Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• S.Ş şimdi çıkar Pawel 10 tane Klose eder der.
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• adrian çıktıı.

Yorum

• İlk olarak FreeFalconSon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        brozek %100 kaçırdı
        o kadar da değil en fazla %40

Yorum

• Ahh be dokunamadi Brozek. Habu usak bu sene is yapacak haaa.

Yorum

• maçı jsc sports artı 1 veriyor

Yorum

• linktw görüntü yok başka link varmı

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jaja'ya göre elbetteki sıradan lakin (tansferini istemiyorum) tempolu bir oyuncu ön alanın tamamını kullanıyor. sakatlandığı bir kafa topu pozisyonu var ben Umut'tan bile öyle bir ön direk koşusu görmedim tebrik edelim futbol hayatında başarılarının devamını dileyelim ama bizde değil

Pawel hep bildiğim tahmin ettiğim gibi oynuyor set hücumu yerleşik oyun anlayışında iyi bir topçu ama bizim sistemde yaz kampının da kendisine fayda edeceğini sanmıyorum...İnşallah yanılırım...

An itibariyle Adrian'dan muzun kralı geldi
                Yanlış oyuncuyu izlediler sanırım Kuba ile beraber sahanın en iyisiydi bence de.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• adriani çok beyendim bana gore romaricden iyi bu adam hemde selçuk tipi bir oyuncu ama romaric oyle deyil çok agir buluyorum onu
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o kadar da değil en fazla %40
                    bir adım geride kaldı yerinde olsa atardı
                    Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

• powel sol açığa yakın oynuyor..

Yorum

• Bence Pawel Brozek topsuz alanda etkisiz bir oyuncu..

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adriani çok beyendim bana gore romaricden iyi bu adam hemde selçuk tipi bir oyuncu ama romaric oyle deyil çok agir buluyorum onu
                          abi yapma ya.ağır dediğin adam yılan gibi adam..keşke alabisekte sende görsen
                          Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

• Beyler link verinde izleyelim sakıncası yoksa

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlış oyuncuyu izlediler sanırım Kuba ile beraber sahanın en iyisiydi bence de.
                              aynen usta...sahada ekstra vasıflara haiz iki adam görünüyordu biri zaten Dortmund'lu diğerinin de öyle görünüyor ki eli kulağında
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu Pawel niye hep sonradan giriyor, irdelenmeli.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X