Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazırlık macını bilmiyomda senin avatarı almaya çalışıyoz
Resmini koyim
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Biraz geç oldu ama M. Demirkol konusunda bende 1-2 laf ediyim.Abluka arkadaşımızın dedikleri doğrudur.Eğer fbnin şampiyonluğu şaibeliyse onlarında aldığı şampiyonluklar şaibelidir demiştir.Bunu söylerken bu iddialardan kaçınmak gerek anlamında falan söylemiştir ama büyük bir gaf yapmıştır.Bende kendisini severdim ama o anki hali hiç gözümden gitmiyor boğazındaki damarlar bile şişmiştir an itibrıyla benden de okkalı bir küfür yemiştir bizim şampiyonluklarımızla fbnin son şampiyonluğunu karşılaştırmıştır bu bile yeter bence.
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdelino Vieirinha
Sağ veya Sol kanatta değerlendirilebilecek bir oyuncu. Portekiz'li. Porto alt yapısında oynamışlığı var. 2003 yılında U17 Şampiyonasında en değerli oyuncu seçilmişti.http://www.youtube.com/watch?v=yLNgn...eature=feedlik
2012 yılında sona eriyor sözleşmesi.
26 lig maçında 4 gol atıp 6 asist yapmış.
Quaresma-Ronaldo ayarında bir oyuncu izlenimi verdi bana.
En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 14:43.Twitter : @EY61_
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Birtan
Genc yetenek bulma/görme/alma gibi bir yetenek yok bu külüpde.
Bizimkisi hobi meselesi, bulur yazarız.)
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz geç oldu ama M. Demirkol konusunda bende 1-2 laf ediyim.Abluka arkadaşımızın dedikleri doğrudur.Eğer fbnin şampiyonluğu şaibeliyse onlarında aldığı şampiyonluklar şaibelidir demiştir.Bunu söylerken bu iddialardan kaçınmak gerek anlamında falan söylemiştir ama büyük bir gaf yapmıştır.Bende kendisini severdim ama o anki hali hiç gözümden gitmiyor boğazındaki damarlar bile şişmiştir an itibrıyla benden de okkalı bir küfür yemiştir bizim şampiyonluklarımızla fbnin son şampiyonluğunu karşılaştırmıştır bu bile yeter bence.bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHay çok yaşa ...
Bu şerefsizlerin en büyük dayanağı yabancı sınırlaması ve piyasada adam gibi Türk oyuncu olmaması ...Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz geç oldu ama M. Demirkol konusunda bende 1-2 laf ediyim.Abluka arkadaşımızın dedikleri doğrudur.Eğer fbnin şampiyonluğu şaibeliyse onlarında aldığı şampiyonluklar şaibelidir demiştir.Bunu söylerken bu iddialardan kaçınmak gerek anlamında falan söylemiştir ama büyük bir gaf yapmıştır.Bende kendisini severdim ama o anki hali hiç gözümden gitmiyor boğazındaki damarlar bile şişmiştir an itibrıyla benden de okkalı bir küfür yemiştir bizim şampiyonluklarımızla fbnin son şampiyonluğunu karşılaştırmıştır bu bile yeter bence.
Şamil Ekinci:''....Annesini tanımak isterdim...''
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun çoktan farkındayım zaten.
Bizimkisi hobi meselesi, bulur yazarız.)
cm ve fm serilerini takip etsen bile aklında bişeyler oluşur
en azından % 50 baaşrılı olma ihtimalin var
Yorum
-
İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezurab kayserispor da...reading den aldılar
Şotanın vardır bir bildiği...Twitter : @EY61_
Yorum
Yorum