bekleyip göreceğiz,umarım yönetim bizi utandırır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 gol atmis adam geldigi ilk sezon.
Daha ne yapsin.Tam bu sezon patlama yapacakti ki...
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScholes'un kariyerinde kaç golü var acaba ?RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
jajadan mı kurtuluyoruz en sevindirici haber,, bu adam degismez arkadaslar huylu huyundan zor vazgecer ondan sebep hayırlısı oldu o kadar ovdugunuz adam umutla aynı sayıda gol attı ki bu yetenekteki ve bu mevkide oynayan futbolcular gol anlamında takımlarına yaptıkları katkı bellidir messi c. ronaldo alex bunun ornekleri. hayırlısı olsun ı love thıs lıfe dıye baska biryerde bagırsın.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit girme o topa be kardeşimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa abi ne patlaması Allah aşkına . Takımı yarı yolda bırakırdı o .
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEh benim Diego aşkım hepten alevlendi şimdi. Olur mu olur...
Yorum
-
İlk olarak rakul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yazdıklarına büyük ölçüde bende katılıyorum...Ama anlayamadığım Şenol Güneşin bu trabzona 4. gelişi ilk 3 ünde başkalarının takımana hazıra konmuş ..peki öyle diğelim...Ama daha hiç kendi takımını kurma şansı vermediğimiz ilk defa bu 4. seferde izin vereceğimiz hocamıza bu kadar basitçe o takım kurmaktan asla anlamaz diyebiliyoruz?
Çok ilginç bir taraftar grubumuz var hayırlar ola inşallah.
Asla anlamaz demedim, transfer ve takım kurma karnesi zayıftır dedim. Şenol Hoca transferde hiçbir zaman insiyatif almadı, almaz da. İlk kez kendi takımını kuruyorsa, yani bu transfeler tamamen onun insiyatifindeyse artık; "Takım kurmaktan asla anlamaz, ama takım dağıtmanın üstadıdır." diyebilirim rahatlıkta.
Son dönemdeki Şenol Güneş, Trabzonspor tarihinde yönetime karşı eli en güçlü hoca konumunda. Yönetim bugün hala o koltukta oturmasını ona borçlu. Hal böyleyken tranfer yaptıramıyorsa, daha da kötüsü bu transferleri o yaptırıyorsa Allah yardımcımız ola.
Saygılarımla...En son poetricus tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 02:24.
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKac kez frikik kullandi ki gol atsin.
Selcuk gitti artik duran toplar Jaja`nin diye seviniyordum.
Meger Jaja da gitmis.
valla benim içimde gram negatif düşünce yok.yazılanları okumuyorum dahi.kim ne derse desin bence seneye çok iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz.İnşallah yanılmıyordurum
Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE
https://twitter.com/sahinogluozgur
Yorum
-
İstanbul medyasının bir zamanlar Şenol hocamıza yapıştırdığı o milli takım gs nin uefa kupası kazanan takımıydı hatta Şenol hoca yüzünden şampiyonluk gitti söylemlerini,yerden yere vurmalarını şimdi bazı taraftarlarımız yapıyor işe yaramış demekki iyi işlemişler bu lafları...
Şenol hocamız takım kuramazmış ersun yanal kurmuşmuş takımı 96da başkası kurmuş korede Seoul takımınıda kim ki-duk la won kar-wai kurmuş Şenol hoca gidip çalıştırmış...
Yok arkadaş yok bu adam gerçekten çok iyi niyetli yoksa hayatta gelmezdi yeniden bu takıma son 27 yılda kazandığımız başarıların %90 nında hocamız Şenol Güneş ama illa laf edecekler bişey bulamayıp hoca takım kuramaz diyor tıpkı 2002 de istanbul medyasının yaptığı gibi...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
Yorum