Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O Ganso değil..
    ben zaten ganso demedim milli takıma çağrılan bizim henrique değil bu henrique

Yorum

• İlk olarak kutluca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pardon..Buda çağrılıyordu karıştırmışım galiba..
      SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
      ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• bakıyorum da hepımız teknık dırektor edasıyla transfer yazıyoruz cızıyoruz o pahalı bu paha bıcılmez dıyoruz bırını yaslı bırını toy dıgerı agır oburu cılız derken bırcok ısım ve mevkı konusulmakta.

bense sıze sadece bırsey solemek ıstıyorum bılmıyorum arada kacırdıklarım olabılır okuyamadıklarım ama baya bır takıp ettım burda yazılanları .

cogu kısı defansımız yok dıyor kı kısmen dogru bır baska gozle bakıldıgında forvet yetersız denıyor bu da kısmen dogru sag bek ve sol bek ler sos durumunda buda bır bakıma dogru ama sunu solemek ısterım kı selcuk bu ısı bıraz yapsada bızım oyun kurucumuz !!!!!! yooooookkkkkkkkk oyunu yonlendıren lıder oyuncumuz yooooooookkkkk !!!! ıste bence en buyuk eksıgımız bu

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forumda özellikle okudugum arkadaşlardan birisiniz ....

Çok güzel tespitleriniz var , tebrik ederim

Bir de siz de benim gibi satır atlayarak ve 3 nokta kullanıyorsunuz
          ....teşekkür edrim ...valla demindir muhammed arkadaşıma birşeyleri izah edeceğim diye gerildim...

...bu mesajın yüzümü güldürdü...

....kaldıki...eleştiri yapınca herkes yönetim karşıtı olduğumu sanıyor aksine özellikle sadri şenere en çok güvenenlerden biriyim...fakat bu tansfer işinde olay sadece şenol hoca ve sadri başkan arasında olup bitmeli...yöneticilerimiz işin içine girince işin çılkı çıkıyor...bir sürü menejer işin içinbe giriyor...hatır meseleleri ...torpiller derken ...enteresan adamlar bi anda takıma katılıyor...ceremesini yine biz çekiyoruz...herkes parasını alıyor iyi oynasada alıyor kötü oynasada ...olan bizim seyir zevkimize ve beklentilerimize oluyor...

...şenol hoca isteyecek ...sadri başkan gidip alacak ...kimseyi karıştırmayacak...bu kadar basit...

...bu iki isme güvenim sonsuz ..inşallah bu bağlamda kaliteli oyuıncular alınır ve iyi bir TAKIM kurulur...
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Bursaspor'dan Ozan İpek, Turgay Bahadır, Polonya'lı Adrian, Sevilla'dan Romaric..

Bu 4 Oyuncu için teklifler verildi ve Pazar gününe kadar cevap gelecek. Cenk Tosun ve Sercan Yıldırım için görüşmeler devam ediyor. Klüplerine ciddi bir teklif yapılacak.

Ve Jaja için Araplar'dan ciddi bir teklif var. Gönderilecek diye bir durum yok, ama kampa geç gelirse hiç şansı yok.

Başkan'da Türkiye'de şuan.

*

Başkan ile dün konuşan bir abim'den aldığım bilgiler bunlar. Abin kim, Kaynak nedir diye sormayın hiç polemiğe girmek istemiyorum. iyi niyetimizle duyduklarımızı paylaşmak istedim sadece. Sorun icap ederse bir daha bu konular hakkında bilgi vermem.

Ve beni bazı arkadaşlar ve abiler'de biliyor burada, zaman zaman veririm bu tür haberler.

Yorum

• Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, Barış Özbek'in transferinde herhangi bir sorun bulunmadığını, futbolcuyla bugün veya yarın resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Yener, Belçika'nın Westerlo takımının forvet oyuncusu Paulo Henriqe'in bonservis sorununu çözdüklerini belirterek, ''Bu futbolcuyla ilgili küçük detaylar kaldı. Haftaya bu transferin de resmiyet kazanacağını düşünüyoruz'' dedi.

