Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur
    Serkan Giray Kyrgiakos Piotr

Burak Colman Zokora Ozan

Jaja Kanoute

Olur mu ?
    1

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kanute haberini bir tek Yunus Emre mi yapmış? Yunus a sordum neye dayanarak yaptın diye İspanyol ve Fransız basını diyor var mı oralarda böyle haber?
      Kendisi ayıp ediyor yönetime. Böyle kesin bir dille haber yapıyor, Kanoute gelmek istiyor felan yazıyor. Sonra oyuncu gelmeyince millet yönetime sallıyor.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu Pawel'in şahsı,golcülüğü kariyeri değil mesele...
        mesele 2 kez devre arası görünen ışık için doğru hamlenin yapılamaması...
        birinde Alan birinde Pawel...
        Sonra günah keçisi Gökhan ve Umut oldu...

Diyorum ki devre arası 2/3 milyon euro'ya sene sonuna kadar Klose-Kanoute'yi alabilir miydik? Napoli-Maradona olayını kullanarak hikayemizi anlatarak...
        Yapardık ta bunlar Pawel'in sırtından ve bu başlıktan olmaz.
        Kaçan şampiyonlukta yönetime ve hocaya o kadar kızıyorum ki fenerin pisliklerini bile unutyorum bazen,ama her olayı da oraya bağlamak şık olmuyor.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şu Young Boys, Twente, Porto olmak saçmalığını bırakın. Ligdeki 34 maçın en az 30'una galibiyet amacıyla çıkan bir takım genç yabancıları alıp da yetiştiremez. Bizim yapmamız gereken kaliteli bir yerli iskelet kurduktan sonra bunları 28-32 yaş arası kaliteli ve tecrübeli yabancılar ile tamamlamaktır.

Yorum

Kanute haberini bir tek Yunus Emre mi yapmış? Yunus a sordum neye dayanarak yaptın diye İspanyol ve Fransız basını diyor var mı oralarda böyle haber?
            El Sevilla pide 1,5 millones por el traspaso de Kanouté

Ha rechazado ofertas de Arabia Saudí y del Trabzonspor

Las horas de Kanouté en el Sevilla están contadas. El delantero de Mali está cerca de cerrar su traspaso a la Premier League de Qatar. Son varios los equipos que están dispuestos a hacer un esfuerzo económico para contratar al sevillista, aunque el que lo tiene más avanzado es el Al-Saad, uno de los equipos más laureados del emirato, que cuenta en sus filas con el marfileño Kader Keita y que ha disputado este año la Liga de Campeones de Asia.

Kanouté tenía muy claro su deseo de cambiar de aires este verano. Quiere probar nuevas experiencias y desde el principio tuvo definido que uno de los destinos deseados era Qatar. Por este motivo, ha rechazado en las últimas horas suculentas propuetas que le han llegado desde Arabia Saudí y del Trabzonspor, equipo muy ligado al Sevilla estos días por el traspaso de Didier Zokora. Kanouté puso sus condiciones y se sentó a esperar a que alguien las aceptara. Y así ha sido. El conjunto qatarí está dispuesto a poner encima de la mesa un contrato para el punta de 7 millones de euros por dos temporadas. Una oferta absolutamente irrechazable.

Las negociaciones están bastante avanzadas y la operación podría cerrarse en las próximas horas. Y es que tampoco habrá problemas con la tercera pata de este acuerdo. El Sevilla no pondrá demasiadas trabas a la marcha de una de las grandes leyendas de la historia de la entidad. El club no está dispuesto a darle la carta de libertad a Kanouté, ya que entiende que es un futbolista que, pese a sus 33 años, aún tiene un valor importante en el mercado, pero tampoco exige una cantidad desorbitada. Concretamente, la entidad hispalense pide alrededor de 1,5 millones de euros, una cifra a la que los qataríes deberían llegar sin problemas en las próximas horas.

