Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut düşmanları hadi gözünüz aydın gitti adam,sonunda kurtuldu sizden.

Yorum

• 4 Milyon Euro diyor Ligtv
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana sorarsaniz baris bize sakat sakat imza atti...imza töreninde sunun surat ifadesine baktinizmi hic? insan hicmi gülmez? somurtup durdu sanki silah zoruyla imza atti...
        kesinlikle, o yüzden belden aşağısı hibçir fotoda yok.

edit: UMUT'U 4 'E Mİ SATTIK? TS TARHİNİN EN BAŞARILI TRANSFERİ OLARAK KAYDE GEÇSİN HEMEN..
        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çapraz bağları kopan insan nasıl ayağa kalksın gelsin Trabzon'a imza atsın
          Öyle deme. baglari kopan birisi gayet normal yürüyebilir galiba
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Arkadaslar Bir Forvetin takimda pres yapmasinin ne kadar önemli oldugunu futbol takiminda forvet olarak oynayanlar cok iyi bilmesi lazim. Ne kadar cok pres yaparsan ne kadar cok kosarsan rakip defansi o kadar yorarsin yipratirsin onun disindada defans baski altinda oynar ve hata yapma olasiligi tavan yapar...sunu unutmayin en iyi defans yapma sekli hücum etmektir ve defans forvette baslar...
            ...imza...

Yorum

• [QUOTE=İbrahim Gökhun Öztürk;1917753659]
              İlk olarak delpatino161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Demirkol'un Fanatik gazetesinde yayınladığı yeni yazısı:
              Trabzonspor’da Henrique transferine rağmen eksik olan, garanti bir golcü. Fatih Tekke’den bu yana eksik olan hep bu zaten. Umut’un yıpratıcı presli oyununu kaybetmek ise Bordo-Mavililer için sanılanın da ötesinde bir etki yapabilir. Belki çoğunluk farkında değil, ama Trabzonspor’un oyun karakterini belirleyen oyunculardan biri Umut.
              Gitse de kalsa da, bu bölge için daha fazla seçenek lazım...

neymiş bizim oyun karakterimiz..umut bulutun pres yaparak tüm takım arkadaslarına pres yaptırdıgından mı bahsetmek istemiş..neden o zaman cogu maçta ruhsuz ruhsuz dolaştı orta sahamız..

Evet belki umut konusunda haksız olabilir ama en azından takım arkadaşlarını rahatlatması açısından düşünmüştür, bilemeyiz... Ben geçenlerde de yazmıştım, şimdi de söylüyorum, Ersun Yanal döneminden sonra ki oyun sistemimiz her sezon değişiklik gösteriyor, ne olacağı belli değil. Ama ben bu sene Şenol hocaya çok çok daha güveniyorum.
              Mirosław Szymkowiak -7-
              -BMN Bursa-

Yorum

• Tabaré Viudez

RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adrian = 4.3 Milyon Euro(5 de olabilir kesinlik yok)
                  Paulo = 4 Milyon Euro
                  Zokora = 5.5 Milyon Euro

Toplamda yaklaşıl 14 Milyon euro harcadık..

Jaja = 5 Milyon Euro

Umut'u 4,Cale'yi de 1 Milyona sattığımızı varsayarsak Toplamda 10 Milyon Euro gelir elde etmiş oluyoruz..

Jaja'dan peşin para geldiği söyleniyordu,aldığımız oyuncuları taksitle aldığımızı düşünürsek,Umut ve Cale'yi sayınca Transferde sadece 2-3 Milyon Euro civarı açığımız kalıyor..

Şimdiye kadar harcananlar fazla bir rakam değil,Cenk'i de alınca 10 Milyon Euro harcamış oluyoruz..
                  Ayrıca Yattara gitti. Yani Yattara bizden 1.8 milyon euro alıyordu ( ilk yıl 1.3 , 2. yıl 1.5, 3. yıl 1.8 milyon euro şeklindeydi sözleşme )

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kesinlikle, o yüzden belden aşağısı hibçir fotoda yok.

edit: UMUT'U 4 'E Mİ SATTIK? TS TARHİNİN EN BAŞARILI TRANSFERİ OLARAK KAYDE GEÇSİN HEMEN..
                    Aynen Renktas
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      umut bulut niye yok? gideceği için mi?

engin niye yok diyecektim milli takım dan dolayı izinli sanırım.
                      Umut gidiyor

Yorum

• Harbi ama bir insan hiçmi gülmez.İmza törenindeki suratına bakıp devamlı gülüyorum Barışaç.ççççççççç

Yorum

Çapraz bağları kopan insan nasıl ayağa kalksın gelsin Trabzon'a imza atsın
                          Capraz baglarinin koptugu garantimi? Flas haber diye verildi gelismeler aktarilacak dendi ama henüz kesin net haber yok...
                          ...imza...

Yorum

Ayrıca Yattara gitti. Yani Yattara bizden 1.8 milyon euro alıyordu ( ilk yıl 1.3 , 2. yıl 1.5, 3. yıl 1.8 milyon euro şeklindeydi sözleşme )
                            bedava gidenlerden egemen ve selçuk'un adlıkları parada buna yaklaşıktı
                            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Arkadaslar seneye bu rezalet gececek maclari bakmicam. 1 Yill ara verriyorum!! Onur Burakida satalim istanbulun istedigi oldu! Tebrikler

Yorum

• Barış sağlık kontrolünden geçmeden mi imza attı diyorsunuz yani?

Arkadaşlar..

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Yükleniyor...
                                X