Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bonserisi dahil 1.250 milyon euro , şöyleki

zokora 5 milyon euro, yıllık 1.625 milyon

yani yıllık maliyeti 2.875 milyon euro

selçuk inan 4 yıl 15 milyon euro , yıllık 4 milyon

bonservisi olmayan oyuncunuya daha fazla para ödeniyor..

selçuk inan 4 milyon, barış özbek 1.250 milyon euro.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şota: "Türkiye'de Youtube'dan transfer yapan kulüpler var. Bu çok acı birşey."
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Öyle yada böyle, son 3 sezon bu zamanlarda hala oyuncu izliyorduk...
        Son senelere göre daha ne yaptığını bilen bir transfer politikası var gibi görünüyor...
        Tek soru işareti Colman ve Jaja'nın durumu...
        Ve bunun içinde Ünal Hoca Güney Amerika'ya gitti...Bence yani...
        Yoksa Ünal Hoca kampa 10-15 gün kala topçu izlemeye gitmemiştir...

Ünal Hoca döndü mü?
        Bilen duyan yok mu?
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Arkadaşlar bırakın şu para muhabbetini. Mali durumu bırakalımda yöneticiler düşünsün.
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman bu şartlarda 2 milyon € alsa hakkıdır ozaman..
            4 yıllık YENİ sözleşme yaparsa 2,5 milyon euro bile hakkıdır.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İmza parası ödenmiştir amenna...Ancak yıllık ücretinin o rakam olması mümkün değildir. İç isyan çıkar
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Özer Yanlıs hatırlamıyorsam Trabzonlu Trabzonsporada gelmek ıstıyordu zamanında sımdıde ıstıyo galıba..

Özer kendını gosteremedı fenerde sakatlıklardan dolayı bence bızde cok basarılı olur.Hem türk hem trabzonlu genç hemde..

Asist krallıgıda var tam Buraklık oyuncu
                En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 15:04.

Yorum

• ben jaja gitmek istemiyorsa mutlaka takımda tutulması taraftarıyım. geçtiğimiz yıl 11 gol attı bu az bir rakam değil. kaldı ki kanatları işlemeyn ve forveti duvar pası yapamayan bir takım olmamıza rağmen. bu yıl asist sayısıda gol sayısıda hayli fazla olacaktır.
                  SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şota: "Türkiye'de Youtube'dan transfer yapan kulüpler var. Bu çok acı birşey."
                    Kendisi de Gürcistan'dan ahbablarını getiriyor hangisi daha mantıklı ?
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şota: "Türkiye'de Youtube'dan transfer yapan kulüpler var. Bu çok acı birşey."

Helal Olsun Çok Doğru Bişey Demiş
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Sercan Yıldırım bombası!

Yorum

• yonetim eger Baris 'a senelik 1.250 euro verirse
                          arkasinda baska seyler aranir kimse kusura bakmasin

Yorum

• Hayret Aktif Üye 186 azalmışız ya

Yorum

• Jaja'ya teklif varsa satılıp,Diego'ya sarılmalıyız..

Yorum

Çalışıyor...
                              X