Bende Bravo diye düşünmüştüm,ama madridde oynuyor denilince Albiol var şuan orada oynayan Raul isimli. Ondan sordum zaten,Bravo olsa çok şaşırmam da,Albiol çok zor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kim? Yahu nerden biliyorsunuz bu kadar adamın isminiMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle525 TL mi????
bu kadar da olmaz ya
biz de ne hayaller kurmuştuk
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsrarla Simon Poulsen i gündeme getirip Sol tarafımıza aldırmalıyız.(Tabi yabancı Alınacaksa)
Ben Başladım Ufaktan.............
Tabi Buradaki Arkadaşlar da Önemli
Erdal Abi....... Takımda Tosic i izlemek istemiyorsan Poulseni Gündeme Getirelim
Ugur abi getirelimde, eger romaric ve henrique alindiysa zokoroyla birlikte yabanci sayimiz baya artiyor.
jaja-zokora-colman-romaric-paulo-glowacki-P.brozek-Pawel-cale-gabric-alanzinho...
hadi cale ve gabrici birsekilde gönderdik. nasil yapacaklar, kimi gönderecekler?
Yorum
-
FM10 ve FM11'de Romaric fiyatına göre mevkisinin en iyi özelliklere sahip oyuncusu belki de yani kendi 5 ise 20 değerinde futbolcular ancak onunla eşdeğer özelliklere sahip oluyor.Ama işte oyun olarak 1 maç kral 1 maç sahada yok enterasan oyundaki gibiyse gerçekte yine de alınır o 1'er maçlar bile yeter.Selçuk gibi değil skora katkısı baya fazla olacaktır bizde gelirse.
Yorum
Yorum