Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bekleyip göreceğiz,umarım yönetim bizi utandırır
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      12 gol atmis adam geldigi ilk sezon.
      Daha ne yapsin.Tam bu sezon patlama yapacakti ki...
      Ya abi ne patlaması Allah aşkına . Takımı yarı yolda bırakırdı o .

Yorum

• Forvet arkası öneriyosunuz ama yeni taktiğimizde o mevki olmaz. Boşuna forvet arkası önermeyin bence.
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Scholes'un kariyerinde kaç golü var acaba ?
          Yiğit girme o topa be kardeşim
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• jajadan mı kurtuluyoruz en sevindirici haber,, bu adam degismez arkadaslar huylu huyundan zor vazgecer ondan sebep hayırlısı oldu o kadar ovdugunuz adam umutla aynı sayıda gol attı ki bu yetenekteki ve bu mevkide oynayan futbolcular gol anlamında takımlarına yaptıkları katkı bellidir messi c. ronaldo alex bunun ornekleri. hayırlısı olsun ı love thıs lıfe dıye baska biryerde bagırsın.

Yorum

• 20 Haziranda Senol Hoca topu Burak'a verir.Zokora-Baris barajda durur.Zaten baska da adam kalmadi.

Yorum

• bu sene dusmiyelim iyidir onur,serkan,giray,mustafa,piotr,zokora,colman,seze r,baris ozbek,sercan kaya,bairs atas,burak fena deyil yahu hadi ilk 10 iyidir
                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yiğit girme o topa be kardeşim
                  O kadar saçma yorumlar okuyorum ki mecbur hissettim
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya abi ne patlaması Allah aşkına . Takımı yarı yolda bırakırdı o .
                    E güvendigimiz adamlarıda gördük.Daha lig bitmeden kendilerini İstanbul'lulara pazarlıyorlardı?

Yorum

• Belki de Hazard ya da Witsel gelir..

(kendimi kandırmam lazım yoksa sıkıntıdan duramam)
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eh benim Diego aşkım hepten alevlendi şimdi. Olur mu olur...
                        Aynen bekliyorum süpriz..

Yorum

• İlk olarak rakul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu yazdıklarına büyük ölçüde bende katılıyorum...Ama anlayamadığım Şenol Güneşin bu trabzona 4. gelişi ilk 3 ünde başkalarının takımana hazıra konmuş ..peki öyle diğelim...Ama daha hiç kendi takımını kurma şansı vermediğimiz ilk defa bu 4. seferde izin vereceğimiz hocamıza bu kadar basitçe o takım kurmaktan asla anlamaz diyebiliyoruz?

Çok ilginç bir taraftar grubumuz var hayırlar ola inşallah.
                          Şenol Güneş eldeki oyuncuların mevcut potansiyelini ortaya çıkarma ve geliştirmede maharetlidir.

Asla anlamaz demedim, transfer ve takım kurma karnesi zayıftır dedim. Şenol Hoca transferde hiçbir zaman insiyatif almadı, almaz da. İlk kez kendi takımını kuruyorsa, yani bu transfeler tamamen onun insiyatifindeyse artık; "Takım kurmaktan asla anlamaz, ama takım dağıtmanın üstadıdır." diyebilirim rahatlıkta.

Son dönemdeki Şenol Güneş, Trabzonspor tarihinde yönetime karşı eli en güçlü hoca konumunda. Yönetim bugün hala o koltukta oturmasını ona borçlu. Hal böyleyken tranfer yaptıramıyorsa, daha da kötüsü bu transferleri o yaptırıyorsa Allah yardımcımız ola.

Saygılarımla...
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 02:24.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kac kez frikik kullandi ki gol atsin.
                            Selcuk gitti artik duran toplar Jaja`nin diye seviniyordum.
                            Meger Jaja da gitmis.
                            bir jaja daha buluruz abivalla benim içimde gram negatif düşünce yok.yazılanları okumuyorum dahi.kim ne derse desin bence seneye çok iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz.İnşallah yanılmıyordurum
                            Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

• Bu Jaja'da çok ilginç adam. 2 kuruş fazla para almak için kariyerini bitirdi

Yorum

• İstanbul medyasının bir zamanlar Şenol hocamıza yapıştırdığı o milli takım gs nin uefa kupası kazanan takımıydı hatta Şenol hoca yüzünden şampiyonluk gitti söylemlerini,yerden yere vurmalarını şimdi bazı taraftarlarımız yapıyor işe yaramış demekki iyi işlemişler bu lafları...

Şenol hocamız takım kuramazmış ersun yanal kurmuşmuş takımı 96da başkası kurmuş korede Seoul takımınıda kim ki-duk la won kar-wai kurmuş Şenol hoca gidip çalıştırmış...

Yok arkadaş yok bu adam gerçekten çok iyi niyetli yoksa hayatta gelmezdi yeniden bu takıma son 27 yılda kazandığımız başarıların %90 nında hocamız Şenol Güneş ama illa laf edecekler bişey bulamayıp hoca takım kuramaz diyor tıpkı 2002 de istanbul medyasının yaptığı gibi...
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Çalışıyor...
                                X