Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ehehehehe[img]smileys/smiley4.gif[/img]
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• saolasin sabah sabh keyiflendirdsn
      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]bizim baskan diyebilir gerçek olabilir bu haber[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Cyzio güzel yazi olmus eline saglik [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Ancak Lazaroni transferine imza atan Hasim Sayidoglu hepimizin dengesini bozduya neyse...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• @Cyzio

forumda gülümsememi sagladiginiz için tesekkür ederim.Birde su Murat Ocak transferine deginseniz diyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• ben polis okulunda oldugum için 10 gündür takip edemiyorum olaylari ama anlasilan yine ayni nakarat transfer yok tartisma çok
              PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
              MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
              BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
                <t>
                </t><table id="Aut&#111;number13" style="border-collapse: collapse;" bgcolor="#ffffff" border="1" bordercolor="#808080" cellspacing="1" height="10" width="100%">
                <t><tr>
                <td style="border-top: medium n&#111;ne; border-bottom: medium n&#111;ne;" colspan="2" align="left" height="19" width="100%">ALBAYRAK SÖZLERINI YERINE GETIRMEYECEK BIRI DEGILDIR</font></td></tr>
                <tr>
                <td style="border-top: medium n&#111;ne; border-right: medium n&#111;ne; border-bottom: medium n&#111;ne;" align="left" height="125" width="42%">
                </td>
                <td style="border-top: medium n&#111;ne; border-left: medium n&#111;ne; border-bottom: medium n&#111;ne;" align="left" height="125" valign="top" width="58%">
                <div align="justify">EN IYISI ALBAYRAK'TI
                Trabzonspor eski yöneticisi ve camianin duayen isimlerinden Isadami Ibrahim Cevahir, Baskan Nuri Albayrak ve yönetiminin verdikleri sözleri yerine getirecegine inandigini söyledi. Cevahir, son kongre öncesinde eski Baskan Atay Aktug'un görevi birakmasini hiç istemediginin altini çizerken, "O dönemlerde kendilerine devam etmeleri için ricada da bulundum ama olmadi. Iskender Önal ve Özkan Sümer aday oldu. Sümer, görevi kendi istegiyle birakti. Daha sonra ne oldu da aday oldu, yaptigi güzel (!) islerin devamini mi yapmaya geldi? Bunlari birilerini kötülemek adina söylemiyorum" dedi ve çarpici açiklamalarda bulundu. </font></div></td></tr>
                <tr>
                <td style="border-top: medium n&#111;ne;" colspan="2" align="left" height="1" width="100%">
                Simdi söz Ibrahim Cevahir'de:
                SÖZLERIN TAKIPÇISIYIZ
                Bu yönetim kurulu baskaninin, Trabzonspor�a diger iki baskan adayindan daha fazla sahsi maddi katkisi olur, kulübü diger adaylardan daha iyi yönetir. Trabzonspor kulübünün menfaatlerine uygun biri olarak gördügüm için seçilmesi için Albayrak�a destek verdim. Baskan sahsen süper bir futbolcu ve takimin diger eksiklerini yerine getireceginin sözünü vermistir. Sözlerini yerine getirecektir de. Bize verilen sözün karsisinda kimse duramaz. Bu kolay degildir. Bu, Türkiye genelinde de aynidir. Biz de verilen sözleri takip ediyoruz. Yönetim, geç kaliyor ve acele etmesini istiyorum. Albayrak'in verdigi sözleri yerine getirecegine inaniyorum. Kendi bildigini yapip, bilmedigini de ögrenmekten kaçmayan bir arkadasimizdir..
                PARA VERMEK ALLAH VERGISIDIR!
                Yönetim kurulu önceki dönemlerde bana 'Baskanimiz sen ol' dedi. Ancak baskasini baskan seçtik. Nedeni; param çok olabilir ama verme kabiliyetim yüksek degildir. Onun için baskan olmayi istemedim. Vermek de bir Allah vergisidir. Bunu Trabzonspor menfaatleri için yaptim.
                Bunlardan baska sey beklenmezdi!
                YILMAZ'I ISTEMEMIN SEBEBI VAR
                Onursal Baskan Mehmet Ali Yilmaz'i, Trabzonspor'un basina istemissem, Trabzonspor'un menfaatleri içindir. Türkiye'de hiçbir kulübün tesisleri yokken, Mehmet Ali Yilmaz Trabzonspor'a tesis kazandirdi, kulübe yillarca para verdi. Sonunda 'Ne verdi?' tartismalari yapildi. Bu nasil vefasizliktir? Simdi ise naklen yayin ve reklam gelirleriyle yönetimler ellerini ceplerine atmadan kulüp idare etmeye çalisiyor.
                ÖNCE AYAGA KALDIRDILAR
                Bugünkü Futbol Federasyonu yönetimi, Trabzonspor Onursal Baskani Mehmet Ali Yilmaz'in aldigi mobilyalarda oturuyor, çatal, kasigi ile yemek yiyor. Federasyon Baskanligi için Mehmet Ali Yilmaz'i tesvik edip ayaga kaldirdilar. Sonra da vazgeçtiler. Zaten onlardan da baska sey beklenmezdi</font></td></tr></t></table>
                bozacinin sahidi siraci [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• aurelio ile gelen bi da silva vardi simdi nerede yahu bu adam.parladi sondu. bilgisi olan vami.

Yorum

• ruh degil beden içinde olacak olan olmak üzere ...

sabirlar tasiyor ve günler uzayip gidiyor...

bizlerse beklemekteyiz...

denge-sizde sayin yönetim kurulu...
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Yönetime artik dengesizde diyebiliyoruz...Aferin bize...Baska birsey demiyorum...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Sizce suanki yönetimimize hangisi var-yok

a) para var-para var

b) para var-beyin yok

c)para var-beyin var

d)para yok-beyin var

e)para yok-beyin yok

f)para yok-para yok

g)beyin yok-beyin yok

Yorum

• <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center>
                          <T>
                          <TR>
                          <TD vAlign=top>
                          <H3>Trabzon Murat Ocak ile imzaliyor!</H3>
                          <DIV id=metin>Trabzonspor, daha önce prensip anlasmasina vardigi Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin (A) milli futbolcusu Murat Ocak'in transferine büyük olasilikla yarin resmiyet kazandiracak.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Baseryaptigi açiklamada, Murat Ocak'in transferi konusunda herhangi bir sorunun bulunmadigini belirterek, ''Murat, bu aksam Trabzon'da olacak. Büyük olasilikla da yarin imza töreni düzenleyecegiz'' dedi.

Baser, Murat Ocak ile 4 yillik sözlesme imzalayacaklarini da sözlerine ekledi.</DIV></TD></TR>
                          <TR>
                          <TD align=right>29.06.2006</TD></TR>
                          <TR>
                          <TD align=left>
                          Kaynak : AA</TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi

Sizce suanki yönetimimize hangisi var-yok

a) para var-para var

b) para var-beyin yok

c)para var-beyin var

d)para yok-beyin var

e)para yok-beyin yok

f)para yok-para yok

g)beyin yok-beyin yok

E SIKKI[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            61 Vatan 34 Mekan
                            Zavzaga

Yorum

• H SIKKI: para var, verecek yürek yok- beyin var içinde birsey yok

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi

Sizce suanki yönetimimize hangisi var-yok

a) para var-para var

b) para var-beyin yok

c)para var-beyin var

d)para yok-beyin var

e)para yok-beyin yok

f)para yok-para yok

g)beyin yok-beyin yok

cevap e yada g
                                ama bence E
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X