Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinho ne olacak? Kimse konuşmuyor Yedek kalması çok lüks bence. Ee, ilk 11'de çok zor...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• varmi bi haber YES-Bekiroglu görüsmesinden

Yorum

• Klose iyi hoşta sanmıyorum 20 golü aşacağını.. Tek cezbeden yanı Alman Milli takım golcüsü.

Zaten sadece Milli takımda coşuyor
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          profeyonellik mi?profesyonellik ne arar la trabzonda?
          artizzzz
          Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• Profesyonellikten ziyade bana yöneticilerin aralarında yeterli kadar iletişim yok gibi geliyor.

Yorum

• Raul Bravo zaten Tr'deydi ispanyaya gidilmesine gerek yokki ?

Jaja ve Colman kalmak isteyince planlar degisti

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Baskan Eskisehir baskaniyla gorustum diyor.Alper transferi ne asamada acaba?Ozan Ipek konusu da yatmak uzere heralde.Zaten bunlardan baska da futbolcu kalmadi.Gokdeniz hamlesi muthis olur.

Yorum

• ne henrique ne romaviç nede adrian bize forvet al verem olduk arakas yaa klose kanoute hamdoui cignac cisse luca toni vs bomba budur ..
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    varmi bi haber YES-Bekiroglu görüsmesinden
                    YES ulaşamıyo bekiroğluna telefondan.. başka twit gelmedi bekliyoruz
                    Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uğur sabah yazmıştım madem Fuchs için 4 milyonu gözden çıkarabiliyorlar Wendt için 2 milyon imza parasına neden kıyılamaz?
                      Sabah soruna cevap verememiştim... 4 M Avro
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak xunutulmazx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bursada yaşadığın için soruyorum.volkan bizde iş yapmazmı..
                        volkan kendini futbola verırse bızım 2.gökdenizimiz olur buna adım gibi eminim ...
                        ama volkan 2 yıldır bursa da bıle futbol oynamıyor ..
                        kafası burada değil..amerıka da sevgılısını gormek ıcın bursa antremanlarından bıle kacıp ızınsız gıdıyor..
                        bu yuzden ertuğrul hocayla bıle papaz oldular...
                        devre arasında da yerıne altıdore alındı..
                        ve bu yıl cogu macta yedek basladı...
                        kısaca ona vereceğimiz paraya 4-5 tane u19-u20 den topcu alıp ıcınden 1 tane yeteneklısını bulmak daha mantıklı benim için...
                        cunku bursa onu 5 ten asagı satmazz....
                        bursadan topcu almak cıdden cok zor bu yonetımıyle...
                        turgay ve eger kı cok para vermezsek ozanı ısterım...
                        tabiii biraz imkansız olsa da serdar aziz...
                        bunları alıp transferı kapatsak bıle benım ıcın kafıdır,yeterlıdır....
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• El Hamdi İyi Olurdu Ya
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• klose öyle en basitinden bir forvet transferi değildir.güç gösterisidir.göz dağıdır.garantidir.teminattır.nefes almaktır.katılıyomusunuz?
                            Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Kurumsal olmak mı?
                              Trabzonspor da değil Tüm Türkiye'nin sorunu bu.Kimse kendi işini yapmaz herkes her işten anlar.Kimse bir tek dalda profosyonelleşemez çünkü sistem yalakalığı getiriyor önümüze.

Ve geçelim spor kulüplerini, çoğu şirkette bile durum böyle.Bu yüzden elimizdekinin en iyisi Sadri Şener bence.
                              Şenol Güneş
                              Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Şöyle bir yerli kadromuz olsa, iddia ediyorum bu yıldan daha fazla milli veririz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X