Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kariyerin de Psg, Manchester United, Real Madrid ve son olarak Marsilya da oynamış 33 yaşında ki adama yaşlı gözüyle bakıyoz ya neyse..
    Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stil açısından sordum abi. Açıkçası ben futbolcuların kariyerlerini pek önemsemiyorum.

Kyrgiakos iri yarı uzun ağır kazma bir adam.Ülkemizde iş yapar mı dersen yapar tabiki.Ama kazma bir oyuncu abuk subuk pozisyon hataları faulleri var.İngiltere liginde sırıtıyor ama Türkiye'yi onun kalitesi kaldırır.. Duran toplarda büyük tehlike yaratabilir.

Heinze ise çok üst düzey bir oyuncu 1. sınıf yıldızlar arasındadır bence.Teknik, süratli, defansı toparlayacak lider özelliklere sahip.Top hakimiyeti üst düzeyde.Ayrıca duran toplarda bizim Egemen gibi, çok tehlikeli.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Klose/Umut=Heınze/Kygriakos
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Henize fikrine çoğu rentkaş ovvvvvvvvvvv dedi.
          bende onlara katılıyorum. yani çoğunluğa. gelsin bari, aslı varsa

Yorum

• Yönetim çok güzel sularda yüzmeye başladı. Ben de kendilerini takdir etmeye başladım. Sanırım hedef şampiyonlar ligi.
            "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selçuk gitti Zoko geldi .
              Egemen gitti , Heinze geldi, .
              Uğur , Umut gidici , öyle değil mi ?
              heinze geldi diyorsun serdar..yani olurda transfer gerceklesmezse asarlar seni forumda

saka bir yana gerceklestimi bu transfer?
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• farabi abi asıl ismini bilmiyorum
                harbi cok guzel yazdın
                simdi birde forvet patlattık mı ohh keyife gel aslında birde orta saha alalım abi tam olsun kapak yaparız aleme ama heınzeye hemen ımza attıralım allahıma aç köpek gs hemen saldırır
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kyrgiakos mu Heinze mi peki böyle sorayım?
                  Heinze daha iyi daha komple bir savunmacı ben Heinze derdim bana böyle bir seçenek sunsalardı.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uğur abi bi sayı şifresi daha verirmisin?...
                    Sabaha kadar kaç gömlek üstün olduğunu hesaplayalım
                    Nasıldı ama şifreler

16+3

Trabzonsporlulara Öneririm ''Gabriel'' filmini meleklerle ilgili bir film ''Malik'' de bir melek Bu filmi Arjantin ve İtalyada izledim.

ikiside şifreli
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En son Başkanın gözlerine bakıyordu Beni gönder diye

Evet Büyük ihtimalle
                      Real Neymari aldigina göre Benzemayida bir zahmet verebilir bize belkide he???
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Heinze deyince aklima ilk olarak hep bu geliyor Acayip koydu Kameraya ama
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• pardon Hainze imiş

Yorum

• 6 numara da boştu zaten

Zokora'dan bile daha çok sevindim.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Henize fikrine çoğu rentkaş ovvvvvvvvvvv dedi.
                              bende onlara katılıyorum. yani çoğunluğa. gelsin bari, aslı varsa
                              Kamil abi gecenin bu saatinde takılırmıydın senHeinze senide heycanlandırmış

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim çok güzel sularda yüzmeye başladı. Ben de kendilerini takdir etmeye başladım. Sanırım hedef şampiyonlar ligi.
                                Yüzüyolar yüzmesine de bakalım karşıya ulaşabilecekler mi... Ben sanmıyorum pek...

Sadece yüzer dururlar gibi.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X