Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Kanoute mi dedi
    Bak yine heyecan bastı beni
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• yerli forvet olarak M.Pektemeği elimizden kaçırdık.. Muhammet Demir , o trende kaçtı ne yazıkki , Cenk Tosunda imkansız gibi..Elde ne kalıyor Şahin Aygüneş ve Sercan Yıldırım..Bence hem Trabzonlu hemde 90 doğumlu hemde çok yetenekli Şahin Aygüneşi kadromuza katmalıyız...

Yorum

• Trabzona bugün en makül saat uçak 19:05 de var. Gidecek mi? acaba

Yorum

• Trabzonspor'dan gelen teklifi reddetmiş Kanoute. Yeni bir hayal kırıklığı olmaması için üzerinde durmayalım bence.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mecidiyeköy Ts Club'a gitmiştim. O sırada içeride yönetici vardı Muammer SAKA, konuşmalar esnasında bir tane basın mensubu Yusuf konusu ne oldu dedi, Yusuf'la anlaştık, kulübü ile de anlaştık 1-2 küçük problem var gidecek oyuncularla alakalı, 2 oyuncu verdik onlardan da kurtulmuş olduk dedi, Yusuf bizim gözetimimizde idmanlara çıkıyor dedi. Kendi kulaklarımla duydum,

İş yerine vardığımda bu başlıkta ğaylaştım o zaman. Ama akşam eve gittim gece baktım ki Yusuf bjk ile anlaşmış, yani Recep bende senin gibi paylaştım ama sonu büyük hüsran oldu o zaman; kimsede paylaşmam demesin herkes paylaşır

Ranktaş Yusuf hangi Yusuf acaba bilgi vermeni rica etsem

Yorum

• ibisevicin alınma ihtimali varsa ibisevici zorlayalım. ne klose ne kanoute isterim eğer ibisevici alabiliyorsak

Yorum

• Bugün Sadri Bey İspanya'ya gidiyor imiş, bakalım ne çıkacak...
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yerli forvet olarak M.Pektemeği elimizden kaçırdık.. Muhammet Demir , o trende kaçtı ne yazıkki , Cenk Tosunda imkansız gibi..Elde ne kalıyor Şahin Aygüneş ve Sercan Yıldırım..Bence hem Trabzonlu hemde 90 doğumlu hemde çok yetenekli Şahin Aygüneşi kadromuza katmalıyız...
                  Sercan deme ....
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• romaric kesin geliyor dimi?

zokora colman romaric 3lüsü dünyanın en iyi ortasahalarından biri olacak. bunu herkes görecek. ortasaha ve forvet tamamda. bizim stoper almamız gerekiyor. hemde direk oynayacak bi stoper girayın yanında. ve serkana alternatif.

adam almak kadar önemli olan bi diğer şeyde sezer ferhat tayfun mehmet çakır gibi isimleri göndermektir.

Yorum

• Sadri başkaaan ,

Romariç ve Kanouteyle dön İspanya ' dan ....

Çok mu beklenti içine giriyoruz ne ?

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        romaric kesin geliyor dimi?

zokora colman romaric 3lüsü dünyanın en iyi ortasahalarından biri olacak. bunu herkes görecek. ortasaha ve forvet tamamda. bizim stoper almamız gerekiyor. hemde direk oynayacak bi stoper girayın yanında. ve serkana alternatif.

adam almak kadar önemli olan bi diğer şeyde sezer ferhat tayfun mehmet çakır gibi isimleri göndermektir.
                        Bana kalsa Colman-Zokora-Romaric 3 lüsünü kurduktan sonra sağ bek olarak Serkan da yetersiz kalıyor. Çok sağlam bir stoper. Ayrıca Serkan'ı kesebilecek bir bek. Şl'inde gruplara kalabiliriz bu şekilde.
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ranktaş Yusuf hangi Yusuf acaba bilgi vermeni rica etsem
                          Geçmişteki Yusuf şimşek olayından bahsediyo..2 sene önce
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• Çok şey istiyoruz.
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              romaric kesin geliyor dimi?

Sevilla'dan Zokora'yı transfer ederek gündem yaratan Trabzonspor, aynı takımda forma giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Romaric ile de anlaşmaya vardı. Bu futbolcunun bonservis bedeli için ku [...]

Doğruluğu nedir bilemem...

Yorum

• küme düşmüş bir takımdan guardado almak zor olmasa..hatta kiralanabilse..
                                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Çalışıyor...
                                X