brozek ten mutis bir golcu olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Jajaya alıştık.Pek sıradan geldi bu adamtebrik edelim futbol hayatında başarılarının devamını dileyelim ama bizde değil
Pawel hep bildiğim tahmin ettiğim gibi oynuyor set hücumu yerleşik oyun anlayışında iyi bir topçu ama bizim sistemde yaz kampının da kendisine fayda edeceğini sanmıyorum...İnşallah yanılırım...
An itibariyle Adrian'dan muzun kralı geldiEn son Abluka tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 19:40.bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehabu maç bize hiç yaramadı talip olduğumuz adam gol attı fiyatta sıkıntı olabilir...brozek gol attı sadri şener çıkar 5 golcümüz var diyebilir
Yorum
-
brozek %100 kaçırdıAdaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE
https://twitter.com/sahinogluozgur
Yorum
-
pawel yabana atıllacak bir golcü değil,muhakkak bize de yarar sağlayacaktır ama insanın ağzı yanınca tartışmasız bir isim istiyor,bu henrique iyi topçuya benziyor ama klasik bir santrafor değil,hani klose de olmadı,aklımdan fatih geçmiyor da değil,eğer henrique kesin alındı ise demek ki tamamlayıcı bir yerli alınacak,fatih alınsın takımda ki lider oyuncu eksikliğini de gidersin..
---------------------------zokora---------------romariç
---------burak-------------------------jaja------------------------henrique
------------------------------------------------------------------------
------------------------------------FATİH TEKKE---------------------
Yorum
Yorum