Kariyerin de Psg, Manchester United, Real Madrid ve son olarak Marsilya da oynamış 33 yaşında ki adama yaşlı gözüyle bakıyoz ya neyse..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStil açısından sordum abi.Açıkçası ben futbolcuların kariyerlerini pek önemsemiyorum.
Kyrgiakos iri yarı uzun ağır kazma bir adam.Ülkemizde iş yapar mı dersen yapar tabiki.Ama kazma bir oyuncu abuk subuk pozisyon hataları faulleri var.İngiltere liginde sırıtıyor ama Türkiye'yi onun kalitesi kaldırır.. Duran toplarda büyük tehlike yaratabilir.
Heinze ise çok üst düzey bir oyuncu 1. sınıf yıldızlar arasındadır bence.Teknik, süratli, defansı toparlayacak lider özelliklere sahip.Top hakimiyeti üst düzeyde.Ayrıca duran toplarda bizim Egemen gibi, çok tehlikeli."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk gitti Zoko geldi .
Egemen gitti , Heinze geldi, .
Uğur , Umut gidici , öyle değil mi ?
saka bir yana gerceklestimi bu transfer?KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKyrgiakos mu Heinze mi peki böyle sorayım?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur abi bi sayı şifresi daha verirmisin?...
Sabaha kadar kaç gömlek üstün olduğunu hesaplayalım
16+3
Trabzonsporlulara Öneririm ''Gabriel'' filmini meleklerle ilgili bir film ''Malik'' de bir melek Bu filmi Arjantin ve İtalyada izledim.
ikiside şifreliBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Başkanın gözlerine bakıyordu Beni gönder diye
Evet Büyük ihtimalleMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcayip koydu Kameraya ama
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenize fikrine çoğu rentkaş ovvvvvvvvvvv dedi.
bende onlara katılıyorum. yani çoğunluğa. gelsin bari, aslı varsaHeinze senide heycanlandırmış
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim çok güzel sularda yüzmeye başladı. Ben de kendilerini takdir etmeye başladım. Sanırım hedef şampiyonlar ligi.
Sadece yüzer dururlar gibi.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
Yorum