Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• | Gabriel Heinze Vs Camera |

Yorum

• @Birtan
      Genc yetenek bulma/görme/alma gibi bir yetenek yok bu külüpde.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hazırlık macını bilmiyomda senin avatarı almaya çalışıyoz

Resmini koyim

Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• @Uğur
          Özer konusunda içerde bir durum var mı acep?
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Biraz geç oldu ama M. Demirkol konusunda bende 1-2 laf ediyim.Abluka arkadaşımızın dedikleri doğrudur.Eğer fbnin şampiyonluğu şaibeliyse onlarında aldığı şampiyonluklar şaibelidir demiştir.Bunu söylerken bu iddialardan kaçınmak gerek anlamında falan söylemiştir ama büyük bir gaf yapmıştır.Bende kendisini severdim ama o anki hali hiç gözümden gitmiyor boğazındaki damarlar bile şişmiştir an itibrıyla benden de okkalı bir küfür yemiştir bizim şampiyonluklarımızla fbnin son şampiyonluğunu karşılaştırmıştır bu bile yeter bence.
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adelino Vieirinha

Sağ veya Sol kanatta değerlendirilebilecek bir oyuncu. Portekiz'li. Porto alt yapısında oynamışlığı var. 2003 yılında U17 Şampiyonasında en değerli oyuncu seçilmişti.

2012 yılında sona eriyor sözleşmesi.

26 lig maçında 4 gol atıp 6 asist yapmış.

Quaresma-Ronaldo ayarında bir oyuncu izlenimi verdi bana.

http://www.youtube.com/watch?v=yLNgn...eature=feedlik
              Aynı takımda Müslimoviç var

En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 14:43.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @Birtan
                Genc yetenek bulma/görme/alma gibi bir yetenek yok bu külüpde.
                Onun çoktan farkındayım zaten.

Bizimkisi hobi meselesi, bulur yazarız. )

Yorum

• zurab kayserispor da...reading den aldılar

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biraz geç oldu ama M. Demirkol konusunda bende 1-2 laf ediyim.Abluka arkadaşımızın dedikleri doğrudur.Eğer fbnin şampiyonluğu şaibeliyse onlarında aldığı şampiyonluklar şaibelidir demiştir.Bunu söylerken bu iddialardan kaçınmak gerek anlamında falan söylemiştir ama büyük bir gaf yapmıştır.Bende kendisini severdim ama o anki hali hiç gözümden gitmiyor boğazındaki damarlar bile şişmiştir an itibrıyla benden de okkalı bir küfür yemiştir bizim şampiyonluklarımızla fbnin son şampiyonluğunu karşılaştırmıştır bu bile yeter bence.
                    Eyvallah abi sağolasın...
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hay çok yaşa ...

Bu şerefsizlerin en büyük dayanağı yabancı sınırlaması ve piyasada adam gibi Türk oyuncu olmaması ...
                      Şimdi adamlara kızıyoruz vs. ama arkadaş şöyle birşey var alma ozaman şimdi biri gelse Onur'u 5-6 milyona istese vermese bizim yönetim kızarmısın kızmassın verilecek para ya çok ikna edici olacak yada arkadaş kendin genç yaşta bulacaksın ( iyi yada kötü ) , yani bence kızıyoruz ama kızmaya hakkımız yok...
                      Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biraz geç oldu ama M. Demirkol konusunda bende 1-2 laf ediyim.Abluka arkadaşımızın dedikleri doğrudur.Eğer fbnin şampiyonluğu şaibeliyse onlarında aldığı şampiyonluklar şaibelidir demiştir.Bunu söylerken bu iddialardan kaçınmak gerek anlamında falan söylemiştir ama büyük bir gaf yapmıştır.Bende kendisini severdim ama o anki hali hiç gözümden gitmiyor boğazındaki damarlar bile şişmiştir an itibrıyla benden de okkalı bir küfür yemiştir bizim şampiyonluklarımızla fbnin son şampiyonluğunu karşılaştırmıştır bu bile yeter bence.
                        Şenol Abim,Demirkol benimde çok beğendiğim bir isimdi ta ki o söylediklerine kadar zaten en güzel cevabı efsane başkan verdi;

Şamil Ekinci:''....Annesini tanımak isterdim...''

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onun çoktan farkındayım zaten.

Bizimkisi hobi meselesi, bulur yazarız. )

cm ve fm serilerini takip etsen bile aklında bişeyler oluşur

en azından % 50 baaşrılı olma ihtimalin var

Yorum

• Buca'dan aldığımız Sercan'da fena değilmiş..

Yorum

• ingiltereden oyuncu transfer etmek cok zordur...kayseriye helal olsun...sağlam defans deniyo zurab icin

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zurab kayserispor da...reading den aldılar

Şotanın vardır bir bildiği...

Yorum

Yükleniyor...
                                X