Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jaja gittiğine göre Forza Ronald Vargas

Jaja'nin gitmesine üzülmem ama Colman kalmali...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 haftadır neredeyse 7-24 forumdayım iki saat boş bıraktık takımı dağıtmışsınız.

Herkes gidebilir.

Önemli olan daha bilinçli,düşünerek,özveri ile hareket etmek kaybettiğimizden çok daha iyisini yapabiliriz.

Düşünün ki 3 sene önce çıkılan yolda elemizdekilerden daha iyi oyuncular yoktu.

Bismillah diyip başlayalım.

Kim var elde?

Tolga

Onur

Giray

Engin

Burak

Umut

Zokora

?
      ?
      ?...

BUDUR YAHU
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• allah hepimize sabir versin bekleyip gorecez

Yorum

• Colman ile Toulouse uğur abinin dediği gibi Umut'tan önce ilgileniyordu.

Yorum

• Bu yönetim şu anda satılabilecek ne kadar topçu varsa hepsini satabilecek kapasiteye sahip. Sattıkları satacaklarının göstergesi. Bu yönetimde şu anda para yok alabilecekleri sağda solda safra olmuş topçular bu kadar...
            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ne oluyor?

Neler dönüyor yine?

Geçen senekinden çok daha iyi bir kadro kuracağız değil mi?

Hadin ulan oradan. Ne halt ediyorsanız edin, ama bir an önce edin. Çocuk oyuncağına çevirdiniz. Bu takım bu sene olmasa bile seneye yüzde yüz şampiyon diyorduk, güveniyorduk. Ama resmen takımın göz göre göre içine edildi.

Bir an önce şu takımı netleştirin ki ona göre umut taşıyıp taşımayacağımıza karar verelim. Kendimizi harap etmeyelim.

Yeter ulan yemin ediyorum bıktım.

Son olarak Jaja'yı gönderiyorsanız belki bir nebze disiplin misiplin tamam derim. Ama Barış'a bu kadar para veriliyorken, Ceyhun, Selçuk, Egemen elde tutulamıyorken bir de Colman'ı gönderiyorsanız size yazıklar olsun. Yerine kimi alırsanız da alın.

Eğer böyle açık açık söylüyorum gerizekalıca bir revizyon yapılıyorsa bu takımdan bu sene hiçbir b.k olmaz.

Bir sene şampiyonluğu kaçırdıktan sonra bir dahaki sene neden şampiyon olamıyoruz biz? Neden böyle her şey olumsuz gidiyor. Bunları haberler doğruysa diye yazıyorum.

Bu haberleri duymak bile beni çıldırtıyor, bir de doğruysa sinir krizi geçireceğim.
              En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 10.06.2011, 22:25.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman dışında bütün yabancılar gidebilir...
                Giderse yeri dolmaz mı dolar elbet ama Colman kadar uyumlu ve faydalı bir yabancı çok zor bulunur...
                katılıorm colman hariç (zokora reizi yeni aldık o dursun D herkes gidebilir. hatta hepsi gitsin! hacan yeni kadro kuracaz satın gitsin hepsini

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Toulouse Colman ilişkisi bana inandırıcı gelmedi yığınla oyuncuları var o bölgede.
                  Katılıyorum. Ayrıca yönetim önce Jaja'yı sonra da 3M €'ya Colman'ı satarsa o dakikadan itibaren ülkeyi terketmeleri gerekir çünkü ciddi hayati tehlikeleri olur.

Transfer dönemi çok karmaşık geçiyor. Bu kadar plansız programsız hareket edersek böyle bilgi kirliğinden geçilmez. Hergün tv'de radyoda boş boş konuşacaklarına net açıklamalar yapsalar da şu gündem bir rahatlasa..
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Bazı şeyler zor anlaşılıyor veya tesadüf mü zannediliyor

Petkovic
                    Emrah
                    Erdinç
                    Tolga
                    Volkan
                    Hüseyin
                    Adem
                    Lee
                    Gökdeniz
                    Fatih
                    Yattara
                    ve yarım devre Szymek ile bu takım şampiyon olmuştur zaten...

Öldük bittik meselesini bırakın yahu...
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Komikse bizde gülelim.Biraz mantıklı şeyler yazın bu adamlar bizim futbolcumuz.Tövbe estağfurullah..
                      Ne varmis bizim futbolcular olsa bile? Bunlar dogru olan seyler ama tabi espri olarak yazdim. Onun icin bunu >>>>> yaptim. Anlayamiyorsan benim sucum degil.
                      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Ceyhun Gülselam gitti ama St. Pauli renktasimiz cezali .. tüh sevincini yasayamadi

Yorum

• Colman gidemez gitmemeli arkadaş...yok illa biri gidecekse ben giderim
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Giden gider kalan sahalar bizimdir. Bakii olan Trabzonspor'dur.
                            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Arkadaşlar ortada fol yok yumurta yok..

Çıkıyor 2-3 tane kişi yok o giderse bu giderse..

Colman ile ilgili en ufak bir haber dahi yok.Ayrıca akıllı olan her insan bu kadar adam gelirken 2-3 kişinin gideceğini de anlar.

Gidenler de Selçuk - Jaja - Ceyhun olabilir.

Selçuk gider Zokora gelir, Ceyhun gider Barış gelir, Jaja gider Mierzejewski gelir.. Trabzonspor yine başarılı olacaktır.

Jaja 'nın bazı sıkıntılarına katlanılması gerektiğini düşünsem de, eğer sorunlar arkadaşlarını rahatsız edecek ve takım içi çalışma dsiplinini bozacak düzeydeyse, para ederken göndermekten başka çare olamaz. Trabzonspor hiçbir zaman isimlere muhtaç olacak bir kulüp değildir !

Ayrıca buradaki bazı arkadaşların nerede olduğunu bilmediğini farkediyorum.Burası bir forum sitesi ve burada yazılan yazılar herkese açık.

30 bini aşkın kişinin üyeliği olan bir forum sitesindesiniz ve yazılanlar basın tarafından an be an takip ediliyor.Burada yaratacağınız olumlu veya olumsuz havanın tüm camiayı etkileyeceğini hala farkedemediniz mi ?

Olumsuz hava pompalamayı bırakın ve gerçeklerden bahsedin.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Arkadaşlar arkadaşı aradım .

Touluse'a Umut'u 2.5 M€ ya satmayacağımızı söylemişiz. Umut transferini rafa kaldırılmış şu anlık . Touluse'da Colman'ı istemiş ve 4 M € önermişler. Yönetim bu teklife hem kendisi hem Colman'ın iyileştirme istemesi ve son tepkisi yüzünden sıcak bakmış . Daha ucuza Romaric'i alıp karlı bir değişim yapmayı düşünüyormuş .

Şenol Güneş'in fikri alınmamış daha . ( Bence itiraz etmeyecektir )

Bu arada ...

Tepki alıyorum artık burda tek bir bilgi bile paylaşırsam adam değilim .

Burda kişiliğime varan hakaretler edildi . 2004 den beri bu foruma kayıtlıyım herkes yerini bilecek cidden denilenler hoş olmadı ..
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                                X