Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Adrian ille de alınacak gibi.

Jaja varım diyor da, hoca ne diyor acaba? Yana yana orta sahaya adam arıyoruz.

Çok ilginç...

Yorum

• Klose olayi ne oldu neden olumlu veya olumsuz olarak netlesemedi hala
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ayrıca ben Pawel'den çok ümitliyim. Takımla beraber bir kamp geçirsin, forma şansı bulunca değerlendirecektir. Yabana atılacak bir oyuncu değil.
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jester, bir durum değerlendirmesi alabilirmiyim anlaşıldı yine yazmayacaksın özelden gönderirsen sevinirim
          Abi, Jester Abi kim? Çok gizemli gelmekte bana
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• başkan ispanyada mı? hava yolları istihbaratı yok mu?

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Klose olayi ne oldu neden olumlu veya olumsuz olarak netlesemedi hala
              Klose olmayacak galiba , Trabzon'da Alman okulu yokmuş ,

Kanoute ile ilgileniyoruz ancak arap takımlarının ciddi teklifi var ...
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Alper potuk herkesin gozdesi olmus ama alper potugun gozdesi esesmis. Twitterin yalancisiyim alperpotuk6 twit adresi..
                #!/bin/bash

Yorum

• Başkan yurt dışına akşam gidecek...Alper meselesinde Eskişehir direniyor Alper gelmeyi istiyor ( son ve kesin bilgi)....Eskişehir de satmayacağız diyor....

Ozan için 4 milyondan aşağı inmiyorlar...Değer mi bilmiyorum?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Klose olmayacak galiba , Trabzon'da Alman okulu yokmuş ,

Kanoute ile ilgileniyoruz ancak arap takımlarının ciddi teklifi var ...
                    Trabzon'da sadece Alman okulu degil yabanci dille egitim veren bir okul yok malesef ama onu halledeceklerdi 2 cozum sundular Klose'ye Song gibi ya da ozel ogretmen tarzi.. Insallah olur diyelim ama 2 gundur hicbir haber yok bari olmadi desinler de rahatlayalim..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Erdal abi orda da dolaplar dönüyor...
                      Biz de olmaz ise onlarla yarışırız diyorum
                      Türkiye de hiç bir kulübün transfer politikası doğru demedim aksine Kayseri'yi nasıl eleştirdiğim önceki mesajlarımda var...
                      Verdiğin örnekler pek yerinde olmadı ama abi güiza için ödendiği iddaa edilen rakamın 9 milyon doları mallorca kulübünün kasasına girmiş belgeli ispatlı...
                      Bilica neye karşılık alındı zaten biliyoruz...Emenike gibi...
                      Adnan Sezgin diyorum abi.15 sene önce vergi iadesinden medet uman zavallı bir adam..giderayak vurgun gerekliydi zira bir daha o kulüpten içeri giremeyecek buyrun Stancu-Yekta-Culio
                      Young Boys,Porto olmak var diyorum...

Ayrıca sen unuttun belki ama birde Bursaspor'un başına gelenler var bu sene...steinertler insualar nunezler
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon'da sadece Alman okulu degil yabanci dille egitim veren bir okul yok malesef ama onu halledeceklerdi 2 cozum sundular Klose'ye Song gibi ya da ozel ogretmen tarzi.. Insallah olur diyelim ama 2 gundur hicbir haber yok bari olmadi desinler de rahatlayalim..
                        Hayırlısı diyelim abi ancak olacağı varsa hele ki o teklife bu zamana kadar olurdu bence ...
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          JaJa, Colman , Glowacki ve Engin Baytar

4 oyuncuya güvenerek alternatif oluşturmadan yola devam etmek çok tehlikeli.
                          Jaja ==> Alanzinho

Engin ==> Sercan ve Eren onun yerine oynayabiliyor ama kalitelerini bilmiyorum.

Bana göre Glowacki'nin kendisi alternatif olmalı.

Colman==> Yok.
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Romaric bence çok önemli bir potansiyel ama bu potansiyeli ne yazık ki yeterince kullanamadı. Adam eksiltiyor pas yüzdesi de yüksek uzun top da atabiliyor bu konularda başarılı duran toplarda da iyi ayrıca skora da katkısı iyi tek eksiği hamlelerde ağır kalması ben pres karşısında çok etkili olduğunu düşünmüyorum en büyük zaafları bunlar. Pres karşısında etkili olan iyi top saklayan seri oynayan ve sol kanadı da kullanabilen bir oyuncu bulursak nokta transfer yapmış oluruz Hoca da böyle bir oyuncu arayışında.
                            Hocanın arıyor dediğin mevki Alan'ın mevkisini işaret ediyor tam tamına.
                            Evet Ali'miz iyi niyetli ama beklentilerin semtinden geçemedi.
                            Şimdi ise hocanın işi zor,Alan'ı iyi bir paraya okutacak onu aratmayacak oyuncu bulacak.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 4 milyon Ozan için iyi gibi daha ucuzu olmaz bence.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Türkiye Ligine hastayım ya önüne gelen milyon avrolar istiyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X