Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer muhabbeti yüzünden büroda iş yapamıyorum.Cuma ve C.tesi bomba patlayacak dendi birşey patlamadı(İçimizde patlayanı saymazsak).Madem olmayacak insanları bu beklenti içine sokmaya ne hakkınız var.Peki elde ne var? Zokora,Eren,Sercan.

Romaric,Kanoute,Klose,Turgay,Ozan ve Henrique belirsiz.
    En son Bdeniz_61 tarafından düzenlendi; 06.06.2011, 15:39.

Yorum

• kanute yararlı olur mu sorusu önemli..isim olarak süper..ispanya da bu sezon fena da değildi..

ama türkiye ile ispanya futbolu arasında çok fark var..orada kimse mücadelede bileğine vurmaz..kimse beline sarılmaz..kimse seni oynatmamaya çalışmaz..kanute fizik olarak düşüşte.
      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bencede Ozan dan birsey olmaz beyler, çalım kabiliyeti zayıf, defansif anlayışı da Yattara'dan farklı olmasa gerek.
        Çok izlemişsiniz!

Bence tam aksine Ozan tam anlamıyla İleri Geri Sağlam bir Orta saha oyuncusu.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aykut Akgün ne olacak?
          O 7. madde sanırım abi.
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Kanoute de olmaz Klose de.

Kanoute'de yılda 3,5 milyon €'yu reddedecek kadar heyecan kaldığına ihtimal vermiyorum.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eski takım arkadaşı Zokora'nın, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra gördüğü yakın ilgiden de haberdar olan Kanoute, Müslüman bir ülke oluşu nedeniyle de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.

Bu yinede önemli bir ayrıntı.
              Arap takımı çok para vermiş tek derdi para değilse bize gelebilir tabi neden olmasın

Yorum

• Uzun yıllardır net sol ayağı olan fizik gücü yüksek devamlılığı olan bir sol açık görmediğimiz için Ozan çarpması yaşıyoruz...

Sahi Diego Capel nasıl bir oyuncu :?
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• El Hamdoui transferinden neden vazgeçildi bilmiyorum.

Ama liste başı olması gerekn isim El Hamdoui...

Yorum

• 4-5 saattir ne bi duyum ne bi twit var fırtına öncesi bi sessizlik mi acaba
                    TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uzun yıllardır net sol ayağı olan fizik gücü yüksek devamlılığı olan bir sol açık görmediğimiz için Ozan çarpması yaşıyoruz...

Yetenekli teknik bir oyuncu ama İSTİKRARSIZ.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Şenol Hocanın Ozanı bu kadar istemesinin sebebini tam olarak anlamadım solda Engin ve Eren var.Hoca ya Eren'e tam olarak güvenemiyo yada Engini orta sahada düşünüyor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yetenekli teknik bir oyuncu ama İSTİKRARSIZ.
                          DiegoCapel mi?
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Engin taraftarımızın düşündüğü gibi yetenekli bir oyuncu değil kesinlikle. Yetenek sadece ayak ile olmuyor. Düz mantık kurulduğunda Engin'in ayağına top yakışıyor, çalım atabiliyor o zaman yeteneklidir. Yok öyle birşey. Mental olarak nerede ne yapacağı bilmeyen bir oyuncu. Topu sürerken tek yapabildiği elini 2 yana açarak nereye topu atayım hareketi başkada birşey yok. 6-7 sezondur hücum oyuncusu olarak Süper Lig'te oynuyor da madem bu kadar yetenekli kaç gol atmış kaç asist yapmış merak ediyorum.
                            Yetenek sadece çalım atma değil elbette.Ama Engin'de olanlar çok az oyuncuda var. Trabzonspor'a hizmet ederken ne yapacağını şaşırıyor. Kendisini bile tanıyamıyor sahada.Böyle olunca herkes yaramaz Engin olarak isim takar tabi. Ama bu sezon hatalarından ders alıp oyununu oynamalı.Aksi durumda kapıya konulacağını biliyor.Ben bu sene Engin'e güveniyorum.

Yorum

• Alper konusunda sıkıntı menejerler ... Bizle çok alakası yok

Alper gelmeyi çok istiyor bunu önceden de çok yazdım , ama sıkıntı aşılır mı ?

Zor açıkcası , yazık oluyor çocuga ...umarım alırız iyi oyuncu

Ozana 5 diyorlardı demek 4 e inmişler

Yarın sabah gider alırım

Hayret ediyorum bizim taraftara bazen , ilginç dogrusu

Ozan iyi değil çok iyi oyuncu ve yaşı da genç

Aradan Turgayı da kaparsak çok iyi olur

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzun yıllardır net sol ayağı olan fizik gücü yüksek devamlılığı olan bir sol açık görmediğimiz için Ozan çarpması yaşıyoruz...

uğur boralın yabancı versiyonu
                                TRABZON SPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X