Turgay transferine olumlu bakan bi ben varım sanırım..tamam tamam sustum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim malzemeyi getirip hocamıza, yemek yap ama güzel yap demeye geliyor bu. Yazık!
Yorum
-
Şu aşamada bana göre en kritik nokta Ozan İpek'in transferidir.Hem sol kanatta hem de göbekte oynayabiliyor olması hocanın elini güçlendirecektir.
Ben Colman'a o kadar güvenmiyorum açıkçası.Takımı yüzüstü bırakıp gidebilir.Hali hazırda yaptığı gibi...
Ayrıca her ne kadar ''geride olduğundan bu sezon kötüydü'' fikri hakim görüş olsa da bence gerçek bu değil.Colman bir çok maçta topa ayağını sürmedi.Bunu ister maaş olayıyla açıklamaya çalışın,ister başka bir şeyle ama Colman'ın performansı bu sezon düşüktü.Dolayısıyla gelecek sezon,takımın liderliğini ne kadar yapabileceği konusunda endişelerim var.
Orta sahaya daha ciddi yerli oyuncular almalıydık.Bu bağlamda en azından Ozan İpek'i kesinlikle kadroya katmalıyız.
Bunun dışında Giray'ın yanına yerden oynayabilecek iyi bir stoper bulmalıyız.Umut'u gönderip Turgay'ı,Pawel'in durumuna göre de yıldız santrafor transferi yapılmalıdır.
Saymaya kalkarsak;evet daha iyi beklerimiz olabilirdi,oyunu kanatlara yıkacak çizgi oyuncularımız olabilirdi.Ama her şey olursa hocaya ne gerek var.Bazı eksiklikler olacaktır,o eksiklikleri takım ruhuyla kapatma yoluna gideceğiz.
Yorum
-
1- takımda sol bek yok, 90 ların futbolunu oynuyor her 3 sol bekimiz de... ileri geri oynayabilecek adam lazım.
2- sağ bekte serkan a alternatif yok, sakatlansa ya da cezalı olsa yerine tayfun (!!!!) oyanayacak. yol geçen hanına çevirirler yemin ederim tayfunu da.
3- stoper bariz bir eksik. glo hantal ve gereksiz bir arkadaş. türkiye liginden iki yerli alınıp glo gönderilse sanırım kimsenin sesi çıkmaz.
4- sol açık yok bariz bir şekilde (eren ne kadar oyanayabilir??), ikili forvet olması durumunda sağ açığımız da yok (burak forvet olarak düşünülürse)
5- eğer - ki kuvvetle muhtemel- umut gönderilecekse gerektiği zaman geriye de yardım edebilecek bir forvet eksiğimiz var. tabi gol de atması gerekiyor arada
hal böyleyken tutup da romaric alınmaz diye tahmin ediyorum.En son newrocki tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 00:42.
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurgay transferine olumlu bakan bi ben varım sanırım..tamam tamam sustum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşaallah şu Henrique transferindeki düşüncelerimde yanılırm da şu adam bize faydalı olur ...
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurgay transferine olumlu bakan bi ben varım sanırım..tamam tamam sustum.
Yalnız değilsinAma forumun böyle olması daha iyi dediğim gibi ''günah çıkarmak'' adettendir bizim forumda
Yorum
-
İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkandayım renkdaş
Yorum
Yorum