İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildiOnur Abi Sen misin.......İlk olarak Seyyah. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, Adım Onur Sen kimsinİlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapma bunuuuuuuuuuuuuuuuuİlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurtlar Vadisi Pusu olduk
KV BMN
vayyy canina... Ben Iskenderim
"Ben sana adam olamazsin demedim, benim adamim olamazsin dedim" (UB)
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburası neresi ?
ben kimim ?
n'oluyor lan ?İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur abi olabilir pardon............
Eğer böyle bir şey varsa yaptığın ayıp. Sana o kadar insan güveniyor. Günahını almak istemem. Seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum. Eğer böyle bir işe giriştiysen lütfen bir daha yapma.
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurgay Bahadır transferi ne oldu acaba? Umut'un yerine düşünülüyo belliki
ismail köybaşıya 8 milyon euro sayan zihniyetin,cenke biraz daha kendini göstermesi halinde kaç para sayacağını iyi hesaplıyor adamlar..
keza turgay ve ozan için de durum farklı değil..
şahsen ben anadoludan bu tür oyuncuları alabileceğimizi hiç sanmıyorum..geçmişte olan neyse durum şimdi de aynı..benim de 160 milyon vergi borcum silinsin ben de alıyım o ayrı..kısacası düzen istanbulun üzerine kurulmuş..3 istanbul takımı da resmiyette olmasa da fiiliyatta devletin takımları..bu takımların taraftarlığını tüm türkiyeye yaymışlar..bir sene biri öteki sene öbürü şampiyon olur,bizim kaval millet de çıkar sokaklarda kutlar..Herkese Merhaba
Yorum
-
Onur abin ben
Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlama he
Kavga ettirme beni forum yöneticilerleEn son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 15:33.TRABZONSPOR 1967
Yorum
Yorum