Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha neler olacak peki?
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• gökdenizle fatihi alsınlar... Nasılsa kimse alınmayacak hiç değilse eskideğerlerimizi bir kez daha o forma altında görelim... Şampiyonlar ligi hayal oldu herhalde avrupa ligini kalırız az buçuk ihtimalle...
      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Gidenler hep oynayan oyuncular grubundaydı .
        Bir de oynamayan oyuncular grubu var .

Yani giden sayısına karşılık oyuncu gerekli hesabı pek tutmaz . Söyliyeyim .

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnşallah VARGAS'ı alırlar.
          sadece HAVA alırız

Yorum

• YÖnetİmİn acİlen transfer yapmasi lazim yoksa bu taraftarin gazi alinmaz bİzeyİ jajayi unutturacak gÜzel transferler lazim)

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence hic bir yere gidecegi yok.. Alanzinho Henrique ve Zokora ile takilir bundan sonra..
              Mümkünse artık Güney Amerika'lı almayalım. Ne Şenol Hoca'da ne de bizde sabır kaldı.
              "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
              Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şenol hocam umarım vardır kafanda birşeyler, umarım bilinçsiz hamlelerle bizide kendinide yakmazsın...

_________________onur________________

___serkan____giray_____????_______piotr

_____________colman____zokora

________burak______adrian______filho

__________________pawel

izleyip göreceğiz
                Bu kadroyla abartmıyorum . İlk 5'i göremeyiz ki ben çok olumlu bakan bir insanımdır bu felaket anlarında .

Adrian seçimi çok saçma bi seçim . Jaja'nın gece 4 te Reina'dan çıkmış . Sabaha kadar 4 kızla yatmış hali Adrian'dan fazla iş yapar .
                Twitter Adresim

Yorum

• Jaja'nın gidişi umrumda bile değil.

Ama yerine ısrarla istenen adam ...

Yapmayaın Allah aşkına yapmayın.

Yorum

• Vay be jaja'yidami sattık takım oyunu acisindan çok üzüldüğümü söyleyemem arkadaşları sahada bı taraflarını yırtarken mac bitsede bilica ile buluşsam gibi tavirlariyla beni uyuz etmişti zaten

Ama bu takimdaki gidişat insanı korkutuyor ne oluyoruz diye öyle yaDa böyle ilk 11 den 4 oyuncunun gondermissin Umut'u satmayı düşünüyorsun etti 5

Allah sonumuzu hayırlı etsin
                    Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• 3 kulvarda mücadele edecek Beşiktaş stoper mevkine en iyi isimleri alıyor piyasadaki keza fenerbahçe öyle.biz napıyoruz.bütün takımı sil baştan.Ne Selçuğun ne Egemenin Ne jajanın yeri kolay kolay dolmaz.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sonra ki satıştan yüzde 20 pay var.
                        Biz tekrar almaya kalksak kârdamiyiz zarardami ?

Yorum

• adam gece hayatına düşkün olduğu için trabzondan gitmek istiyor dedi durdular herif arabistana gitti demekki tek derdi para imiş bu işte bi bit yeniği var bana hala çok inandırıcı gelmiyor bizim yerel medyanın uydurmuş olduğu sayısız yalandan birisi olabilir...

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Iyi de ne alaka.Bizden ayrilinca Istanbul takimlarinda oynayamaz diye bir madde mi var sözlesmesinde.
                            Isteyen simdi de alirdi.
                            abi sence fb 7milyon verse yönetim fenere satarmıydı veya gs'ye
                            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Colman için son durum nedir...
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Çalışıyor...
                              X