Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turgay transferine olumlu bakan bi ben varım sanırım..tamam tamam sustum.
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Dusko Tosic kesinlikle Cale den daha kötü bir Futbolcu,insallah almazlar bunu.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İnşaallah şu Henrique transferindeki düşüncelerimde yanılırm da şu adam bize faydalı olur ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetim malzemeyi getirip hocamıza, yemek yap ama güzel yap demeye geliyor bu. Yazık!
          Hoca da hiçbir zaman malzemeyi seçmeye gönüllü olmadı.

Yorum

• Şu aşamada bana göre en kritik nokta Ozan İpek'in transferidir.Hem sol kanatta hem de göbekte oynayabiliyor olması hocanın elini güçlendirecektir.

Ben Colman'a o kadar güvenmiyorum açıkçası.Takımı yüzüstü bırakıp gidebilir.Hali hazırda yaptığı gibi...

Ayrıca her ne kadar ''geride olduğundan bu sezon kötüydü'' fikri hakim görüş olsa da bence gerçek bu değil.Colman bir çok maçta topa ayağını sürmedi.Bunu ister maaş olayıyla açıklamaya çalışın,ister başka bir şeyle ama Colman'ın performansı bu sezon düşüktü.Dolayısıyla gelecek sezon,takımın liderliğini ne kadar yapabileceği konusunda endişelerim var.

Orta sahaya daha ciddi yerli oyuncular almalıydık.Bu bağlamda en azından Ozan İpek'i kesinlikle kadroya katmalıyız.

Bunun dışında Giray'ın yanına yerden oynayabilecek iyi bir stoper bulmalıyız.Umut'u gönderip Turgay'ı,Pawel'in durumuna göre de yıldız santrafor transferi yapılmalıdır.

Saymaya kalkarsak;evet daha iyi beklerimiz olabilirdi,oyunu kanatlara yıkacak çizgi oyuncularımız olabilirdi.Ama her şey olursa hocaya ne gerek var.Bazı eksiklikler olacaktır,o eksiklikleri takım ruhuyla kapatma yoluna gideceğiz.

Yorum

• 1- takımda sol bek yok, 90 ların futbolunu oynuyor her 3 sol bekimiz de... ileri geri oynayabilecek adam lazım.
              2- sağ bekte serkan a alternatif yok, sakatlansa ya da cezalı olsa yerine tayfun (!!!!) oyanayacak. yol geçen hanına çevirirler yemin ederim tayfunu da.
              3- stoper bariz bir eksik. glo hantal ve gereksiz bir arkadaş. türkiye liginden iki yerli alınıp glo gönderilse sanırım kimsenin sesi çıkmaz.
              4- sol açık yok bariz bir şekilde (eren ne kadar oyanayabilir??), ikili forvet olması durumunda sağ açığımız da yok (burak forvet olarak düşünülürse)
              5- eğer - ki kuvvetle muhtemel- umut gönderilecekse gerektiği zaman geriye de yardım edebilecek bir forvet eksiğimiz var. tabi gol de atması gerekiyor arada

hal böyleyken tutup da romaric alınmaz diye tahmin ediyorum.
              En son newrocki tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 00:42.

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Turgay transferine olumlu bakan bi ben varım sanırım..tamam tamam sustum.
                Arkandayım renkdaş

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşaallah şu Henrique transferindeki düşüncelerimde yanılırm da şu adam bize faydalı olur ...
                  Henrique Ganzo olurdu ama bunlar Henrique Hanzo'yu alıyor...

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turgay transferine olumlu bakan bi ben varım sanırım..tamam tamam sustum.

Yalnız değilsin Ama forumun böyle olması daha iyi dediğim gibi ''günah çıkarmak'' adettendir bizim forumda

Yorum

• yunusemresel Yunus Emre Sel

RomAric icin pazartesiyi bekleyeceğiz ben değil baskan soyledi

Yorum

• SORU???
                        akyazı stadının tanıtılan hali çok kötü.kimse beğenmedi.bunun hakkında başka projeler var mı?
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• Peki Tolga varken Onur'a verilir mi kaptanlık?

Yorum

• Bordo61

Kaptanlık için Serkan'dan neden bahsetmiyor?

Yorum

• ------------- Onur --------------
                              -Serkan--Giray--Glowacki--Piotr--
                              ------Zokora-----Romaric--------
                              --Burak------Jaja----Alanzinho---
                              ----------Henrique---------------

bu bölgelere en az 1 transfer daha gerekir.
                              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkandayım renkdaş
                                Turgay'ı yedek diye alıyoruz ama maç temposunu yakaladığında 11 in değişmez elemanı olacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X