Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kadar da değil ...

Bana göre basit bir hata , acemi bir gazetecinin işgüzarlığı ...

Ortaya çıkacağı besbelli ...
    Fatih yaptığımız her isimsiz transferin arkasından bu tarz haberler yapılılır,methiyeler dizilir masallar anlatılır......

Biraz geçmişe bakarsan bana hak vereceksin......

Yönetim yaptırmıyor her zaman ama yaptırdığıda oluyor......
    En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 12:13.
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Ben umutluyum arkadaş futbol sahada oyuncu isimleriyle oynanmıyor takım oyunu ile oynanıyor sağlam bir kamp dönemi ve hazırlık maçlarından sonra Şampiyonlar ligi ve ligi çok daha iyi bir şekilde geçireceğimizi düşünüyorum.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• 8JK-REAL MADRİDLE Bir Hazırlık Maçı Yapıcakmış Bar bizde Büyük Bir takımla Yapalım
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ozan ipek,
          cenk tosun,
          romariç hoşuma gitti. bilgin için saol kardeşim!
          İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilgiler icin tesekkurler.

Jaja insallah gec gelmez, bu sene onun senesi olacak insallah
          İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...verdiğin bilgiler için teşekkürler......kaynak muhabbetine girmeye gerek yok ..veriler gayet mantıklı ..hayırlısı olur inşallah..

...merak ettiğim bir şey var burada...romaric ve adrian dan hangisi 1. tercihimiz...inşallah romaric olur..
          İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          duyum Birtanınsa saygım vardır geçen ki jaja olayından

jaja gitsin mi gitmesin mi derseniz, gitmesin derim.

evet disiplinsizlik büyük bir olumsuzluk ama Türkiye Ligi daha böyle yetenekli topçu görmedi. Harika bir yetenek,anında ortaya çıkabiliyor.
          İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilgiler için sağol

Açıkçası daha önce de dedim Jaja'yı aldığımız fiyatın 2 katı ve yukarısına (9 milyon € +) ya da güzel bir takas imkanıyla elden çıkarılmasına ses çıkarmam

Ha, yerine daha iyisini 4-5'e getirmeyi de şart koşarım
          İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilgiler için teşekkürler.. Ohh be hele şükür bi duyum bi bilgi geldi ne bu ya kaç gündür çıt yoktu
          İlk olarak lazoli__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          saolasın birtan kardeş şöyle adam akıllı bilgiler verilse ne kadar güzel olacak
          Anlayışınız için Teşekkür ediyorum..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih yaptığımız her isimsiz transferin arkasından bu tarz haberler yapılılır,methiyeler dizilir masallar anlatılır......

Biraz geçmişe bakarsan bana hak vereceksin......
            Uğur biliyorum katılıyorum ve hatırlıyorum ...

Ama bu öyle bir haber değil ...

Teofilo olayı gibi , yok bu önerdi , şunu elidnen kaptık falan gibi kolpa bir haber değil ...

Nasıl bu işlerle bu kadar haşir neşir olmamıza rağmen biz "Ganso" ile "Filho" yu karıştırıyorsak , haberi yapan acemi de aynı şekilde karıştırmış...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              8JK-REAL MADRİDLE Bir Hazırlık Maçı Yapıcakmış Bar bizde Büyük Bir takımla Yapalım
              Sevilla ile yapılabilir.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Nereden bakarsan bak geçen sezondan en az 10 maç fazla oynayacağız...bu maratona sağ kanatta mental sorunları bas bas bağıran Serkan, sol kanatta da beğenmeme rağmen çok sık sakatlanan Piotr'la başlamak ? bu oyuncuların her hangi bir nedenle oynamayacağı zaman yerlerine oynayacak isimler kim ? Tayfun ve Ferhat...susuyorum.

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi olur ama Burak - CENK - Filho olsa daha süper olmaz mı?
                  Saglam olur.
                  "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nereden bakarsan bak geçen sezondan en az 10 maç fazla oynayacağız...bu maratona sağ kanatta mental sorunları bas bas bağıran Serkan, sol kanatta da beğenmeme rağmen çok sık sakatlanan Piotr'la başlamak ? bu oyuncuların her hangi bir nedenle oynamayacağı zaman yerlerine oynayacak isimler kim ? Tayfun ve Ferhat...susuyorum.
                    Murat abi , Serkan konusunda %1.000.000 katılıyorum , Piotr konusunda zaman vermemiz gerektiğini düşünüyorum . Yedeklere de sağlam adamlar transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum ...

Saygılar ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Şu Adrian transferini anlamış değilim olacaksa cok yanlış bir transfer gibi gözüküyor bence...Romaric daha mantıklı bir transfer olur hem daha üst düzey liglerde ve takımlarda oynamıs hemde oyunu çift yönlü oynayabiliyor...

ama illa 10 numara mevkine alınacak ise Adrian yerine Boşnak Haris Medunjanin'i alalım Tel-aviv'den...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nereden bakarsan bak geçen sezondan en az 10 maç fazla oynayacağız...bu maratona sağ kanatta mental sorunları bas bas bağıran Serkan, sol kanatta da beğenmeme rağmen çok sık sakatlanan Piotr'la başlamak ? bu oyuncuların her hangi bir nedenle oynamayacağı zaman yerlerine oynayacak isimler kim ? Tayfun ve Ferhat...susuyorum.
                        Murat abi öyle bir yazdın ki sanki bugün transferin son günü. Yarın Şampiyonlar Ligi maçları ertesi gün de lig başlıyor.

Yorum

• İyi bir stoper takviyesi ile bu kadronun Şampiyonlar Ligi'ni zorlayacağını düşünüyorum.Tabiki çok ekstra bir takım gelmemeli.Kalbur üstü bir takım gelirse şansımız az olur..

"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevilla ile yapılabilir.
                            Valencia da Olur
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu Adrian transferini anlamış değilim olacaksa cok yanlış bir transfer gibi gözüküyor bence...Romaric daha mantıklı bir transfer olur hem daha üst düzey liglerde ve takımlarda oynamıs hemde oyunu çift yönlü oynayabiliyor...

ama illa 10 numara mevkine alınacak ise Adrian yerine Boşnak Haris Medunjanin'i alalım Tel-aviv'den...
                              Aman hocam mümkünse kalsın İsrail'de ...

Adrian alınsın daha iyi ...

Romaric ile Adrian karşılaştırılamaz bile ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İleri üçlümüzün Burak-Jaja-Filho olmasını Burak-Cenk-Filho olmasına binlerce kez tercih ederim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X