İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildiİlk olarak Emorfo tarafından gönderildiİlk olarak sbay tarafından gönderildiİlk olarak hay1699 tarafından gönderildiH SIKKI: para var, verecek yürek yok- beyin var içinde birsey yok
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
güzel özetledin......
Bu tip taraftara h sikkindaki yönetim fazla bile...
Abartmayin oha ........ yani..
biraz daha saygi çerçevesinde konus.ohalik bise yok ortada..
Ohalik bir sey yok cezalik durum var Kimsenin burda Yönetime hakaret etmeye hakki yok Yok beyin yokmus yok bilmem ne yokmus Bunu söyleyenlerde Beyin in B si yok Yönetimdeki arkadaslar Lütfen görevinizi yapinSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak saaalih tarafından gönderildi<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<H3>Trabzon Murat Ocak ile imzaliyor!</H3>
<DIV id=metin>Trabzonspor, daha önce prensip anlasmasina vardigi Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin (A) milli futbolcusu Murat Ocak'in transferine büyük olasilikla yarin resmiyet kazandiracak.
Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Baseryaptigi açiklamada, Murat Ocak'in transferi konusunda herhangi bir sorunun bulunmadigini belirterek, ''Murat, bu aksam Trabzon'da olacak. Büyük olasilikla da yarin imza töreni düzenleyecegiz'' dedi.
Baser, Murat Ocak ile 4 yillik sözlesme imzalayacaklarini da sözlerine ekledi.</DIV></TD></TR>
<TR>
<TD align=right>29.06.2006</TD></TR>
<TR>
<TD align=left>
Kaynak : AA</TD></TR></T></T></TABLE>
simdi Sampiyonuz..beklenen transfer gerceklesit[img]smileys/smiley11.gif[/img]1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildiİlk olarak saaalih tarafından gönderildi<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center><T><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<H3>Trabzon Murat Ocak ile imzaliyor!</H3>
<DIV id=metin>Trabzonspor, daha önce prensip anlasmasina vardigi Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin (A) milli futbolcusu Murat Ocak'in transferine büyük olasilikla yarin resmiyet kazandiracak.
Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Baseryaptigi açiklamada, Murat Ocak'in transferi konusunda herhangi bir sorunun bulunmadigini belirterek, ''Murat, bu aksam Trabzon'da olacak. Büyük olasilikla da yarin imza töreni düzenleyecegiz'' dedi.
Baser, Murat Ocak ile 4 yillik sözlesme imzalayacaklarini da sözlerine ekledi.</DIV></TD></TR>
<TR>
<TD align=right>29.06.2006</TD></TR>
<TR>
<TD align=left>
Kaynak : AA</TD></TR></T></T></T></TABLE>
simdi Sampiyonuz..beklenen transfer gerceklesit[img]smileys/smiley11.gif[/img]
[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]al bendende o kadar.
Yorum
-
Murat Ocak Trabzonspor?da</font>
Kulübümüz,
İddia Lig A ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor?un sol kanat
oyuncusu Murat Ocak?ı transfer etti. Murat, bugün Fly Air?in 19.45
uçağıyla İstanbul?dan Trabzon?a gelecek ve yarın saat 10.00?da Mehmet
Ali Yılmaz Tesisleri?nde düzenlenecek törenle kendisini Trabzonsporlu
yapacak sözleşmeyi imzalayacak.
<div align="center">
Resmi Web Siteden alintidir..
Hayirli olsun.
</div>
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
Yorum
-
İlk olarak esTeban tarafından gönderildiarkadaslar ben bu adami hiç izlemedim gercekten bize ilac olurmu sizce?
ben iki maçta da izledim rakiplerden dolayi savunma yönünü pek göremedim ama sik sik ileri çikan sürekli geri pas atmayan bizde bunlardan oldugu için bana göre iyi bi transfer
Yorum
-
tarbzonun tarnsferine bak adamlar delgadoyu aliyor ayni gün biz murat ocagi aliyoruz sonra medya bizim arkamizda durmuyor diyoruz senin ne arkanda dursun sen git aile cay bahcesinde oyur.
söylemesi zor ama bu takim sampiyon olmayi birak sampiyonluga bile oynamayaz
hersey bordo için. . .
Yorum
-
İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi
tarbzonun tarnsferine bak adamlar delgadoyu aliyor ayni gün biz murat ocagi aliyoruz sonra medya bizim arkamizda durmuyor diyoruz senin ne arkanda dursun sen git aile cay bahcesinde oyur.
söylemesi zor ama bu takim sampiyon olmayi birak sampiyonluga bile oynamayaz
hersey bordo için. . .
Buna inanamayabilirsin ama burada böyle rahat yazamazsin ,böyle bir düsünceye sahip taraftarimiz oldugunu görmek beni rahatsiz ediyor.Biz hiçbir zaman deli gibi paralarla biryerlere gelmedik,Sermayemiz herzaman inaçtir.sadece inanmak
sende yitirme.Içindeki renkelere iyi bak.
Saygilarimla38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
[QUOTE=CAFER52]İlk olarak sbay tarafından gönderildiİlk olarak Emorfo tarafından gönderildiİlk olarak sbay tarafından gönderildiİlk olarak hay1699 tarafından gönderildiH SIKKI: para var, verecek yürek yok- beyin var içinde birsey yok
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
güzel özetledin......
Bu tip taraftara h sikkindaki yönetim fazla bile...
Abartmayin oha ........ yani..
biraz daha saygi çerçevesinde konus.ohalik bise yok ortada..
Ohalik bir sey yok cezalik durum var Kimsenin burda Yönetime hakaret etmeye hakki yok Yok beyin yokmus yok bilmem ne yokmus Bunu söyleyenlerde Beyin in B si yok Yönetimdeki arkadaslar Lütfen görevinizini yapin
Cezalari verin de rahatlayalim ozaman.
Bari sinirlerimiz bozulmaz,isimize gücümüze bakariz.
Sizin güzel yönetiminiz de bomba transferler yapip sizleri rahatlatir
Yorum
Yorum