Ozan ipek'i getir başkaaaaaaaaaan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer mukayese yapılacaksa ki ben öyle bir kıyasa karşıyım...Adrian, Romaric'in üzerinde bir oyuncu..özellikleri ve vasıflaı çok fazla...Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE
https://twitter.com/sahinogluozgur
Yorum
-
İlk olarak xunutulmazx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççççççççç...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer mukayese yapılacaksa ki ben öyle bir kıyasa karşıyım...Adrian, Romaric'in üzerinde bir oyuncu..özellikleri ve vasıflaı çok fazla...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespikerden anladığım tek şey İjne kİjne sevje kİrİjdaldum).
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian yerine al Olcan'i, veya Ozan'iTrabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer mukayese yapılacaksa ki ben öyle bir kıyasa karşıyım...Adrian, Romaric'in üzerinde bir oyuncu..özellikleri ve vasıflaı çok fazla...
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin Baytar Olcanıda ozanıda paket yapar servise gönderirne yaapcagi bile belli degil zaten, sadece ona güvenilmez ^^
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum