Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    görünen o ki kale dışında en sağlam bölge orta saha olacak.
    zira forvet hattı defans hattı sorunlu biraz.
    Oratada topu çevirip dururuz artık
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi soru
      ... ve eğer yine Sevilla ile görüşecekse ?

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Frédéric Kanouté ?
        Keşke öyle olsa. Bana Romaric transferi oraya sanki fazla geldi
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 61KaleArkasi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ugur(matrix) fuchs 5 mio. euroya mainz dan ayrilabiliyormus... bize nasil 12mio istediler... kontratinda özel madde var 5 mio. dan biraz aza kontrati fesh ede biliyor
          Valla bunu herkes 12 milyon euro biliyor bugün Haber61.net te yapmış aynı haberi

Mainz 12 milyon euro dedi.

Benim bildiğim de Öyle Özel bir Madde yokmuş............
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• koordinasyon yok maalesef
            acaba biz ne zaman profesyonel olarak yönetileceğiz
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja'da sorun yok haberi yılın transferidir zaten.Yerli yabancı farketmez, sırtı dönükken topu durdurup sağa sola dağıtabilen bir adam işimizi fazlasıyla görür.Teofilo gibi.O zaman izleyelim Jaja'yı veya bu sezon muhtemelen daha ileride oynayacak Colman'ı.
              Aynen öyle abi. Başkan'ın Jaja'da sorun yok demesine Klose'yi almışız gibi sevindim şahsen.

Yanlız Jaja oynadığı müddet bence Colman Jaja'nın arkasında kalır daima. Jaja yoksa Colman daha ofansif oynar orası başka. Ama Jaja olmalı.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fuchs'u falan bırak da, imzana hayran kaldım abi
                romariç transferinin yattığına sevindim
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Bu yabancılaşma temayülü şüphe oluştursa da Zokora'nın attığı twitler ve röportajına bakılacak olursa Trabzonspor'u benimsemiş olması umutlandırıyor.
                  Şenol Güneş
                  Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar değil dansöz. Geçen gün methiyeler düzülen Tuncaya şimdi ne biçim yönetici deniliyor. Zokora transferinden önce sövülen yönetim, düne kadar kral, bu günden itibaren beceriksiz oldu.
                    Klose bonservisi olmadan alırsan başarılısın.

Zokora 5 milyon euro ödenecek bu bir başarı değildir.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      koordinasyon yok maalesef
                      acaba biz ne zaman profesyonel olarak yönetileceğiz
                      profeyonellik mi?profesyonellik ne arar la trabzonda?
                      Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Takimda Colman-Jaja ve Alanzinho duruyor.3 yabancimizda ligimize gore ust duzey.Zokora'nin kalitesi ortada.Kalecimiz Onur Buffon'la kiyaslamayiz.Engin gibi yetenekli bir futbolcumuz var.Burak var.Sol tarafa genc Eren'i aldik.Ortasahaya bence banko oynayacak Aykut geldi.Simdi kaynaklar Romaric diyor ve bu adam bence (alemci falan bilmem)muthis bir adam.Forvete Paulo deniyor bu adamla ilgili futbolski60 kefil ve yasi 21.Izlenmis ve iyi diyorlar.Bence ileride sorun yok
                        Fakat Alper ve Ozan Ipek transferleri bitirilmeli.Bu takimin stoperi yok.Glowacki yollanip iyi bir stoper alinmali.Hatta ayrica yerli bir takviye de yapilmali.Solbek Cale gittigine gore iyi bir sol bekte sart.
                        Su an 4 transfer daha lazim.2si defans hattina.Bu adamlar direk oynayacak kapasitede olmali.Ayrica Ozan ve Alper.

Yorum

• Ne yönetimi,Baskan Romarici alacagim dediyse alir.Yönetimin hicbirsey den haberi yok.Özellikle Nevzat Sakar
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• helal olsun, gazeteci dediğin yes gibi olur.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne yönetimi,Baskan Romarici alacagim dediyse alir.Yönetimin hicbirsey den haberi yok.Özellikle Nevzat Sakar
                              Bu durumda düsündürücü

Yorum

• Jaja varken Romaric'e gerek yok gibi.

Peki Başkan İspanya'ya neden gidiyor?

Uğur abi 1-2 defa Raul Bravo ismini telafuz etti.. Olabilir mi?

Olabilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X