Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Engin Baytar Olcanıda ozanıda paket yapar servise gönderir
    Okadar da degil,Engin 5 Senede 11 Gol atamaz.Olcan bu Senede atti okadar.Ozan da fena bir Oyuncu degil.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Şuan Paweli göndermek isteyenler yeni sezonda özür dilemek zorunda kalacaklar.
      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Ozan İpek abartıldığı kadar iyi değil benim fikrime göre.Ne özelliği var anlamışta değilim?Onun ayarında birini çok çok daha ucuza bulabilirler.Özkan Sümer'in meşhur bir lafı vardır.Yavuz Selim'de çok var ondan diye..
        Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

• Ozan mutlaka takıma kazandırılmalı

Yorum

• romariçin gelmesini istemiyorum, romariç yerine ozanı almak lazım, bir forvet bir stoper ve sağ açık ve sağ bek oynayabilen adam 3-4 transferle bu iş tamam
            Emekleri çaldın yine.
            Günahkarsın Fenerbahçe !
            Ama bu dünyada, ama Ahirette,
            Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Pawel Ve Henriqe Var Biz Daha Niye Klosenin Derdindeyiz Forvet Tranferi Bitti Babayı Aldık
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• *romaric
                *zokoro
                *paulo henrique
                *gustavo colman
                *alanzinho
                *pawel brozek
                *piotr brozek
                *cale
                *glowacki
                *jaja

10 tane yabancımız oldu şimdiden
                transfer yapılacaksa kimi yolcu edecekler...
                süleymanoğlu
                hayat beni 61 kenara

Yorum

• İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şuan Paweli göndermek isteyenler yeni sezonda özür dilemek zorunda kalacaklar.
                  Pawel benim Cm 01/02 oyunumdaki en önemli oyuncumdu. Duygusal olarak bile gitmesini istemem
                  DRAGO GABRIC

Yorum

• Adrian, 2. Szymkowiak olur mu?

Yorum

• Bize oha buda gol olur mu dedirtecek bir adam lazım.

Bu adam El hamdoui.

Başkan bize bu adamı getir.

Yorum

• İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şuan Paweli göndermek isteyenler yeni sezonda özür dilemek zorunda kalacaklar.
                        Teofilo gibi olacak .Tek fark kaçmayacak

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Burindi Maçı Vardı bizim Uşak Aklıma Geldi Faty Papy Nldu O Maç
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pawel benim Cm 01/02 oyunumdaki en önemli oyuncumdu. Duygusal olarak bile gitmesini istemem
                            Aynen öyle .Zaten orada duydum ismini hem Roma hemde Trabzonspor'a alır oynatırdım.Sonra gerçek hayattada takip etmeye başladım.Umarım satmak gibi bir hata yapmayız
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pawel , Tsigalko , Nikiforenko , Mark Kerr , West ,Ermakovich , Risp , Lunden ve daha niceleri..

Choitis ustaya da selamlar : )

Bu oyunu hiç uyumadan 48 saat oynadığımı bilirim..
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bize oha buda gol olur mu dedirtecek bir adam lazım.

Bu adam El hamdoui.

Başkan bize bu adamı getir.
                                Abi Umut'un son maçta attığı gole herkes öyle demedi mi?
                                Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

Çalışıyor...
                                X