Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Romaric'in en göze batan özelliği defansın arkasına olağanüstü şekilde toplar atması;
    Selçuk da bu konuda çok iyiydi ama Romaric defansın arkasına top atma konusunda Selçuk'a ders verir..

Zokora da aynı şekilde defansın arkasına iyi top atıyor,Colman zaten bu konuda uzman..

Yani Orta 3'lüyü defansın arkasına uzun ve kısa top atma konusunda uzman isimlerden oluşturduk.

İleride ise sağ tarafta Defansın arkasına kaça konusunda belki de Dünya'nın en iyilerinden Burak,solda videolara göre bu işi iyi yapan Henruque var..
    Ortaya da bu şekilde defansın arkasına iyi giren oyuncu alırsalar ben rakiplerin 4 stoperle dahi bizi durdurabilceğine inanmıyorum..
    Mesela bu Monaco'daki Park düşünülebilir..

Önce birkaç pas ile rakibi uyuturuz sonra Zoko-Colman-Romaric defansın arkasına olağanüstü paslar atar;
    Burak-Henruque-Park arkaya koşuyu yapınca iş biter..

Hatta stopere de Pique gibi defansın arkasına top atabilen bi eleman bulsak..

Yorum

• Sinan Engin den haber alıyoruz...Yazıklar olsun bize...En çok da bana ....

Ayrıca seneye görürsünüz oturup Avrupa ligleri çalışacğaım anasını satayım
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kimin gidip kimin kalacağını bilmiyoruz. Düşmüşüz ortalığa harıl harıl adam arıyoruz...Brezilya'da bir adamımız,Belçika'da bir adamımız,Almanya'da bir adamımız,Kore'de bir adamımız var ey Allahım sen aklımızı koru...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FM10 ve FM11'de Romaric fiyatına göre mevkisinin en iyi özelliklere sahip oyuncusu belki de yani kendi 5 ise 20 değerinde futbolcular ancak onunla eşdeğer özelliklere sahip oluyor.Ama işte oyun olarak 1 maç kral 1 maç sahada yok enterasan oyundaki gibiyse gerçekte yine de alınır o 1'er maçlar bile yeter.Selçuk gibi değil skora katkısı baya fazla olacaktır bizde gelirse.
          bu herif frikikle gol krali olur resmen...

Yorum

• aslında bu kadar uğraşılmasa direkt sevilla nın ileri 5 lisi kanoute hariç alsaydık.hem ligimizi tartmış olurduk.hem belki şampiyonlar ligine direkt katılırdık.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Romaric'in en göze batan özelliği defansın arkasına olağanüstü şekilde toplar atması;
              Selçuk da bu konuda çok iyiydi ama Romaric defansın arkasına top atma konusunda Selçuk'a ders verir..

Zokora da aynı şekilde defansın arkasına iyi top atıyor,Colman zaten bu konuda uzman..

Yani Orta 3'lüyü defansın arkasına uzun ve kısa top atma konusunda uzman isimlerden oluşturduk.

İleride ise sağ tarafta Defansın arkasına kaça konusunda belki de Dünya'nın en iyilerinden Burak,solda videolara göre bu işi iyi yapan Henruque var..
              Ortaya da bu şekilde defansın arkasına iyi giren oyuncu alırsalar ben rakiplerin 4 stoperle dahi bizi durdurabilceğine inanmıyorum..
              Mesela bu Monaco'daki Park düşünülebilir..

Önce birkaç pas ile rakibi uyuturuz sonra Zoko-Colman-Romaric defansın arkasına olağanüstü paslar atar;
              Burak-Henruque-Park arkaya koşuyu yapınca iş biter..

Hatta stopere de Pique gibi defansın arkasına top atabilen bi eleman bulsak..
              o halde sampiyonlar liginde basarili olamamiz icin ne engel kaldi
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Romaric i almış gibi konuşuyorsunuz da bu transfer bitti mi ki
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Abluka iyi ya çalışıyoruz işte....Ya herkes Trabzon da birbirini yese daha mı iyi idi ?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ben bu sene Burak'ın geçen seneki performansının yarısını dahi verebileceğini düşünmüyorum.

Gabriç'i güzel bir sezon geçirdi MKE'de.Müsait oldu mu hep 11'deydi,şüphelide olsa evet denilebilir.

Cale'nin gitmesi gerektiğini düşünenlerdenim.

Piotr ve Pawel'in kalabileceğini düşünüyorum,ikisi de görev verildiğinde faydalı oldular..Pawel ne kadar ağırda olsa,skora etki etmediği maç olmadı gibi.Ya asist Ya gol. Vasatlar mı? Evet ama daha birşey de görmedik.

Alanzinho kesinlikle kalmalı bence.Tam bir klübe adamı.

Jaja ve Colman'da aynı şekilde kadro adamları zaten.Jaja'yı bilmemde Colman'sız ortasaha düşünemiyorum.

Glo'nun ise daha iyisine ihtiyacımız var.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demirören:

Samsunlu Kemal ile görüsüyoruz.

.
                      Stoper koleksiyonu mu yapacaklarmış ?
                      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Park defans arkasına koşunun tanımını yeniden yaptırır ülkeye lakin işte para gözün çıksın
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Berlin-Ts-61-29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oooohhha bu nasıl gol böyle....
                          TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• sinan engin sallar, devre arasi utanmadan Volkan Sen gs'de, karsiliginda 5m€ + Servet demisti ççç veya buna yakin bir sey ^^
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• önce zokora

sonra romariç

veeee

colmannn bu 3 lüye bu sezon dikkat LAZBURAKTV TŞK
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sinan Engin den haber alıyoruz...Yazıklar olsun bize...En çok da bana ....

Ayrıca seneye görürsünüz oturup Avrupa ligleri çalışacğaım anasını satayım
                                Abi gel Beraber çalışalım

Alalım sana dremabox başla sende

bu sitede emrinde..........
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Yükleniyor...
                                X