Bekir Ozan Has Gaziantepspor' da 3 Yillik Imza atmis...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞotanın vardır bir bildiği...
Yorum
-
İlk olarak Soñado® tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi adamlara kızıyoruz vs. ama arkadaş şöyle birşey var alma ozaman şimdi biri gelse Onur'u 5-6 milyona istese vermese bizim yönetim kızarmısın kızmassın verilecek para ya çok ikna edici olacak yada arkadaş kendin genç yaşta bulacaksın ( iyi yada kötü ) , yani bence kızıyoruz ama kızmaya hakkımız yok...
Başka örnekler de var ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk geri gelcek yazıyor
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir Ozan'ı alan G.antep'ten Orhan istenmelidir...Bu hamle Alper ısrarından vazgeçirebilir bizi...
Yorum
-
halen somut bir durum yok anladığım kadarıyla, biraz çalışıp geleyimSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Gs'nin çok istediği hatta ismi geçince heyecandan kitlendikleri Muslera transferi gerçekleşmeyince başlatılan karalama kampanyası ulusal medyaya bile sıçradı...bu ne utanmazlıktır yahubazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
.....
İlk olarak Seyyah. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam Arkadaşlar....Hoşgeldin.
Yorum
Yorum