Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şenol hoca, bizzat adrian'ı izlemeye gittiyse, kafasında jaja'yı bitirmiş demektir.
    Alakası yok abi.
    İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Günebakış gazetesinin kaynak göstermişler onlarda. Salla gitsin abi.

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      7 isterlerse nie bekliyolar ki?? Sat Umut u 4e koy üstüne 3 al sana Cenk..
      bilmiormki aga cenki alsak yeter başka bise istemem ben. formasınıda alırım

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onur
        Serkan Giray Granqvist Malik

Zokora
        Colman Biglia

Burak Cenk Paulo
        çok iyi bi kadro

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          usta bu adama devre arasında rusyadan 6,5ml avro teklif vardı . 5 ten aşagı vermezler onu bize. cenke 8 versinler alsınlar taraftarıda rahatlatsınlar ya.
          8 milyon avro az para mı, Cenk'in aynı performansı gösterebileceği garantisi var mı? Burak Cenk'ten çok daha iyi bir forvet, yap 5 yıllık sözleşme olsun bitsin.
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

usta bu adama devre arasında rusyadan 6,5ml avro teklif vardı . 5 ten aşagı vermezler onu bize. cenke 8 versinler alsınlar taraftarıda rahatlatsınlar ya.

kimse bu takima sercani as forvet olarak almaz... merak etme kesin kaliteli bir yabanci forvet alinir arti sercan alinir.... belki pawell gitmek istiyordur müsterisi vardir....veyada gs ucuza kapatamasin diye fizat artirmak icin de birseyler dönüyor olabilir....

Yorum

bilmiormki aga cenki alsak yeter başka bise istemem ben. Formasınıda alırım
              :d:d:d:d:d:d
              Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yaw arkadaş asıl parayı veren adam düşünmüyor mu bunları kafanızı yormayın siz boşverin.
                Arkadaş parayı veren veriyor da kendi parasını vermiyor ama niye kafamızı yormayalım niye boşverelim. Bu kulübü bu şekilde borçlandırmaya kimsenin hakkı yok!!!

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çok iyi bi kadro

Kardeş kadro iyi de o kadroyu oluşturmak sorun
                  Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Selçuk İnan Hatay'da bir cafede şuan yakın sayılır gitsem mı yanına Tüm Trabzonun sana selamı var desem mı

Yorum

• keske yabanci sinirlamasi kalksa.
                      Turk futbolcularin piyasasini o zaman gorurdum ben.Yok o 10 milyon euro yok su 5 milyon bu nedir abi allah askina..
                      Bu ulkede 10 milyon euro edecek kalitede bir Turk futbolcu yok.Yaziktir donen paralara.
                      Birde maaslari var tabii ki.Burda odenen paralari avrupada odeyen barca,real kalitesindeki takimlar.
                      Turk futbolunun onundeki en buyuk engel yabanci sinirlamasi.Kesinlikle kalkmasi lazim.Her gecen sezon fiyatlar daha da komiklesiyor.Yedek oynayacak adam kapiyi 1 milyon eurodan aciyor.Bursanin ucuncu forvetine 7 milyon euro fiyat cekiyorlar..
                      Bi cektirin gidin allah askina..

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alakası yok abi.

Günebakış gazetesinin kaynak göstermişler onlarda. Salla gitsin abi.

senden benim gibi korkuyorsun jaja gidecek diye... ama eger 10 milyon olayi dogruysa bence durmaz jaja....dursada oynamaz... yattara gibi elimizde patlamasinda....gitmek istiyorsa gitsin....10 milyon euro iyi para tabi cash gelecekse...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          8 milyon avro az para mı, Cenk'in aynı performansı gösterebileceği garantisi var mı? Burak Cenk'ten çok daha iyi bir forvet, yap 5 yıllık sözleşme olsun bitsin.
                          usta ben sercana 5-6 vereceklerine cenke 7-8 verilmesinden yanayım. cenk 5 yılda bu takıma çok şey katar bence. hemde şenol güneşin elinde pişecek

Yorum

• Cenk'e 7 istediklerini kim söyledi?

İbrahim Kızıl önce 20 Milyon Euro getirsinler sonra pazarlık masasına otururum demişti..

Bence Türk forvet alma fantezisinden vazgeçelim hiçbir Türk forvet bizim kadronun kalitesine yakışmaz,Kaldı ki Türk forvetlere vericeğin para ile Türkiye'yi sallıyacak forvetler getirirsin..

Yorum

• Ses getirecek bir Transfer cok iyi olur, formalar, kombineler kapis kapis gider ama Yönetim'in böyle bir derdi yok anlasilan.

Ben yabanci ve cok iyi bir Forvet istiyorum...

Cenk'e o kadar para verilmez bence.
                              En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 21:50.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selçuk İnan Hatay'da bir cafede şuan yakın sayılır gitsem mı yanına Tüm Trabzonun sana selamı var desem mı
                                Hala durman hata.

Yorum

Çalışıyor...
                                X