Galatasaray'a transferi gündeme gelen Ceyhun Gülselam'ın opsiyonunun uzatılmadığına değinen Yener, ''Verebileceğimiz ücreti futbolcuya söyledik. Eğer Ceyhun kabul ederse imzalarız'' diye konuştu.

Yener, yerli forvet oyuncusu konusunda da arayışlarının sürdüğünü ve bazı oyuncularla görüşme halinde olduklarını da kaydetti.

ajansspor
              BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Barış Özbek'i İnşallah Şenol Hoca istemiştir.Yoksa "ne çıkarsa bahtıma" bir transfer olur.

Yorum

• Polonya'lı Adrian, Sevilla'dan Romaric

Arkadaşlar , bunların hangisi daha iyi oyuncu ?

Benim anlamadıgım Başkan Romarici almak istese Zokora ile aynı anda bitirirdi ?

Bence asıl hedef Adrian sanırım
                  En son coolank tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 11:59.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursaspor'dan Ozan İpek, Turgay Bahadır, Polonya'lı Adrian, Sevilla'dan Romaric..

Bu 4 Oyuncu için teklifler verildi ve Pazar gününe kadar cevap gelecek. Cenk Tosun ve Sercan Yıldırım için görüşmeler devam ediyor. Klüplerine ciddi bir teklif yapılacak.

Ve Jaja için Araplar'dan ciddi bir teklif var. Gönderilecek diye bir durum yok, ama kampa geç gelirse hiç şansı yok.

Başkan'da Türkiye'de şuan.

*

Başkan ile dün konuşan bir abim'den aldığım bilgiler bunlar. Abin kim, Kaynak nedir diye sormayın hiç polemiğe girmek istemiyorum. iyi niyetimizle duyduklarımızı paylaşmak istedim sadece. Sorun icap ederse bir daha bu konular hakkında bilgi vermem.

Ve beni bazı arkadaşlar ve abiler'de biliyor burada, zaman zaman veririm bu tür haberler.
                    ozan ipek,
                    cenk tosun,
                    romariç hoşuma gitti. bilgin için saol kardeşim!

Yorum

• her zaman deiğim gibi sadri şener ve yönetiminden tek beklentim transferi kampa yetiştirmesidir. eksik bölgelere adam alsınlar iyi ve ya kötü önemli değil...
                      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• fanatik'te ve fotomaç'ta önder turacı ve gökhan zan haberleri geçiyor.umarım bunlar başkan'ın "yerli tecrübeli stoper alacağız" haberinden sonra ilk uydurulan isimlerdir.gelirlerse rezalet olur gerçekten.
                        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Polonya'lı Adrian, Sevilla'dan Romaric

Arkadaşlar , bunların hangisi daha iyi oyuncu ?

Benim anlamadıgım Başkan Romarici almak istese Zokora ile aynı anda bitirirdi ?

Bence asıl hedef Adrian sanırım
                          Tabiki romaric
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Paulo haberine kimler inandı.

Araştıran arkadaşlar nasıl neden niçin haber yapıldığının anlamışlardır.

Her Transfer döneminde Eğer transfer ettiğimiz oyuncu isim değilse bu tarz haberler yapılır,yaptırtılır....

Bu tamamiyle taraftarı yumuşatma,gaz alma,rahatlatma politikasıdır.......
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Jaja Romaric ile iyi bir ikili olur, en azından Bilica ile takılmasından iyidir..

Yorum

• İlk olarak kutluca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ama ht'de bahsedilen ve karmaşıklığa sebep olan Ganso'dur yada senin gösterdiğindir benimde kafam karıştı neyse bizim ki olmadığın da hem fikiriz ama...
                                En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 12:04.

Yorum

Çalışıyor...
                                X