Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekir Ozan Has Gaziantepspor' da 3 Yillik Imza atmis...
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Heinze Tecrübeli bir Isim... Colman ile ayni dili konusuyor... Sol Bek icin Brozeke bazi seyler ögretebilecek bir Kisilik... Bildigim kadariyla Bonservisi elinde... Aslinda iyi bir Transfer olur
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şotanın vardır bir bildiği...
        buda gürcü oyuncu...devre arasında kayseriden ayrılan gürcü defans oyuncusuda harikaydı...buda öyledir sanırım...ingilterede oynadıgına göre

Yorum

• İlk olarak Soñado® tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi adamlara kızıyoruz vs. ama arkadaş şöyle birşey var alma ozaman şimdi biri gelse Onur'u 5-6 milyona istese vermese bizim yönetim kızarmısın kızmassın verilecek para ya çok ikna edici olacak yada arkadaş kendin genç yaşta bulacaksın ( iyi yada kötü ) , yani bence kızıyoruz ama kızmaya hakkımız yok...
          Üstad iyi hoşta Alper 10 M diyor yahu . Pektemek ne yapmışta 4M'a satıldı (kötü futbolcu demiyorum yanlış anlaılma olmasın) Adam skatlıktan çıktı 8 maç falan oynadı daha ...

Başka örnekler de var ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            selçuk geri gelcek yazıyor
            Ne gelmesi ödeme bile yapıldı...

Yorum

• Bekir Ozan'ı alan G.antep'ten Orhan istenmelidir...Bu hamle Alper ısrarından vazgeçirebilir bizi...
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bekir Ozan'ı alan G.antep'ten Orhan istenmelidir...Bu hamle Alper ısrarından vazgeçirebilir bizi...
                Bende bir kaç maç izleme imkanım oldu çok yetenekli uşak hemde Trabzonlu olması alternatif olarak iyi bir seçim olur bnce

Yorum

• Nuri Madrid'den 1.2 milyon euro alıyor .

Yorum

• halen somut bir durum yok anladığım kadarıyla, biraz çalışıp geleyim
                    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Selam Arkadaşlar....

Yorum

• Video Da Gördüm. 61 Numarayı Sercan Almış Biz Burak ı Bekliyorduk?.

Yorum

• Gs'nin çok istediği hatta ismi geçince heyecandan kitlendikleri Muslera transferi gerçekleşmeyince başlatılan karalama kampanyası ulusal medyaya bile sıçradı...bu ne utanmazlıktır yahu
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Seyyah. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selam Arkadaşlar....
                            Aleykümselam Seyyah abi Hoşgeldin.

Yorum

• Aleyküm selam Seyyah...ilk mesajın transfer başlığına...hadi hayırlısı bakalım

Yorum

• Yabancı sınırı neden kalksınki adamında hedefleri var ondan vermez alperide cenk ide olcanıda arkadaşlar istanbul takımları gibi düşünmeyelim bizde anadolu takımıyız alper olayına zaten gs de el attı şansımız kalmadı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X