Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...r&IND=1#Icerik

Yeni transferlerimiz olduğu gibi Jaja'da takımda.

Daha gitmedi ki borsada görüşmeye başlandı demişti..belkide gitmicek..karşısık işler bırakın kafa yormayın bunlara
    BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• Asıl hedef Uğur İnceman

Antalyaspor cephesinden, Trabzonspor'un Necati'ye talip olduğu yönündeki haberlere yalanlama gelirken Karadeniz ekibinin asıl hedefinin Uğur İnceman olduğu belirtildi.

Yorum

• Heinze ismini daha yeni gördüm.
        İnşallah diyorum böyle bir tecrübeye kesinlikle ihtiyaxcımız var.
        Herşey var adamda
        Hayırlısı..
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Trabzonspor bir yandan takıma önemli katkı yapacak futbolcu transferlerini yapmaya çalışırken, diğer yandan da kulübün değerlerine uygun isimleri bünyeye katma çabası gösteriyor. Bu futbolculardan ikisinin Turgay Bahadır ve Aykut Akgün olduğu biliniyor. Bu iki isme Sivasspor’da forma giyen stoper Sedat Bayrak ile birlikte Bursaspor’la sözleşmesi sona eren eski kaptan Hüseyin Çimşir de eklendi. Sedat’ın Egemen’den boşalan stoper eksiğini gidereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Hüseyin’in de takımı kucaklayacak bir ağabey pozisyonuna sahip olması büyük avantaj olarak kabul ediliyor.

http://gunebakis.com.tr/haber.php?id...a_yat%C4%B1yor
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...r&IND=1#Icerik

Yeni transferlerimiz olduğu gibi Jaja'da takımda.
            İnşallah bir terslik olur da Jaja takımda kalır...Avrupa kupalarında oynadıktan sonra elimizi öpene 7-8 milyon Euro'ya satarız zaten...

Yorum

• Birtan jaja gitti bunu kabullen artık , git çık gez çekirdek felan çitle senin piskoloji gitmiş baya , yazdıklarını okuyunca üzülüyorum. Bunu sosyal aktivite ile atlatabilirsin azcıkda olsa unutabilirsin mesela ben umutu unutuyorum çoğu zaman.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onlar sadece Türkçe Eğitim veriyorlar, kritik nokta bu zaten. Yönetimin bahsettiği kolej böyle bir şey değildir, çünkü o iş kulübün yapacağı iş değil, şehrin dinamikleriyle alakalı bir olay. Hadi şimdi diyelim çok Polonyalı oyuncumuz var diye kolejimizde Lehçe eğitim vermeye başladık, 15 tane hoca bulduk (mümkün değil ama diyelim bulduk). Seneye bu Polonyalılar gönderilip yerine Ukraynalılar alınınca ne olacak?.. Binbir zahmetle bulup dünyanın dört bir yanından ikna edip getirdiğin öğretmenleri kapı dışarı edip Ukrayna dili bilen muadillerini mi arayacağız?..
                O kadar da değil be abi ...

Ortak dillerden biriyle eğitim veren bir okul olsa yeterli ...

İngilizce , Almanca ve ya Fransızca eğitim veren sağlam altyapılı bir okul olsa yeterlidir dye düşünüyorum...

Aranan Robert Koleji , Fransız ve ya Alman Lisesi gibi bir oluşum sanırım...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor bir yandan takıma önemli katkı yapacak futbolcu transferlerini yapmaya çalışırken, diğer yandan da kulübün değerlerine uygun isimleri bünyeye katma çabası gösteriyor. Bu futbolculardan ikisinin Turgay Bahadır ve Aykut Akgün olduğu biliniyor. Bu iki isme Sivasspor’da forma giyen stoper Sedat Bayrak ile birlikte Bursaspor’la sözleşmesi sona eren eski kaptan Hüseyin Çimşir de eklendi. Sedat’ın Egemen’den boşalan stoper eksiğini gidereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Hüseyin’in de takımı kucaklayacak bir ağabey pozisyonuna sahip olması büyük avantaj olarak kabul ediliyor.

http://gunebakis.com.tr/haber.php?id...a_yat%C4%B1yor
                  lütfen şu habere inanıp da yorum yapmasın kimse allah aşkına.ilgilenilen isimleri söyledi zaten uğur abi lüzumsuz gerilmeye gerek yok.
                  "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen ..
                    Ah be Hüseyin ..

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulna sırf bu kadar uğraşıldı diye "Lanet olsun gelsin" diyorum yahu ...

Ne menem bir şeymiş bu Adrian...
                      Hacı güven bana lanet okuma...
                      zaten bazı şeyleri kabullendik(fahiş menajerlik ücretleri vs) biz topuna bakalım adamın...ve o kısmı da gayet iyi...rahat olalım derim..zira o 4 milyon birine verilecek...kızmış mermi namluda durmaz derler
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Gece yatarken Heinze hayali ile yatmak..

Sabah kalkıp foruma girince Hüseyin Çimşir, Uğur İnceman isimleriyle karşılaşmak..

O da güzel.

Yorum

• Sezer Badur, Barış Ataş, Barış Özbek, Zokora. Adı geçen isimler ise Uğur İnceman, Hüseyin Çimşir... Bilin bakalım bu kadro en iyi hangi teknik direktörün elinde iş yapar !..
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Bende acaba Hüseyin ne ara gündeme gelecek diye bekliyordum merakla.Büyük gün bugün.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hacı güven bana lanet okuma...
                              zaten bazı şeyleri kabullendik(fahiş menajerlik ücretleri vs) biz topuna bakalım adamın...ve o kısmı da gayet iyi...rahat olalım derim..zira o 4 milyon birine verilecek...kızmış mermi namluda durmaz derler
                              Harbiden 4 M gıdıklıyor bunları dökecekler şu çingeneye ...

Ne diyelim hayırlı olsun ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Zafer Yelen hala bizim sözleşmeli futbolcumuz mu?
                                Always Trabzon!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X