Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    relax Fatih.

Ama sana kırgınım,hala transfer yok,dün de forumdan arada sırada çıktığın görülmüş.

Neyse;
    Cale nereye gitti,Malik'in transferi ile ilgili birşey döndü mü?
    Kendimi suçlu hissettim ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üstad iyi hoşta Alper 10 M diyor yahu . Pektemek ne yapmışta 4M'a satıldı (kötü futbolcu demiyorum yanlış anlaılma olmasın) Adam skatlıktan çıktı 8 maç falan oynadı daha ...

Başka örnekler de var ...
      Tamam haklısın mesele o parayı eder etmez değilki mesele adam Alper'e 10 milyon istiyor doğrumu bendende 10 istiyor , Fenerdende 10 istiyor GS'dende , Bjk'dende. He benden fazla isteyip diğerlerinden az istiyorsa onu söyle bizim paramızla 10milyon etmiyor belki ama öte taraftan 10 milyon veren varsa adam da oyuncusunu daha aşağı satmayabilir , biz parasal olarak 3 İstanbul büyüğü ile rekabet edecek durumda değiliz , hani bu transferlere bir sınırlandırılma getirilse keşke , hani parayı veren düdüğü çalamasa...
      Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım

Yorum

• İlk olarak Seyyah. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir şey sormak istiyorum Trabzonsporda Çalışan arkadaşım Gabriel Heinzenin Trabzonspor ile görüştüğünü söyledi.

Doğrumudur varmı böyle bir şey
        Trabzonspor da O'nunla görüşüyor muymuş?
        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Mete serdar çoban olayını duydunuzmu...

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            matrix5782'yi nerden tanıyorsun? Sadece bu soruma cevap ver..
            forum yöneticisi de girdi işin içine.

adam ritüelleri bilmiyorsa,bu forum böyle işliyor sanacak

Yorum

Aynı ip'ler ?

Neyse.

Evet kadro uyumu çok önemli bencede.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Turgay Bahadır transferi ne oldu acaba? Umut'un yerine düşünülüyo belliki

Yorum

Tanımıyorum İp nomuz mu aynı

Sitedeki arkadaşlarlan aynı tek modemle bağlanıyoruz.....

siteye üye olan arkadaşlar var......

kim o şahıs

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mete serdar çoban olayını duydunuzmu...
                    Nedir yazar mısın?
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Seyyah. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tanımıyorum İp nomuz mu aynı

Sitedeki arkadaşlarlan aynı tek modemle bağlanıyoruz.....

siteye üye olan arkadaşlar var......

kim o şahıs
                      Yapma yahu bari cümle sonlarına noktaları teker teker koy. "......." bu şekilde oldu mu kendini ele veriyorsun matrix

Yorum

• Ortalik karisti dagilin

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mete serdar çoban olayını duydunuzmu...
                          kendi adıma duymadım..olay nedir..

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Satmamakta bu kadar kararlı adam bu randevuları neden verir ki? bizimkiler bu gelişmeler ışığında neye inanıp güvenerek bu randevuyu talep eder ki? Yahu bu transfer işi çok alengirli çözemiyorum arkadaş...
                            O konuda fikrim yok Başkanları yine de Türk'lerle görüşeceğiz demiş, biz de son kozumuzu kullanacağız umarım bu son koz para değildir.

Heinze de bugün resmi olarak OM'dan ayrıldı aylık 380 bin toplamda da 4.5 Milyon € alan bir oyuncu son olarak Güney Amerika ve Katar'dan teklifler varmış kendisine.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• ip'ler falan havada uçuşuyor.

ergenekondan alınacağız içeri sanırım.

yazmayı düşündüğüm bi kitap var,eğer telepati ile çözerlerse beni de alırlar

Yorum

• Hahaha durum çok garip bi hal almaya başladı Sherlock Holmes Halit

Yorum

Yükleniyor...
                                X