La marcha de Kanouté, eso sí, no significa que el jugador vaya a quedar desvinculado de por vida del Sevilla. Es más, las puertas del club seguirán completamente abiertas por si quiere volver cuando termine su singladura como futbolista y pase a los despachos. De hecho, el propio Kanouté tiene negocios personales abiertos en Sevilla que seguirá dirigiendo desde la distancia. Es decir, estamos hablando de un hasta luego más que de un adiós definitivo de la estrella nervionense.

La posible llegada de Kanouté a Qatar ha provocado una auténtica revolución en la nación árabe. De hecho, el jugador del Sevilla ha sido portada durante varios días de la web oficial de la Federación nacional de fútbol del país. La razón de ir a Qatar en lugar de Arabia Saudí, pese a que el dinero que se maneja es bastante parecido, se debe a que se trata de un país bastante más abierto desde el punto de vista cultural y religioso.

Rodri, en la agenda del Depor
            Mientras tanto, otro de los delanteros del Sevilla, el canterano Rodri, está en la agenda del Deportivo de la Coruña para la próxima temporada. Es uno de sus objetivos para dotar a la plantilla del gol del que ha carecido precisamente esta temporada. Eso sí, todo estará en función de lo que ocurra con el filial sevillista, que hoy juega contra el Guadalajara la eliminatoria de ascenso. Si el Sevilla Atlético asciende, Rodri no irá al Depor.

Marca

Düne ait bir haber.

Kanoute Sevilla'da pideleri 1,5 euroya yaptırıyormuş. Acaba gideceğim yerde ne kadar yaptırırım diye düşünüyormuş.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4 milyon Ozan'a değer mi bilmiyorum ama gelirse sol açıkta direkt oynar.

Ozan , adam eksiltme ve ofansif özelliklerinin yanında defansif özellikleri de olan bir oyuncu.

Bursasporlu bir arkadaşım Ozan'ın bir süre düşüşte olduğunu sananlar olduğunu söylemişti ve hatta o sırada Ozan'ın düşüşte olmadığını aslında Ertuğrul hocanın onu biraz da defansa yönelik geliştirdiğini söyledi.Bu yüzden de düşüşte gözüküyormuş.

Yani bu özelliklerinin yanında yerli olması da bir + dır bence.

Para kısmı hakkında yorum yapmak istemiyorum ama sol kanadımızı çözer bence.

Orhan şam 3,5 , M.Pektemek 4 gibi rakamların yanında Ozan'a 4 sırıtmaz herhalde.Biraz pazarlıkla daha aşağı da çekilebilr.

Ancak Ertuğrul hocanın satacağını düşünmüyorum.

Benim Halamınoğlu (oda Trabzonsporlu) geçen sene boyunca Ozan İpek'in asistanlığını yaptı. Bu vesile ile Ozan'ın neredeyse bütün maçlarını izledim Ofansif anlamda ve Defansif anlamda gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum. Defansa yardımı azımsanmayacak bir derecede. Belli bir çizgisi var ve o çizginin altına hiç düşmüyor.

Kişilik olarak Halaoğlu'nun söylediğine göre mükemmel bir insanmış.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Muhammed, aynen katılıyorum kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendisi ayıp ediyor yönetime. Böyle kesin bir dille haber yapıyor, Kanoute gelmek istiyor felan yazıyor. Sonra oyuncu gelmeyince millet yönetime sallıyor.
                  Katılıyorum. Ben Yunus Emre abinin de bir şeylerden haberi var diye tahmin etmiştim. Bence Kanouté transferinin olasılığı azaldı bu bilgiyle beraber. İspanya ve Fransa'da haberler var ama ne kadar doğru bilinmez..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur
                    Serkan Giray Kyrgiakos Piotr

Burak Colman Zokora Ozan

Jaja Kanoute

Olur mu ?
                    Olmaz. Ölür bu kadro. Her maç en az 3-4 gol atmalıyız ki kazanalım.

