Babalar bu bünye kaçar iyi geceler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson cevap
İzledim İsa futbol değişim ve gelişimi içerisinde barındırır hani fena halde hayatla benzeşiyor ya...
Uğur'un şu an ki hali bile başlı başına bir tez konusudur bence...1,5 sene hemde bir futbolcunun geçirebileceği en talihsiz sakatlığı geçirmiş futbol hayatı bitme noktasına gelmiş bırak koşup mücade etmeyi düzgün yürüyebilmesi bile mucize sayılabilecek bir genç adam nasıl bir hırs ve inanç barındırıyorsa içinde pes etmemiş ve bu hale gelmiştir...
en son A.gücü-fener maçını izlerken bir kez daha hayran kaldım çocuğa "oyunu da iyiydi" ama ben mücadelesine ve hırsına takılmıştım gözü hala karaydı sakatlanırım diye bir korkusu yoktu rakibinden de ürkmüyordu bazı çıtkırıldımların aksine...O gün etrafımdakilere de söyledim BMN de de yazdım gözlerim dolmuştu inşallah kariyeri üst bir noktaya gelir de kalemi düzgün biri bu uşağın hikayesini yazar...açıkcası bize gelmesini çok isterim zira demiyor muyuz ki "Kahramanlar bordo-mavi giyer"
hadi gittim ben selam ve dua ile...
O meşhur Bursa-Gs maçındaki günlerine dönebilecek en ufak bir kıvılcım görülüyorsa hiç düşünmemek lazım.
Hayırlısı olur inşallah.
Hayırlı sabahlar.
Yorum
-
İlk olarak Se61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar simdi Sporx'den Mierzejewski'nin videosuna baktimda adamda Teknik var Hiz var Mücadele var .. Jaja'a bakarsak Teknik var Hiz var Mücadele yok Problemi cok .. Jaja geldiginden beri hep mansetteydi yok antrenmana gec geldi yok bilicayla alköllü araba sürdü .. tmm bize ne ne yapiyorsa bos zamaninda ama böyle olmaz aslinda hem Colmani da o etkiledi bence .. giden gitmistir hele Senol hoca israrla gitmesini istedi yaziliyor dogruysa normal gitmesi .. Mierzejewski yine ismi taninmamis ve polonyali ama benim hosuma gitti bence glowacki gitsin yerine baska yabanci gelsin Piotr'un yerine sol bek yabanci gelmicekse kalsin gelecekse gitsin ama o giderse pawelde gider o zaman orayada yabanci lazim bunlar kolay sözler ama önce bulacan oyuncu parasini ödeyebilecen ;-) ben Sadri Baskana güveniyorum gecen seneden daha güclü kadro kuracaz dediyse öyle olur .."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
En makulunden hayalimdeki kadroyu yazayim...hani bir mucize olursa toplarsak su kadroyu ben ilk 3 e oynayacagimizdan eminim.
------------onur----------
serkan--giray--glo---piotr
-----------zokara------------
--burak---colman--romaric
--------sercan--cenk-------
yedekler:
alanzinho
pawel
baris ozbek
tolga
ferhat
mustafa yumlu
mehmet
alinmasi gereken:
1 yabanci stoper
18 kisilik kadro iste.
sercan ve cenk icin takasta baris atas sezer tayfun arti 8 milyon versen yaparsin bu transferleri.
romarice 3
yabanci stoperede tahmini 3.5
14.5 milyon ediyor. herhalde caledende 2 milyon almisizdir 12.5 milyon.Umutta 2 .5e toulousa 10 milyon. 5 de zorakaya verdik 15 ye kapatiriz transfer dosyasini. Hemde fazlaliklardan kurtuluruz.
Yorum
-
İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelink atabilirmisin?Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in istediği ve bir süredir transfer görüşmelerini yaptığı orta alan oyuncusu Adrian Mierzejewski transferinde mutlu sona ulaştı.
Heralde bu videodan bahsediyor
Yorum
-
İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn makulunden hayalimdeki kadroyu yazayim...hani bir mucize olursa toplarsak su kadroyu ben ilk 3 e oynayacagimizdan eminim.
------------onur----------
serkan--giray--glo---piotr
-----------zokara------------
--burak---colman--romaric
--------sercan--cenk-------
yedekler:
alanzinho
pawel
baris ozbek
tolga
ferhat
mustafa yumlu
mehmet
alinmasi gereken:
1 yabanci stoper
18 kisilik kadro iste.
sercan ve cenk icin takasta baris atas sezer tayfun arti 8 milyon versen yaparsin bu transferleri.
romarice 3
yabanci stoperede tahmini 3.5
14.5 milyon ediyor. herhalde caledende 2 milyon almisizdir 12.5 milyon.Umutta 2 .5e toulousa 10 milyon. 5 de zorakaya verdik 15 ye kapatiriz transfer dosyasini. Hemde fazlaliklardan kurtuluruz.BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenriqueyi niye kimse hesaba katmiyor. Bu adam brezilya milli takimin gelecek forveti
brezilyadaki henrique bizim aldigimiz degil malesef.
Yorum
-
İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sporxtv.com/futbol/superl...3SXQ?ref=ASYV1
Heralde bu videodan bahsediyor
ayrıca şarkı nın adını bilen varmı
Yorum
-
İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sporxtv.com/futbol/superl...3SXQ?ref=ASYV1
Heralde bu videodan bahsediyor"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah gelmez...takima katki yapacagindan supheliyim.
brezilyadaki henrique bizim aldigimiz degil malesef.
Belcikali arkadaslar kendi forumlarinda yaziyorlar. "biz zaten anlamiyoruz, böyle bi futbolcu nasil bizim takimda oynar? Bu adam rahatlikla avrupanin büyük takimlarinda oynar"BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk,ceyhun,egemen,jaja,(umut,cale)
gitsinler önemli degil
AMA
acikcasi ben bizim yönetimimizin bunlarin yerini doldurabilecegine inanmiyorum SORUN BUDURI am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum