Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Seyyah. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selam Arkadaşlar....
    Ve Aleykümselam Abi,Hoşgeldin

Yorum

• Hoşbulduk Arkadaşlar bayağı nam saldı burası ben de geldim......

Yorum

• Adrian için Polonia Kulübünün sahibi taraftarlarına söz vermiş yani ne olursa olsun satmayacaklar amaçları hem ligde şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak hem de Adrian'ı kadroda tutup Euro 2012'den sonra daha fazla paraya satmak ve Türkiye Ligi'nde oynamasını da istemiyorlar sanırım Hocası aklını çelmiş, neyse bugün görüşme olacak sanırım sonucun olumsuz olma ihtimali yüksek.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

Hoşbulduk Arkadaşlar bayağı nam saldı burası ben de geldim......
          Hoşgeldiniz.

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yabancı sınırı neden kalksınki adamında hedefleri var ondan vermez alperide cenk ide olcanıda arkadaşlar istanbul takımları gibi düşünmeyelim bizde anadolu takımıyız alper olayına zaten gs de el attı şansımız kalmadı...
            hedefleri ne ki merak ettim bence tek hedefleri para kazanmak öyle olmasaydı ligimiz bu şekilde olmazdı bu takımların şampiyon olalım diye bi derdi yok onlar için parayı veren düdüğü çalar şu da irdelenmeli neden Trabzonspor,a çelme takan yada fb ye yatan takımlar fb ye asranomik üçretlerle folbolcu satar hep merak etmişimdir.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adrian için Polonia Kulübünün sahibi taraftarlarına söz vermiş yani ne olursa olsun satmayacaklar amaçları hem ligde şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak hem de Adrian'ı kadroda tutup Euro 2012'den sonra daha fazla paraya satmak ve Türkiye Ligi'nde oynamasını da istemiyorlar sanırım Hocası aklını çelmiş, neyse bugün görüşme olacak sanırım sonucun olumsuz olma ihtimali yüksek.
              Satmamakta bu kadar kararlı adam bu randevuları neden verir ki? bizimkiler bu gelişmeler ışığında neye inanıp güvenerek bu randevuyu talep eder ki? Yahu bu transfer işi çok alengirli çözemiyorum arkadaş...
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Satmamakta bu kadar kararlı adam bu randevuları neden verir ki? bizimkiler bu gelişmeler ışığında neye inanıp güvenerek bu randevuyu talep eder ki? Yahu bu transfer işi çok alengirli çözemiyorum arkadaş...
                Nezaket hacı nezaket
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• aliveli daha çocukmuşsun ben de bir şey zannettim ...

Akıl yaşta deği baştadır orası ayrı
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Ulan biz Jaja'yı satarken bu kadar nazlanmadık.

Etme gitme başkan gel şu Jaja'nın alacağında iyileştirme yap uğraştırma bizi elin polonyalısıyla...

Yorum

• Antep hazır Bekir Ozan'ı da almışken Orhan Gülle'yi ordan kapsak ?

Yorum

• transfer piyasasında bir çıkmaz var.

fb hala istediği yabancıları alamıyor.

galatasaray'ın aldığı kaleci de bile sıkıntı varmış.

beşiktaş,gelen kiralıklarla beraber yabancı sayısını düşürmenin peşinde.

şöyle bi bakıyorum da çok da kötü bir yerde değiliz

Yorum

• bir şey sormak istiyorum Trabzonsporda Çalışan arkadaşım Gabriel Heinzenin Trabzonspor ile görüştüğünü söyledi.

Doğrumudur varmı böyle bir şey

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nezaket hacı nezaket
                            Nezaketen mafya filan sokmasalar araya
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

bir şey sormak istiyorum Trabzonsporda Çalışan arkadaşım Gabriel Heinzenin Trabzonspor ile görüştüğünü söyledi.

Dakika bir, gol bir .
                              Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

bir şey sormak istiyorum Trabzonsporda Çalışan arkadaşım Gabriel Heinzenin Trabzonspor ile görüştüğünü söyledi.

Aman abi ne yaptın ...

Linç edilmeye hazır ol

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X