jaja gittiyse yerine çok kaliteli biri alınmalıdır ayrıca bu alınan kişinin disiplin sorunu olmamalıdır.Eğer telafuz edildiği gibi 10 milyon civarı bir rakama satıldıysa o fiyata hem disiplinli hemde jajadan daha iyi adamlar alınabilir(Beşiktaş 8 milyona Quaresmayı getirdi).Şuanda jajanın mevkisinde oynayan ama genelde avrupadaki büyük takımların yedek kulübesinde oturan oyuna sonradan giren yada birçok yıldız oyuncu yüzüden oynamaya fırsat bulamayan oyunculara bakılabilir.Biraz daha büyük düşünmek lazım İstanbul takımları getirebiliyorsa neden biz getiremiyelim ? Şehirde bence yabancı okul dışında eksik birşey yok(belki biraz gece hayatı) çoğu medyanın abartması.Benim fikrime göre eğer jaja 10 milyon yada yakın bir rakama satıldıysa.Onun yerine Leonardo nun bu sene hep sonradan oyuna soktupu pek 11 de şans vermediği Goran Pandevi alabiliriz.Bazıları hayal diyecek ama eğer Diego adı telafuz edildiyse,adı daha az duyulmuş ama kaliteli futbolcuları almak belki zor ama hayal değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian'ı neden istiyor ısrarla Şenol Güneş anlamıyorum
Vardır bir bildiği demek istemiyorum ama..
Şenol hoca şans vermedi .
Jaja'nın kapasitesi malumunuz .
Golleri bir kaç hafta gecikseydi sezonun kayıplarından biri olması muhtemeldi .
Tek umudum , yetenekli , kabiliyetli ve Şenol hoca ile frekansları tutacak bir yerli oyuncu topluluğuna sahip olmak .
Yorum
-
İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher oyuncunun biseyini elestiriyoruz... birakin hepsi bir karakter... hepsinin kendine has ozel yasantisi ve tarzi var... adamda bi kere istanbulda dagitti... bide gec geldi... astik adami yahu... ben oynamasina ve oynadigi zaman takima verdigine bakarim... hadi simdi bulsunlar bakalim Jajanin sahada yaptiginin yarisini yapacak adami 5 milyona... ben bu yazdiklarimi basip kagida yiycem.. sizede fotolari buraya eklerim.. gulersiniz...
yoksa aynisini siz yapacakmisiniz??
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun gereksiz çalımlarından sonra kalemize tehlike olarak geri dönen topları ve golleri de sayar mısın ?
Yorum
-
jaja selcuk egemen birakin gitsin hepsi, bize tolga burak Engin gibi oyuncular lazImEn son gokhan_61_ tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 01:04.61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON BİLGİ: Trabzonspor Yönetimi Colman'ın aldığı yıllık ücrette yaklaşık 500 bin TL artış yaparak takımda tutuyor.. Colman kampa katılacak..
twit
O zaman 850.000 € olacak ama Baris 1.250.000 € alacak
Yorum
-
Çok yazı yazan brisi değilim ama gördüğüm kadarıyla Jaja yı 5 milyon euroya satılmasını çok ucuza gitti diye yazanlar oluyor...
Siz bir klüp başkanı olsayddınız ve gittiği takımlarda sürekli arıza çıkarıp diğer takım arkadaşlarını da oyundan düşüren birini kaça alırdınız...
Kabaca bir hesap yapın 5 milyon euro nakit...Farzedinki arap takımındanda başka bir takıma aynı paraya satıldı...% 30 satış payı oda kabaca 1,5 milyon euro toplamı 6,5 milyon euro...
Jaja 4 milyon euro gibi bir fiyata alındığına göre böyle bidaha ki sene ne yapacağı belli olmayan bir canlı bombanın çokta az bir fiyata satıldığını düşünmüyorum...
Yerine gelecek adrian için yetersiz demek te bence erken alınmış bir karar...Kaçtanemiz buna bende dahil Jaja ilk alındığında bjk ya attığı gol dışında onu tanıyoduk...% 10 u geçmez...
Sürekli çözüm üretmeden eleştiri yapmak bizi sadece ana muhalefet partisi yapar...Ama çözüm üreterek eleştirirsek iktidar olabiliriz...Lütfen buna dikkat edelim
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel önemli bir potansiyeli olan futbolcu .
Şenol hoca şans vermedi .
Jaja'nın kapasitesi malumunuz .
Golleri bir kaç hafta gecikseydi sezonun kayıplarından biri olması muhtemeldi .
Tek umudum , yetenekli , kabiliyetli ve Şenol hoca ile frekansları tutacak bir yerli oyuncu topluluğuna sahip olmak .
Bursadan Ozan ve Turgayı alırsak iyi olur ama önderdiğimiz paralara çok zor.
Nasıl bir gelecek bekliyor takımı çok merak ediyorum.
Hayırlısı bakalım..OSCAR CARDOZO
Yorum
Yorum