Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son durumu anlatabilecek birisi var mi arkadaslar ?

...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Romariç R.Madrid maçında sol açık oynamıs

Yorum

• İlk olarak Murat TONBUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        son günlerde yazılan 11 lerde hep 7 yabancı oluyor. kural değişti de bizim mi haberimiz yok ?
        avrupa kupalarinda o kural olmadigi icin normaldir kimsenin yabancilara dikkat etmedigi
        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi paylaştığın videoyu izledim, ama bir fikir edinmek için yeterince göremedim Zokora'yı. Yarın doksan dakikalık maçı izleyecem.
          Ok kardeşim ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

madem takım tam olacak o zaman giray haricinde defansada bi el atmak lazım
            bence en yetersiz bolgemiz burasi..
            glowackinin gonderilip oraya en az iki tane kaliteli stoper alinmasi gerekiyor.
            imkan varsa serkani kesebilecek bir sag bek.
            sol bek konusunda ben piotr'dan umutluyum..

Yorum

• spor toto da ne kadar alacağın bilen sayısıyla alakalı, 14e en az 3 bin alırsın... 10 bin e kadar çıkabilir..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son durumu anlatabilecek birisi var mi arkadaslar ?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Belçika dönüşü Genel Yayın Yönetmenimiz Tahir Kum’a çok özel açıklamalar yaptı... İşte o çarpıcı konuşmalar...

bence son durumumuz baskanin aciklamalari gibi..gerisi bilgi kirliligi

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdide 4-3-3'ü musallat ettiniz başımıza.

Elde ne kadar hücumcu varsa yazın kadroya sonra ortaya 2 adam yerleştirin.

Taktik bu işte...
                  beşiktaş'ın haline düşmeyelim de .2 takım olmasın sahada

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    spor toto da ne kadar alacağın bilen sayısıyla alakalı, 14e en az 3 bin alırsın... 10 bin e kadar çıkabilir..
                    14 tutturup 12 lira almıştım
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman-Selcuk ıkılısının cok guclu bır orta saha oldugu lıgımızde Zokora-Romarıc ıkılısı top class olur, gobekte sorun yok

Umut-Burak-Jaja uclusunun umuttan kaynaklı uretme sıkıntısı henrıque ıle cozulurse ılerde de sorun yasamayız...( Henrique Teo'nun kuvvetli hali gibime geldi )

Kale emin ellerde...

Sıkıntı yasarsak ger dortlude yasarız....2 stoper ve bır sol bek olmazsa olmaz...Bence artık donup gerı dortluye bakması gerek yonetımın....
                      Ayrıca sağbek'e de alternatif yaratmamız gerekiyor.Serkan bütün sezonu götüremiyor. (Tayfun'a gidicek gözüyle bakıyorum.)
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Klosenin facebook sayfasındaki Türk-İtalyan kapışmasında ilginç gelişmeler. Bizim uşaklar İtalyanca öğrenemedi ama İtalyanlar google translate'di, oydu, buydu derken Türkçe'yi sökecekler yakında... facebooktan

Gece gece sesli güldüm yahu çççç
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ235817SXQ

bence son durumumuz baskanin aciklamalari gibi..gerisi bilgi kirliligi
                          Ben Henrique disinda baska yabanci golcu gelecek mi onu bilmek istiyorum
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• sağolun beyler...14 mılyarda olabılır 14 tl de olabılır bundan önce iddadan almştım 5.5 mılyar almıştım hayrını göremedık ama..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sağolun beyler...14 mılyarda olabılır 14 tl de olabılır bundan önce iddadan almştım 5.5 mılyar almıştım hayrını göremedık ama..
                              haram para abi göremezsin tabi hayrını
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Arkadaşın ne kadar kazanmış olabileceğini "transfer formunda" öğrenmiş olmak ayrı bir sevinç ve mutluluk kaynağı oldu bizim için..tebrik edip başarılarının devamını diliyoruz...
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Çalışıyor...
                                X