Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Telefonu elinden alalım. Kimseyle konuşmasın. Evlerinin önüne de 10 tane polis dikelim. Olur mu o zaman? Aklına girmezler belki.

Boşuna tartışıyoruz.

Ne sen ikna olacaksın, ne ben...
    Aslında hafiften ikna olmaya başlamıştım
    Twitter Adresim

Yorum

• 500 bin mi?
      Sadaka ve fitre de toplayalım mı aramızda
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transfer hamlelerimizi endise dolu gozlerle izliyorum. Yeni kurulan takim iyi bir hava yakalayamazsa, ilk 5i zorlariz gibi. Tutarsa takim, liderlige oynariz yine. Buyuk bir piyango aslinda. Bekleyip gorecegiz.
        Pas trafiği için hocam, defansif özellikleri olan ve sağlam bi ortasaha oyuncusu..

Yorum

• Arkadaşlar biri ne olduğunu söyleyebilir mi? Jaja tamamda Colman gitti mi?
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yukarıda biri Ronald Vargas demiş Jajá'nın yerine. Sonuna kadar katılıyorum. Harika olur..
            Ben söyledim.Harika bir oyuncu.Yaşı da çok genç.
            Kanatlarda ve Jaja'nın bölgesinde oynatabiliriz.
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Küçük balık Jaja

Büyük balık Colman olur... Büyük balık kaçmamalı! Omurga çatladı kırılmasın...
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                SON BİLGİ: Trabzonspor Yönetimi Colman'ın aldığı yıllık ücrette yaklaşık 500 bin TL artış yaparak takımda tutuyor.. Colman kampa katılacak..
                twit
                Kaynak verirmisin lütfen

Bence hala cok az ama neyse kabul ettiyse.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ne olursa olsun kim gelirse gelsin kim gidersede gitsin var oglan Hep sanli Trabzonsporumuzdur elbet birgun yine Sampion olacagiz TRabzonsporum bzi üsede kirsada biz vazgecmeyiz biz kisilere degil renklerine asigiz bence biraz sakin olun
                  25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah istifa edecek duruma gelmez...
                    Yok artık.. Hem Hocam hem Biz çok geliştirdik kendimizi artık
                    "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yakinda gazimizi almak icin bir isim aciklarlar gibime geliyor...
                      bu isim adrian olabılır hatta yarın olabılır
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• sırada kim var colman mı?

yönetim transfer deyince adam satmayı anlıyor. takımın dibine dinamit koysalar bu kadar bu kadar başarı sağlayabilirlerdi..
                        fenerbahçe dünya pisliğidir..
                        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Colman ile senelik 1.5 milyon euro üzerinden 5 yıllık yeni mukavele imzalarım arkadaş 3. kaptan da odur!
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Cok mu zor abi takima bir Alex kazandirmak ?
                            "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• tamam artik herkesin dedigi olur ve biz seneye anca 4üncülüge oynariz
                              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• inşallah egemenin yerine vasat bir türk stoper getirmezler.gidişat o yönde

Yorum

Çalışıyor...
                                X