Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Paulo haberine kimler inandı.

Araştıran arkadaşlar nasıl neden niçin haber yapıldığının anlamışlardır.

Her Transfer döneminde Eğer transfer ettiğimiz oyuncu isim değilse bu tarz haberler yapılır,yaptırtılır....

Bu tamamiyle taraftarı yumuşatma,gaz alma,rahatlatma politikasıdır.......
    haber veya oyuncunun isim olması önemli değil.. bu oyuncu takip edilerekmi alındı? bu konu hakkında bilginiz varmı?
    saygılar...

Yorum

• turgay bahadır mı? bu adamı ararsak umutu bile ararız.bursada bile oynayamayan bu adamın trabzonda ne işi var...
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

Her Transfer döneminde Eğer transfer ettiğimiz oyuncu isim değilse bu tarz haberler yapılır,yaptırtılır....

Tabi böyle bir olay (eğer doğruysa) yönetimin transfer prolitika(!)sının yanlışlığını gözler önüne sermeye yeterli.

Yorum

Yönetim mi yaptırıyor yani ?
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• O kadar da değil ...

Bana göre basit bir hata , acemi bir gazetecinin işgüzarlığı ...

Ortaya çıkacağı besbelli ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Filho - Sercan - Burak hatti nasil olur sizce ?
              "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• ismi geçen isimlerle nası gruplara kalıcaz nası ligde kafaya oynicaz hoş ismi geçenlerin kaçını alabilcez =/

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yok bu adam gibisi gelmedi ve de gelmez diyorum...

Günümüzde bu stil de topçu bile yok

Yorum

• Takımın en ciddi eksiği savunmadayken hala daha ortasahaya "isimli" oyuncu aramamız gerçekten üzüntü verici...

Jaja gelecekse hücum hattında yeni transfere gerek yok, gelmeyecekse yerine en az onun kalitesinde bir isim alınmalı. Yerli, genç isimler tabiki her mevkiye alınabilir.

Fakat Jaja'dan bağımsız bir stoper, hatta her iki bekte de problemimiz var...
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• -------------------- Onur -----------------

Serkan ----- Giray ----- xxxxx ---- G.Süzen

Burak ------ Zokora ---- Romaric --- Ozan ---

----------------- Jaja ----------------------

----------------- Cenk ----------------------

Cenk yerine Pualo .
                      Romaric yerine Colman'da yazılabilir .

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haber veya oyuncunun isim olması önemli değil.. bu oyuncu takip edilerekmi alındı? bu konu hakkında bilginiz varmı?
                        saygılar...
                        Başkan İzlem Komitesi izledi diyor.........

Bilgiler Adnan Demirin önerdiğini gösteriyor.....

oyuncuya lafım yok neden böyle söyleniyor anlayamıyorum....
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Filho - Sercan - Burak hatti nasil olur sizce ?
                          İyi olur ama Burak - CENK - Filho olsa daha süper olmaz mı?
                          Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Benim anlamadığım Ceyhun'la opsiyonlu sözleşme yapıyorsun. Diyorsun ki opsiyonu bende, istersem tek taraflı uzatırım. Opsiyonu kullansan futbolcu senelik ne kadar alacak? 500 bin € mu? Ne kadar? Peki şimdi ne diyorsun? Opsiyonu kullanmadık eğer anlaşmak istiyorsa kendisine önerdiğimiz rakamı kabul etsin. Peki önerilen rakam ne kadar? Peki yerine alacağın Barış Özbek'e teklifin ne kadar?
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O kadar da değil ...

Bana göre basit bir hata , acemi bir gazetecinin işgüzarlığı ...

Ortaya çıkacağı besbelli ...
                              Katılıyorum..
                              Öyle ki, Yunus Emre Sel dahi o haberi dayanak yaparak twitter'dan paylaştı ve sonrasında düzeltti..

Olay, ilk yapanın iş bilmezliği, diğer haber yapanların araştırmamalarından kaynaklı.. Yönetimle uzaktan yakından alakası olduğunu sanmıyorum.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• eğer jajayı 7-8 e verip cenke 5-6 verceklerse yılın kazığını kendi kendimize atmış oluruz. jaja disiplinsiz evet ama jajanın en kötü hali bile cenkten daha etkilidir. mevkileri farklı diyebilirsiniz ama ileri üçlüyü paulo jaja burak şeklinde oluşturusak jaja cenkin attığının 2 katını atacağına inanıyorum.
                                SABIR = BAŞARI

Yorum

Çalışıyor...
                                X