Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sene sonuna kalırsa o iş olmaz.

İstanbullular havada kapar onu.
    Samimiyet, bu forma için oynama isteği hakettiği ücret vs...
    Söz senettir ama Ozan'ı tanımıyorum yapar mı öyle bir şey bilmiyorum...
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Stepanov'u doğru dürüst izleyebilseydik bu sezon belki bi yorum yapardık hakkında ama bazı izleyen taraftarlarımıza göre eski Stepanov değilmiş form olarak.

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ilk sampiyonlar ligi onelememiz ne zaman beyler??
        27-28 Temmuz diye biliyorum abi.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam başkan hepsinden vageçtim.

solbek,stoper ve sağ bek al.

Birde Alper'le Ozan'ı al bu konu kapansın...
          valla doğru diyorsun alper, ozan alınsın sonra kimi alırsa alsın istiyosa sabriyi alsın gsden. şu iki topcuyu alsında

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ulusal medyanin % 70 i zaten 3 kizkardesler odakli oldugu icin bosverin onlari... Biz sampiyonlar liginde basaridan basariya kosarken, cildiricaklar hepsi... hurriyet zaten 20 senedir bize karsi...
            Ne olursa olsun bunu hürriyet.com.tr bilerek ve kasıtlı olarak yapıyor..

KANOUTE gibi futbolcu lazlari napsin ))

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Klose için yapılan transfer girişimlerinin ardından gözünü İspanya'ya çevirdi. Romaric'i transfer etmek için İspanya'ya...

Bu yorumu onaylayan biri ırkçıdır.. Haddini bildirmek lazım..
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Afedersin ama kimse kapmaz Ozan'ı. Yetenek bakımından sıfır bir adam ya, ne birebirde adam geçiyor ne yaratıcılık var. Çizgi üzerinden dümdüz gidip gelir bütün maç. Artık böyle futbolcuların devri kapanıyor, Olcan gibi Engin gibi yetenekli, adam eksiltebilen kanat adamlarına ihtiyaç var. Kimi kesecek Allah aşkına İstanbul takımlarında hangi kanat oyuncusundan daha iyi.

Yahu adamlarda öylebir anlayış mı var?

Bjk'nin halini görmüy musun adamlarda ki stoper sayısına bak hala KEmalle ilgileniyorlar.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim meselem Pawel değil Fatih kardeşim hakikaten değil benim tek derdim Avrupalı Trabzonspor...
                Karşı görüş bildiren arkadaşlar benden önce yazılan muhtemel 11'leri inceleyelim kim kimi nereye koyuyor görelim...Kimin neler söylediğine de bakalım...sonra daha sağlıklı bir durum değerlendirmesi yapalım...
                Ne çıkacağı belli olmayan Filho'yu bile 11 yazan var yahu
                Ben de bunu diyorum işte ... Avrupada tur bekliyoruz , gruplara kalmayı istiyoruz . Forvetimiz Pawel , Umut , plasesi Filho ...

Vizyon meselesi arkadaş ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Eski takım arkadaşı Zokora'nın, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra gördüğü yakın ilgiden de haberdar olan Kanoute, Müslüman bir ülke oluşu nedeniyle de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.

Bu yinede önemli bir ayrıntı.

Yorum

• Bencede Ozan dan birsey olmaz beyler, çalım kabiliyeti zayıf, defansif anlayışı da Yattara'dan farklı olmasa gerek.

Yorum

• Ozan konusunda sıkıntı para ise;
                      * Ozan Bursa'da aldığımın 4 katını alacağım yani 1 M€ diyordu
                      * Bursa'da 4 M € istiyor
                      * Ozan'a ilk 4 sene Bursa'da aldığının 3 katını verir son sene 4 katını verirsin. 4 senede 1M€ tasarruf
                      * Bursa'ya da 4 M€ para basar alırsın

Almak isteyene formül çok. Hee futbolcu kabul etmedi diyelim bastırsın biraz düşürtsün bonservisini o zaman.
                      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İnşallah belirli bir planları vardır ve ona sadık bir şekilde ilerliyorlardı inşallah...
                        Ama ben Jaja ve Colman mevzusunun bile çözüldüğünü düşünmüyorum..Herşey bulanık inşallah netleşir bu sene masonlarla çok çetin bir mücadele bizi bekliyor zira....
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Engin taraftarımızın düşündüğü gibi yetenekli bir oyuncu değil kesinlikle. Yetenek sadece ayak ile olmuyor. Düz mantık kurulduğunda Engin'in ayağına top yakışıyor, çalım atabiliyor o zaman yeteneklidir. Yok öyle birşey. Mental olarak nerede ne yapacağı bilmeyen bir oyuncu. Topu sürerken tek yapabildiği elini 2 yana açarak nereye topu atayım hareketi başkada birşey yok. 6-7 sezondur hücum oyuncusu olarak Süper Lig'te oynuyor da madem bu kadar yetenekli kaç gol atmış kaç asist yapmış merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samimiyet, bu forma için oynama isteği hakettiği ücret vs...
                            Söz senettir ama Ozan'ı tanımıyorum yapar mı öyle bir şey bilmiyorum...

Eğer Ozan'a ihtiyaç duyuyorsak parası neyse verip bu sene almak gerek.

Biraz byük kulüp olmanın emarelerini görmek istiyoruım artık.

Şurda Alper ve Ozan'ı gerçekten isteyip alamıyorsak birilerine caka satmak için KAnoute'nin Klose'nin önüne dünyaları sermeye hiç gerek yok.

Yorum

• İlk olarak gok_rock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ARKADAŞLAR ;

1-Zokora bildiğiniz gibi imzaladı...
                              2-Romariç ve Paulo Henrique kesinlikle bu hafta içi açıklanacak...(Klose'den vazgeçildi...Bana sorarsanız iyi oldu...)
                              3-Jaja ve Colman ' da sorun yok...
                              4-Bursa'dan Turgay Bahadır' la anlaşıldı...Ertoğrul hocanın istediği bi yabancı transferi yapılınca Turgay'ın satılmasına müsade edecek...
                              5-Sağ bek gereksiz , yeterince orda oynayacak adam var...Giray'ın yanına adam aranıyor ama nası bi hamle yapılacak oraya bende kestiremiyorum...Solbek içinde gerçekten iyi bi adam bulamazlarssa transfer yapılacağını zannetmiyorum , keşke bulabilseler diorum ...
                              6-Paulo Henrique , Jaja , Alanzinho , Zokora , Colman , Romariç , Pavel , Piotr , Glowacki yabancılarımız..( 9 adet) Cale gönderilir...Gabriç ile sözleşme dondurulur...Anlayacağınız 1 adet hakkımız kalıyo ama kullanılır mı o hak bilmiyorum..Kullanılırsa defansın göbeğine , ortasaha ve forvetlerden kim kadro dışı kalır bunlar ince işler...
                              7-Alınacak yerli futbolcular da var...

Sadece sabırlı olun , ortaya iyi bi takım çıkacak....
                              Aykut Akgün ne olacak?

Yorum

• Bu Zivasspordan ayrılmış Mehmet Yıldız... Kulübede iyi bir yedek olabilir aslında
                                " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

Çalışıyor...
                                X