Böyle bir kadroyla başarı sağlamak biraz zor gibi.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim Halamınoğlu (oda Trabzonsporlu) geçen sene boyunca Ozan İpek'in asistanlığını yaptı. Bu vesile ile Ozan'ın neredeyse bütün maçlarını izledim Ofansif anlamda ve Defansif anlamda gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum. Defansa yardımı azımsanmayacak bir derecede. Belli bir çizgisi var ve o çizginin altına hiç düşmüyor.

Kişilik olarak Halaoğlu'nun söylediğine göre mükemmel bir insanmış.
                      Ne diyelim abi , umarım gerçekleşir ancak ben pek ümitli değilim ,

Hayırlısı...
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğur Boral eskisi gibi değil,kimse beklemesin Fener-Sevilla maçındaki gibi bir Uğur Boral bir daha görünecek..Alvesi perişan etmişti...
                        Uğur Boral mı ? Türk futbolunun en yeteneksiz futbolcularında top 10'dadır bence... Bizim takıma mümkünse yedek bile olmasın. Belki yıldız takımda oynar
                        Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Geçen sezondaki var olan eksiklikleri giderme yoluna gitmeliyiz.Defansımızın sol tarafı hücuma çıkamıyordu.Bunda oyuncu yapısından ziyade orta sahamızda sol bölgeyi kullanan oyuncumuzun olmaması etkiliydi, bana göre.Piotr, hücuma destek verebilir.Yerli bir alternatif bulmalıyız.Defansımızın göbeği bence sağlamdı.Egemen'in gitmesiyle oluşan boşluğu çok iyi bir yabancı stoperle (hızlı,çevik, teknik ve de ahlaklı )kapatmalıyız.Diğer defans oyuncuları olduğu gibi durmalı.Çünkü defans bir uyum işidir.
                          Orta sahamız pas konusunda etkiliyken hız, top taşıma,top kapma ve prese direnç alanlarında zayıftı.Selçuk'un yerine gelen Zoka bu eksiklikleri giderebilir;fakat Colman kalacaksa yanlarında oynayacak diğer oyuncu Ozan tarzında olabilir.Yine aynı tarz oyuncu alacaksak sıkıntımız devam eder.
                          Forvetimiz hareketli iken son vuruşlarda eksikti.Şenol Hoca, hareketli, defansın arkasına sarkabilen oyuncları istiyor.Bir de Türkiye'de kapana defansları açmak için arada sırada kullanabileceği ceza alanı golcüsünün kadroda olmasını istiyor.Bunun için Park, Henrike tarzı oyuncuları tercih edeceğini düşünüyorum.
                          Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• Kampın başlamasına 14 gün var.Bizim yönetim bir değişiklik yapıp transferi kamp başlamadan bitirebilecek mi çok merak ediyorum...Kampa tam kadro başlamak hem psikolojik hem de hazırlık açısından çok önemli bence...
                            BÜLENT

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu Young Boys, Twente, Porto olmak saçmalığını bırakın. Ligdeki 34 maçın en az 30'una galibiyet amacıyla çıkan bir takım genç yabancıları alıp da yetiştiremez. Bizim yapmamız gereken kaliteli bir yerli iskelet kurduktan sonra bunları 28-32 yaş arası kaliteli ve tecrübeli yabancılar ile tamamlamaktır.

Açılın ulan...

Ne sert bir girişti böyle Muhammet

Yorum

Ozan için 4 milyondan aşağı inmiyorlar...Değer mi bilmiyorum?
                                Normalde değmez. Ama yerli oyuncu piyasasındaki rakamlar malum. Serdar Kesimal, Orhan Şam ve Mustafa Pektemek için verilen paralara bakılırsa Bursa'nın da Ozan için 4 milyon istemesi gayet doğal, hatta az bile istiyor

Yazılanlara göre Ozan bize gelmek istiyor. Mukavele de uzatmadığı için Bursa'nın Ozan'ı bu sene satması lazım, eğer para kazanmak istiyorlarsa. O nedenle bu transferde çok acele etmeden fiyatın biraz daha düşmesi beklenebilir.
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X