Umut düşmanları hadi gözünüz aydın gitti adam,sonunda kurtuldu sizden.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana sorarsaniz baris bize sakat sakat imza atti...imza töreninde sunun surat ifadesine baktinizmi hic? insan hicmi gülmez? somurtup durdu sanki silah zoruyla imza atti...
edit: UMUT'U 4 'E Mİ SATTIK? TS TARHİNİN EN BAŞARILI TRANSFERİ OLARAK KAYDE GEÇSİN HEMEN..futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇapraz bağları kopan insan nasıl ayağa kalksın gelsin Trabzon'a imza atsınTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Arkadaslar Bir Forvetin takimda pres yapmasinin ne kadar önemli oldugunu futbol takiminda forvet olarak oynayanlar cok iyi bilmesi lazim. Ne kadar cok pres yaparsan ne kadar cok kosarsan rakip defansi o kadar yorarsin yipratirsin onun disindada defans baski altinda oynar ve hata yapma olasiligi tavan yapar...sunu unutmayin en iyi defans yapma sekli hücum etmektir ve defans forvette baslar......imza...
Yorum
-
[QUOTE=İbrahim Gökhun Öztürk;1917753659]İlk olarak delpatino161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Demirkol'un Fanatik gazetesinde yayınladığı yeni yazısı:
Trabzonspor’da Henrique transferine rağmen eksik olan, garanti bir golcü. Fatih Tekke’den bu yana eksik olan hep bu zaten. Umut’un yıpratıcı presli oyununu kaybetmek ise Bordo-Mavililer için sanılanın da ötesinde bir etki yapabilir. Belki çoğunluk farkında değil, ama Trabzonspor’un oyun karakterini belirleyen oyunculardan biri Umut.
Gitse de kalsa da, bu bölge için daha fazla seçenek lazım...
neymiş bizim oyun karakterimiz..umut bulutun pres yaparak tüm takım arkadaslarına pres yaptırdıgından mı bahsetmek istemiş..neden o zaman cogu maçta ruhsuz ruhsuz dolaştı orta sahamız..
Evet belki umut konusunda haksız olabilir ama en azından takım arkadaşlarını rahatlatması açısından düşünmüştür, bilemeyiz... Ben geçenlerde de yazmıştım, şimdi de söylüyorum, Ersun Yanal döneminden sonra ki oyun sistemimiz her sezon değişiklik gösteriyor, ne olacağı belli değil. Ama ben bu sene Şenol hocaya çok çok daha güveniyorum.Mirosław Szymkowiak -7-
-BMN Bursa-
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian = 4.3 Milyon Euro(5 de olabilir kesinlik yok)
Paulo = 4 Milyon Euro
Zokora = 5.5 Milyon Euro
Toplamda yaklaşıl 14 Milyon euro harcadık..
Jaja = 5 Milyon Euro
Umut'u 4,Cale'yi de 1 Milyona sattığımızı varsayarsak Toplamda 10 Milyon Euro gelir elde etmiş oluyoruz..
Jaja'dan peşin para geldiği söyleniyordu,aldığımız oyuncuları taksitle aldığımızı düşünürsek,Umut ve Cale'yi sayınca Transferde sadece 2-3 Milyon Euro civarı açığımız kalıyor..
Şimdiye kadar harcananlar fazla bir rakam değil,Cenk'i de alınca 10 Milyon Euro harcamış oluyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle, o yüzden belden aşağısı hibçir fotoda yok.
edit: UMUT'U 4 'E Mİ SATTIK? TS TARHİNİN EN BAŞARILI TRANSFERİ OLARAK KAYDE GEÇSİN HEMEN..Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut bulut niye yok? gideceği için mi?
engin niye yok diyecektim milli takım dan dolayı izinli sanırım.
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇapraz bağları kopan insan nasıl ayağa kalksın gelsin Trabzon'a imza atsın...imza...
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca Yattara gitti. Yani Yattara bizden 1.8 milyon euro alıyordu ( ilk yıl 1.3 , 2. yıl 1.5, 3. yıl 1.8 milyon euro şeklindeydi sözleşme )futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
Yorum