Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar Besiktas ve Fenerbahcenin yüzünden piyasada Anadolu takimlari futbolcularinin degeri 5 kat yükseldi.
    Besiktas I.Köybasina 5 milyon € verdi, Tabataya 8 Milyon verdi, simdi ersana 4,5 mil € verdi fenerbahce Emenikeye 9 milyon €, serdara 3.5 milyon € ve Orhan Sama 4,5 milyon verdi. VE BÖYLECE artik anadolu kulüpleri oyuncularini 5 katina satiyor. Bakiyorlar, Istanbul takimlari nasil olsa para basiyor.

Önceden yokdu böyle, anadolu kulübün YILDIZI'isen en cogu 1-2 Milyona Istanbul veya Trabzonspora transfer olurdu oyuncular. Bence oyuncularin gercek degeri söyle:

Emenike 2 Milyon €
    Orhan Sam 700.000 €
    Serdar K. 1.2 milyon €
    Tabata(zamaninda) 1.5 milyon €
    I.Köybasi(zamaninda) 1.3 milyon €
    Ersan 800.000 €
    Pektemek 1.7 milyon € (sakatlanmasaydi 2,5 milyon cünkü aralarinda en yeteneklisi pektemek)
    Cenk 1.7 milyon €

Katiliyormusunuz?
    kesinlikle haklısın. anadolu piyasası şu an uçmuş durumda. almanyadan yerli topçu almak lazım hem altyapısı daha sağlam almanyanın. bir tek bizim mi aklımız kesi :d yönetim acaba ne düşünüyo. bir gün sadri şeneri davet etsek siteyede konuşsak

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja'nın dilinden anlayan oyuncu... Jo olabilir mi? Yoksa bu da mı alay algılanacak? Birşeyler anlatmaya çalışıyorum
      Maç başına ücret bence onun dilinden çok iyi anlar.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Bence giden Alanzinho olacak. Bu sene sonu sözleşmesi bitiyor.Kulüp en azından 1.5-2 birşeyler kazanıp göndermek isteyecektir.
        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kiralık olarak mı ?
          sanırım kiralık gibi bişeyler yazıyor

Entscheidung in Köln gefallen: Yalçın geht in die Türkei

10.06.2011 - 17 h 01
          Der 1. FC Köln wird Mittelfeldspieler Taner Yalçın ein Jahr in die Türkei verleihen. Wie der Kölner ‚Express‘ berichtet, wechselt der 21-jährige Spielmacher für die kommende Saison in die Süper Lig. Der neue Klub des ehemaligen deutschen Juniorennationalspielers ist derweil noch nicht bekannt.
          Yalçıns Vertrag am Geißbockheim läuft noch bis 2013. Ähnlich wie Kollege Reinhold Yabo, der auf Leihbasis zu Alemannia Aachen wechselt, soll das Talent Spielpraxis sammeln.
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• -----------------onur-------------------
            serkan----gİray-----dany----vederson
            -----------zokora----Colman-----------
            burak-----------Jaja-------herigue(engin)
            ----------------cenk--------------------
            En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 10.06.2011, 18:34.

Yorum

• Kadroalra becne Umutu yazmaya baslayin...buyuk ihtimal elimizde patladi ve herkesin bildigi uzere kart cezalisi degilse Umut u trabsonsporda kesebilecek bir futbolcu dunya uzerinde yok henuz.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jaja'nın dilinden anlayan oyuncu... Jo olabilir mi? Yoksa bu da mı alay algılanacak? Birşeyler anlatmaya çalışıyorum
                Bence Fred olabilir. Fred'le saha içinde çok iyi uyum sağlar. Fred'i alsak Jaja'yı da kazanmış oluruz. Geçen sene Ünal Hoca izleyip alınması için rapor vemişti şimdi ne düşünüyor acaba.. Yönetime baskı yapsalar Fred için alma ihtimalimiz olur.
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Umutun gİtme İhtİmalİ yÜzde 5 demİŞ hasan yener. Ya adamada İyİlİk yapin bİzede. GÜzel bİr Şekİlde uĞurlayalim gİtsİn. Gİtmezse bu sene lİg maÇi İzlemem sÖylİm. Kafamda saÇ kalmadi yolmaktan

Yorum

• zamanında yattara ya toz kondurmuyorduk şimdi de jaja ya, ben kötü futbolcu demedim bana aklıyla kalbiyle yüreğiyle ve de hırsıyla futbol oynayacak , futbolu önemseyecek futbolcular lazım, bu tip futbolcuların takım için daha faydalı olduğunu düşünüyorum , e tabi biraz yetenek de olacak, yoksa jaja yı gönderelim demiyorum, naçizane fikrimi söyledim, bence transfer edeceğimiz futbolcular bu tip olmalı.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      -----------------onur-------------------
                      --------------zokora-------------------
                      burak----colman----ozan----henrİgue
                      ----------------jaja--------------------

Fazla olmuş galiba

Yorum

• Su an icin ilk on bir söyle...

---------------------Onur/Tolga---------------------

Serkan-------Giray---------------Mustafa-------Piotr

----------Colman------------------Zokora-----------

Burak------------------Jaja--------------------Engin

----------------------Pawel-------------------------

Yedekler: Alan, Umut, Tayfun, Glo, Ceyhun, Eren, Sercan
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Sami yavaş git rakibi de yazmaya başlamışsın
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Fred olabilir. Fred'le saha içinde çok iyi uyum sağlar. Fred'i alsak Jaja'yı da kazanmış oluruz. Geçen sene Ünal Hoca izleyip alınması için rapor vemişti şimdi ne düşünüyor acaba.. Yönetime baskı yapsalar Fred için alma ihtimalimiz olur.
                            sağlam bir fred ligin tozunu atar.
                            twitter @hopeMit

Yorum

Evet güzel kadro.

Geçen sene 11 kişi denedik olmadı, bu sene 12 kişi ile yine Şampiyon olamazsak bırakalım bu işi.

Yorum

• Alanzinho demişken o bile Jaja'nın tavırlarından fazlasıyla rahatsız...
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Çalışıyor...
                                X