İlk olarak Abluka tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın bir ihtimalde olsa Raul Bravo isminin gündeme gelebileceğini düşünüyorum. Romaric transferinde şaşırtmaca var.Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOktay'ın yediği tokadın sebebi vardı.. Hatta tokatla iyi bile kurtulmuş..
Thijs ne yapmış ki?bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIste abi demesi icin vurmus herhalde... Eger bu gercekse Sadri Baskan Kral'i almayarak gercekten dogru bir is yapmis. Ne demek koskoca adama tokat atmak, ustelik adam bir de yabanci...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır henüz kendisine makul bir bonservis ödeyecek kulüp bulunamadığı için....
Raul Bravo olayını dün yada önceki gün söyledim Stoper-Sol bek ikisi bir arada denilip alınacak...
ıslak imza!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Polonya maçını seyreden oldu mu? Nasıldı Pawel? Gol de atmış galiba....Bir de Adrian oynadı mı?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis'in bazı hallerini hiç kimse çözemiyordu..kuvvetle muhtemel pası düzgün verememiş yada fatih koş demiştir
Jaja'ya ya da Colman'a da yapmayacağı ne malum?
Bir tokat yüzünden 5 milyon €'luk adam kaybetme lüksümüz var mı?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır henüz kendisine makul bir bonservis ödeyecek kulüp bulunamadığı için....
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar çok eskilerde kaldı, Fatih Tekke avrupada top oynamış adam artık böyle işlere girmez geçmişiyle yargılama işini bırakalımNe zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolonya maçını seyreden oldu mu? Nasıldı Pawel? Gol de atmış galiba....Bir de Adrian oynadı mı?KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolonya maçını seyreden oldu mu? Nasıldı Pawel? Gol de atmış galiba....Bir de Adrian oynadı mı?"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
Yorum