Israrla Sercan ı alacağız diyor Bursa da yaşayan bir arkadaş...Ben de Ozan gelsin Sercan kalsın diyorum...Turgay la Ozan kafi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle478 dk , 2 gol 3 asist ,
Hala millet yazmıyor onu haklısın.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsrarla Sercan ı alacağız diyor Bursa da yaşayan bir arkadaş...Ben de Ozan gelsin Sercan kalsın diyorum...Turgay la Ozan kafi....
Ozan gelsin yeter..."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi yerlerde Batuhan Karadenizi istiyorum ben onu adam ederim demis ins. haber dogrudur, potansiyeli cok yuksek bi oyuncu ve cokda maliyetli olmaz...
Forvete yerli adaylarim Batuhan Karadeniz yada suan bosa cikan Mehmet Yildiz, bence alinicak yerli forvetin maliyeti dusuk olmali cunku cogunlukla yabanci kontenjaninda sorun olmazsa yedek beklicekdir...
İnşallah almayız Batuhan'ı..Çok karaktersiz bir futbolcu, öyle adamları istemiyoruz takımımızda... Zaten gelse bile Şenol Güneş 1 hafta içinde kadro dışı bırakır... Mehmet Yıldız gelse ii olur.. Bence cok ii futbolcu.. Cenk'ten sonra alabileceğimiz en ii yerli forvet...
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Fırtına'ya son aday!
Bordo-Mavililer’in hücuma dönük orta saha mevkiinde görev yapacak oyuncu arayışları devam ediyor
06/06/11 10:53
Birçok futbolcuyu göndemine alan Trabzonspor yönetimi, transfer listesinin en tepesinde Polonyalı Adrian Mierzejewski ismini tutuyor. Bu oyuncu için daha önce de girişimlerde bulunan Fırtına'nın yeniden düğmeye bastığı öğrenildi.
Polonya’nın Polonia Warsaw takımı yetkilileriyle 1-2 gün içinde tekrar bir araya gelecek olan yöneticiler, Mierzejewski’nin takımdan ayrılmasını istemeyen kulüp başkanını ikna etmeye çalışacak. Şenol Güneş’in de Polonyalı futbolcuyu kesinlikle takımda görmek istediğini yöneticilere bildirdiği öğrenildi.
DEVLER LİGİ KOZU KULLANILACAK
Polonya Milli Takımı’nın Arjantin’le dün oynadığı özelmaçta Adrian Mierzejewski’yi çıplak gözle takip ettikleri öğrenilen izleme komitesinin, Arjantin filelerine bir de gol bırakan oyuncunun alınması yönünde yönetime rapor sundukları belirtildi.
2014 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi olduğu bilinen oyuncuyu ikna etmek için Şampiyonlar Ligi kozunu kullanacakları öğrenilen Trabzonsporlu yetkililerin, para konusunda da sorun çıkarmayacakları ifade edildi. 25 yaşındaki futbolcunun takıma kazandırılması halinde Bordo- Mavililier’in orta saha sorununu tamamen ortadan kaldıracakları ve diğer transferlere ağırlık verecekleri kaydedildi
HTSPOR/ Haluk AYYILDIZOluklar çift birinden nur akar, birinden kir...
Yorum
-
----------------------- Onur --------------------------
--- Serkan ------- Giray ---- Glowacki ------- Piotr ----
---------------------- Zokora ------------------------
------- Burak ---------- Jaja ----------- Olcan --------
------------ Kanoute ---------- Henrique --------------
Yedekler:
Tolga
Mustafa Yumlu
Tayfun
Colman/Alanzinho
Ramoric
Engin
Türk ForvetBORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
Fırtına 'savunma' istiyor!
Transfer çalışmalarında orta saha ve forvet hattına yönelen Trabzonspor, defansa da takviye yapmak için atağa kalktı
06/06/11 09:19
HTSPOR
Hedeflediği futbolcular arasında 2 oyuncu üzerinde duran ve bunlardan hangisini tercih edeceği konusunda kararsız kalan Trabzonsporlu yöneticilerin, çalışmalarına devam ettiği belirtildi.
İlk olarak Genk takımında oynayan Calvin Anele Ngcongca’yı takip eden Trabzonspor’un karar verilmesi halinde 23 yaşındaki Güney Afrikalı futbolcu için 2.5 milyon Euro ile Belçika takımının kapısına çalacağı kaydedildi.
Bu ismin yanı sıra Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyen 29 yaşındaki Slovak Jan Durica’yı da listeye ekleyen Bordo-Mavililer’in iki oyuncudan birini tercih edeceği belirtildi. Ancak transferde Durica’ya nazaran Ngcongca’nın daha genç ve defansın her bölgesinde oynayabilmesinden dolayı ağır bastığı bildirildi.
Bu iki futbolcudan hangisinin transfer edileceği konusunda son kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği ve transferin 1 hafta içinde netleşeceği gelen bilgiler arasında.
SOLA FAVORİ AMMAR JAMAL
Bu aradaCale’nin takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Trabzonspor, sol bek arayışlarına da devam ediyor. Cristian Fuchs’ın yanı sıra Sırp Tosic ve İsveçli Oscar
Wendt’i gündemine alan Bordo-Mavililer’in bu bölge için son adayı İsviçre’nin Young
Boyslu Ammar Jemal olmuştu. 24 yaşındaki Tunuslu oyuncunun transfer edilecek
isimler arasında favori olduğu belirtildi.En son 7 AHMET 7 tarafından düzenlendi; 06.06.2011, 19:28.Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...
Yorum
Yorum