İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
seneye klasman takımı oluruz.
önce avrupa gider .ara transfer 2 polanyalı alıp orta sıraları garantiye alırız.
büyük maçların ;içeride olanlarını berabere bitirmeye dışarıdakileride ezilmemeye oynarız.
önce hoca istifa eder milli takımın başına geçer
.sonra yönetim gider cehemdemin dibine...fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok az .. Colman su an kac aliyor .. 600.000 € ?
O zaman 850.000 € olacak ama Baris 1.250.000 € alacak
Yorum
-
İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaris Özbek 1 Million € alacak.... Colmanda simdilik idare etsin. Bu sene iyi oynarsa, zaten sözlesme yenileme teklifi de yapilir ve bu rakam 1,2 Million € ya filan cikartilabilir...."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
hmmmm aslinda cok kotu olmadi. Jaja kendi kalmak istemiyorsa en hayirlisi boyle. Romaric Colman ve Zokora ortasahasi cokmu kotu olur? Yani Sevillanin ortasahasi gibi birsey olur forvetede Cenki aldikmi iyi bir stoperle takim yine ilk 3 e girmezmi?Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique'yi ne yapalım abi yeni geldi adam
Yoksa akıbetini tahmin ediyorum
bkz.zaragoza daki 6 aylık Humberto Suazo performansıbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Neyse Jaja gitti şimdi süperstar olduAbartmayı seviyoruz ama olaylara doğru tarafından bakmak lazım
Jaja bence de ligin başlarındaki oyunumuzu bozdu. 1 maç var 2 maç yoktu... Ama kalitesi belliydi istediğinde çok şeyler yapabilirdi. Yalnız kaçırdığımız nokta çok önemli kaybettiği toplar çok zorda bıraktı bizi
Asıl sorun'u 3 başlıkta toplayabiliriz
1- Takımın iskeleti ne pahasına olursa olsun korunmaya zorlanmalıydı, minimum kayıpla. Bugün Selçuk- Egemen kalmış olsa Jaja'yı direkt satın diyenlerdendim ama bi şartla
2- Bu şart Jaja'nın yerine adam gibi birini almak! Adrian mı?? skandal olma ihtimali yüksek
3- Jaja'nın fiyatı 5M değil! 7-8 olsa pek ses çıkarılmazdı..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de Vargas olacak diye tahmin ediyorum Adrian general değil o amaçla kullanmaz Hoca.
Vargas'ın özel hayatı nasıl bilemem ama çok yetenekli bir takım oyuncusu.
Dış basında bir haber varmı Vargas ile ilgili?OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok ilginc.... ben 11 yas farkla siz diye hitap ediyorum... cevap senli geliyor.. bu bir... uc cumle kurmussunuz uc tane YOK kelimesi var... olumlu yaklasim nerde? butun gece benimle Jaja yi tartisacaksin oylemi??? vah halimize!!!
Yorum
-
takımda en cok begendıgım ısımler teker teker gıdıyor hanı o umut a buyuk topcu dıenler nerdeler neden bu adamı kımse almıyor hıc dusundunuuzmu umutu gs ısteseydı adım gıbı emınım hıc dusunemden gıderdı kendını hala kandıran ınsanlar var forumda uyanın artık seneye gs nın halıne kalmasak iiidir.Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
-
Ben Şenol hoca'nın Jaja tarzı oyuncularla oynamak istediğini düşünmüyorum. 4-3-3 oynatmayı düşünüyor takıma. 4-3-3ün arkasına bir stoper, ortasına 1 sol açık, ilerisine de (umut giderse) bir forvet almayı düşünüyor bence.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja için 5 doğruysa kolay satmışız hayal kırıklığına uğradım. Ben de gitmesini istiyordum ama 9+ bir rakam bekliyordum. Çok kolay yapmaya başladık bu işleri, düşündürücü
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja için 5 doğruysa kolay satmışız hayal kırıklığına uğradım. Ben de gitmesini istiyordum ama 9+ bir rakam bekliyordum. Çok kolay yapmaya başladık bu işleri, düşündürücüRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
Yorum