yorum

• biz nasil taraftariz anlamadim bisey olmadigi zaman niye olmadi

oldugu zaman da sürekli yapilan isi küçümseme begenmeme

yani taraftara ne yapsan begendiremiyosun tamam durumumuz ortada ama bari yapilan iyi isleri yok saymayalim

Yorum

• Murat Ocak Trabzonspor?da</font>

Kulübümüz,
                    İddia Lig A ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor?un sol kanat
                    oyuncusu Murat Ocak?ı transfer etti. Murat, bugün Fly Air?in 19.45
                    uçağıyla İstanbul?dan Trabzon?a gelecek ve yarın saat 10.00?da Mehmet
                    Ali Yılmaz Tesisleri?nde düzenlenecek törenle kendisini Trabzonsporlu
                    yapacak sözleşmeyi imzalayacak.

<div align="center">

Resmi Web Siteden alintidir..

Hayirli olsun.
                    </div>
                    Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• arkadaslar ben bu adami hiç izlemedim gercekten bize ilac olurmu sizce?

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
                        arkadaslar ben bu adami hiç izlemedim gercekten bize ilac olurmu sizce?

ben iki maçta da izledim rakiplerden dolayi savunma yönünü pek göremedim ama sik sik ileri çikan sürekli geri pas atmayan bizde bunlardan oldugu için bana göre iyi bi transfer

Yorum

• tarbzonun tarnsferine bak adamlar delgadoyu aliyor ayni gün biz murat ocagi aliyoruz sonra medya bizim arkamizda durmuyor diyoruz senin ne arkanda dursun sen git aile cay bahcesinde oyur.

söylemesi zor ama bu takim sampiyon olmayi birak sampiyonluga bile oynamayaz

hersey bordo için. . .

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi

tarbzonun tarnsferine bak adamlar delgadoyu aliyor ayni gün biz murat ocagi aliyoruz sonra medya bizim arkamizda durmuyor diyoruz senin ne arkanda dursun sen git aile cay bahcesinde oyur.

söylemesi zor ama bu takim sampiyon olmayi birak sampiyonluga bile oynamayaz

hersey bordo için. . .

Buna inanamayabilirsin ama burada böyle rahat yazamazsin ,böyle bir düsünceye sahip taraftarimiz oldugunu görmek beni rahatsiz ediyor.Biz hiçbir zaman deli gibi paralarla biryerlere gelmedik,Sermayemiz herzaman inaçtir.sadece inanmak

sende yitirme.Içindeki renkelere iyi bak.

Saygilarimla
                            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• [QUOTE=CAFER52]
                              İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                              İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi
                              H SIKKI: para var, verecek yürek yok- beyin var içinde birsey yok

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

güzel özetledin......

Bu tip taraftara h sikkindaki yönetim fazla bile...

Abartmayin oha ........ yani..

biraz daha saygi çerçevesinde konus.ohalik bise yok ortada..

Ohalik bir sey yok cezalik durum var Kimsenin burda Yönetime hakaret etmeye hakki yok Yok beyin yokmus yok bilmem ne yokmus Bunu söyleyenlerde Beyin in B si yok Yönetimdeki arkadaslar Lütfen görevinizini yapin

Cezalari verin de rahatlayalim ozaman.

Bari sinirlerimiz bozulmaz,isimize gücümüze bakariz.

Sizin güzel yönetiminiz de bomba transferler yapip sizleri rahatlatir

Yorum

• Arkadaslar bu kadar da degil yani. Murat Ocak niye alinmiyor de dur. Sonrada "bu adam nasil?" laf mi yani?

Yorum

Çalışıyor...
                                X