Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• brozek ten mutis bir golcu olur

Yorum

• Adrian'ı ilk kez canlı seyrediyorum.Vasat bile oynamadı.Pawel o golü niye attın Pawel..Yaktın bizi.

Yorum

• bana göre powel adriana göre daha çok topu takip ediyor ve daha güzel yer tutuyor.

Yorum

• maç hangi kanalda

Yorum

• hesaba katilmayan adam bizde seneye teofilo etkisi yaratacaka diye düsünüyorum.

zaten kamp yapmamisti dogru dürüst bu sezon geldiginde... simdi tam hazirlanacak

Yorum

• beyelr söyleyinde bizde izleyelim

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz Jajaya alıştık.Pek sıradan geldi bu adam
                Jaja'ya göre elbetteki sıradan lakin (tansferini istemiyorum) tempolu bir oyuncu ön alanın tamamını kullanıyor. sakatlandığı bir kafa topu pozisyonu var ben Umut'tan bile öyle bir ön direk koşusu görmedim tebrik edelim futbol hayatında başarılarının devamını dileyelim ama bizde değil

Pawel hep bildiğim tahmin ettiğim gibi oynuyor set hücumu yerleşik oyun anlayışında iyi bir topçu ama bizim sistemde yaz kampının da kendisine fayda edeceğini sanmıyorum...İnşallah yanılırım...

An itibariyle Adrian'dan muzun kralı geldi
                En son Abluka tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 19:40.
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• link var mı özelden
                  BÜLENT

Yorum

• http://real-barcelona-live.blogspot....ve-stream.html 20 saniye bekleyin ve goruntu geliyor

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      habu maç bize hiç yaramadı talip olduğumuz adam gol attı fiyatta sıkıntı olabilir...brozek gol attı sadri şener çıkar 5 golcümüz var diyebilir
                      adrianı kastediyorsan,powel adriana göre çok daha kaliteli.

Yorum

• brozek %100 kaçırdı
                        Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

• beyler maçı internetten izleyemezmiyiz ya da tv den
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• ahh bi adim erken gitse atiyordu pawel gene
                            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Adrian çıkıyor.

Bu arada yapma be Pawel, atardın o pozisyonda sen

Yorum

• pawel yabana atıllacak bir golcü değil,muhakkak bize de yarar sağlayacaktır ama insanın ağzı yanınca tartışmasız bir isim istiyor,bu henrique iyi topçuya benziyor ama klasik bir santrafor değil,hani klose de olmadı,aklımdan fatih geçmiyor da değil,eğer henrique kesin alındı ise demek ki tamamlayıcı bir yerli alınacak,fatih alınsın takımda ki lider oyuncu eksikliğini de gidersin..

---------------------------zokora---------------romariç
                                ---------burak-------------------------jaja------------------------henrique
                                ------------------------------------------------------------------------
                                ------------------------------------FATİH TEKKE---------------------

Yorum

Çalışıyor...
                                X