İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'nın dilinden anlayan oyuncu... Jo olabilir mi? Yoksa bu da mı alay algılanacak? Birşeyler anlatmaya çalışıyorumÖzkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralık olarak mı ?
Entscheidung in Köln gefallen: Yalçın geht in die Türkei
10.06.2011 - 17 h 01
Der 1. FC Köln wird Mittelfeldspieler Taner Yalçın ein Jahr in die Türkei verleihen. Wie der Kölner ‚Express‘ berichtet, wechselt der 21-jährige Spielmacher für die kommende Saison in die Süper Lig. Der neue Klub des ehemaligen deutschen Juniorennationalspielers ist derweil noch nicht bekannt.
Yalçıns Vertrag am Geißbockheim läuft noch bis 2013. Ähnlich wie Kollege Reinhold Yabo, der auf Leihbasis zu Alemannia Aachen wechselt, soll das Talent Spielpraxis sammeln.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'nın dilinden anlayan oyuncu... Jo olabilir mi? Yoksa bu da mı alay algılanacak? Birşeyler anlatmaya çalışıyorum33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
zamanında yattara ya toz kondurmuyorduk şimdi de jaja ya, ben kötü futbolcu demedim bana aklıyla kalbiyle yüreğiyle ve de hırsıyla futbol oynayacak , futbolu önemseyecek futbolcular lazım, bu tip futbolcuların takım için daha faydalı olduğunu düşünüyorum , e tabi biraz yetenek de olacak, yoksa jaja yı gönderelim demiyorum, naçizane fikrimi söyledim, bence transfer edeceğimiz futbolcular bu tip olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------------onur-------------------
serkan----gİray-----dany----vederson
--------------zokora-------------------
burak----colman----ozan----henrİgue
----------------jaja--------------------
----------------cenk--------------------
Fazla olmuş galiba
Yorum
-
Su an icin ilk on bir söyle...
---------------------Onur/Tolga---------------------
Serkan-------Giray---------------Mustafa-------Piotr
----------Colman------------------Zokora-----------
Burak------------------Jaja--------------------Engin
----------------------Pawel-------------------------
Yedekler: Alan, Umut, Tayfun, Glo, Ceyhun, Eren, Sercanİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------------onur-------------------
----------------cenk--------------------bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Fred olabilir. Fred'le saha içinde çok iyi uyum sağlar. Fred'i alsak Jaja'yı da kazanmış oluruz. Geçen sene Ünal Hoca izleyip alınması için rapor vemişti şimdi ne düşünüyor acaba.. Yönetime baskı yapsalar Fred için alma ihtimalimiz olur.twitter @hopeMit
Yorum
-
----------------cenk--------------------
Geçen sene 11 kişi denedik olmadı, bu sene 12 kişi ile yine Şampiyon olamazsak bırakalım bu işi.
Yorum
Yorum